- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.044
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Ben bile kendimi çekmek istemiyorum şu an. Keşke bi derenin kenarında bırakıp gidebilsem kendimiSiz kendiniz biliyorsunuz zaten farkına varmışsınız. Hala sizi çekecek mi bu adam?
Geçmişte neler yaşadığınızı bilmiyorum. Unutulamayacak şeylerse sizde bundan dolayı rahat davranamıyor olabilirsiniz. Unutamayacaksanız kendi yolunuza devam edin en mantıklısı. Anı yaşayıp hayattan zevk almaya bakın. Evliliğe odaklanmayın. Bu belki başkasıyla mümkündür.Ben bile kendimi çekmek istemiyorum şu an. Keşke bi derenin kenarında bırakıp gidebilsem kendimi
Valla haklısınız, birisi de bana anlatsa ben de aynı şeyi söylerdim ama seviliyor işte çok anlamsız ben de anlamıyorum. Duygularıma da engel olamıyorum keşke kapatma tuşu olsa. Belki de hep düzelecek umudu var ikimizde de belki ondan bilmiyorum.İnsan sürekli kavga ettiği birini nasıl sever ben anlayamıyorum. Sevgili olmak beraber güzel anılar yaşamak, güzel sohbetler edip keyifli vakit geçirmek, tatillere veya dışarıya çıkıp eğlenmek mutlu olmaktır. İki insan birbirine dünyayı dar etse bunun adına aşk da demem sevgi de hoşlantı da.
Bence bu ilişkiyi tamamen bitirip anlaşabileceğiniz insanlarla yolunuza devam etmelisiniz ikiniz de.
Çok da büyük meseleler değil açıkcası, galiba burada benim hatam dönüp dönüp aynı meseleleri konuşmaya çalışmam böyle çözebileceğimi sanmam.Geçmişte neler yaşadığınızı bilmiyorum. Unutulamayacak şeylerse sizde bundan dolayı rahat davranamıyor olabilirsiniz. Unutamayacaksanız kendi yolunuza devam edin en mantıklısı. Anı yaşayıp hayattan zevk almaya bakın. Evliliğe odaklanmayın. Bu belki başkasıyla mümkündür.
Çok büyük meseleler değilse neden çözülmeyi bekliyor? Ve neden tatilde çözülebiliyor? Önce çözüp sonra tatil yapsaydınız keşke. Neyse olan olmuş görüşürseniz de çok sıkmayın bence. Sıkacaksanız da görüşmeyin. Kendinizi de ziyan edersiniz.Çok da büyük meseleler değil açıkcası, galiba burada benim hatam dönüp dönüp aynı meseleleri konuşmaya çalışmam böyle çözebileceğimi sanmam.
Çünkü uzun bir aradan sonra ilk defa tatilde yüzyüze geldik. Ben yapısal olarak bir şeyleri kafasına takmaya müsait bir insanım büyük veya küçük. Buluşmadan önce bir kaç kere müzakere yapalım konuşalım her şeyi dedi böyle şakayla karışık, hooop ben onu ciddiye alıp her şeyi tek tek açmak istedim o da şimdi ne gerek var diye kendini çekince ben daha da üstüne gittim. Kısaca böyle oldu yani.Çok büyük meseleler değilse neden çözülmeyi bekliyor? Ve neden tatilde çözülebiliyor? Önce çözüp sonra tatil yapsaydınız keşke. Neyse olan olmuş görüşürseniz de çok sıkmayın bence. Sıkacaksanız da görüşmeyin. Kendinizi de ziyan edersiniz.
Evet sizin konunuzu da okumuştum, bilmiyorum hooop bir anda hiçbir şey olmamış gibi davranmak istemedim ciddi konuşmalar yaparız dedim ama bir de ilk tatilimizdi düşüncesizlik ettim, hatalı buluyorum kendimi zaten. Derdin neydi diye kendime çok kızıyorum zaten de bir anda şak diye gelince ben galiba büyük bir beklentiye girdimBenim de buna benzer ülkeler arası ayrıl barış tekrar bir araya gel, tekrar ayrıl sonra tekrar plan yap şeklinde biri var hayatımda. O yüzden gayet empati yaparak cevaplıyorum; Bir tatilimizde eski konuları acsa,böyle kavga çıkarsa , tatilimi zehir etse yarıda keser ,başka ilçeye gider tatile tek devam ederdim heralde.
Derdiniz ne, fazla mutluluk mu sizi rahatsız ediyor?
Bence derdiniz neyse cozmek için profesyonel destek alın,yoksa bu çocuk değil, kimse size tahammül edemez
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, ben galiba çoğu zaman dengeyi tutturamıyorum kendimde bunu fark ediyorum ya sürekli kendimi suçluyorum yada sürekli karşı tarafı. Aslında ben de çoğu zaman aynı şeyi düşünüyorum aşkımdan ölse o da konuşmak isterdi diye, bunu ona söylediğimde onun bana verdiği cevap, “ben senin sorularını yanıtladım, bu konuları da elli defa konuştuk ama sen sorudan da soru üretiyorsun aynı şeyi elli kere konuşamayız” oldu o zaman da durup düşündüğümde ona da hak veriyorum çünkü 3 gün boyunca gerçekten çok üsteledim cevap vermek dışında bişey yapmadı, açıkladı kendini her seferinde Kendimi suçlamam bundan kaynaklı aslında. Bir de bir şeyleri akışında doğalında yaşayamadığımdan öfkeliyim kendimeKarşı taraf belki o problemleri hiç çözmek istemiyor ,ciddiyet istemiyor ,sadece takılmak için takılmak istiyor ..
Ya bunu kabul edip öyle belirsiz bi şekilde siz de takılacaksınız ,yada- adam kaçıyor problemlerden zaten - bitireceksiniz bi şekilde
tatilden önce de çözülmemiş hep böyle bi ilişkide bi şeyleri oldurmak istemenizi anlıyorum ama demekki olmuyor
bir de siz de şu var ; diğer konularınızdan aklımdan kalmış ,siz hep kendinizi suçlamaya ,her hatayı kendinizde aramaya çalışıyorsunuz ,karşı tarafın kocaman ,sizin küçük bi suçunuz olsa bile ben daha suçluyum tavrınız size çok zarar verir
adam sizi çok sevse aranızdaki problemleri çözüp daha sağlam bi şekilde ilerlemez mi ? hala ben suçluyum diye bin kere yazmışsınız ,suçunuz belki o ortamı bozmanız ama siz de bişeyleri düzeltmek adına çabalamışsınız kendince
evet insanların hatasını görmesi çok güzel bişey sorun çözmek adına ama siz bunu kendinizi çok değersizleştirerek ,karşı tarafın sorumluluğunu da alarak yapıyorsunuz ,bırakın ya aranız böyle kalsın ,yada onu hayatınızdan temelli çıkarın başka yapacak bişey yok
eşit :yorumlarınızı da okudum hala adama bi adım atma ,ben suçluyum yapmamalıydım deme peşinde güç almaya çalışıyorsunuz ,bence asıl bunu yapmayın size de yazık değil mi ?
bakın hala aynı şeyi yapıyorsunuz ,lütfen bu konuda destek alın ..Çok teşekkür ederim yorumunuz için, ben galiba çoğu zaman dengeyi tutturamıyorum kendimde bunu fark ediyorum ya sürekli kendimi suçluyorum yada sürekli karşı tarafı. Aslında ben de çoğu zaman aynı şeyi düşünüyorum aşkımdan ölse o da konuşmak isterdi diye, bunu ona söylediğimde onun bana verdiği cevap, “ben senin sorularını yanıtladım, bu konuları da elli defa konuştuk ama sen sorudan da soru üretiyorsun aynı şeyi elli kere konuşamayız” oldu o zaman da durup düşündüğümde ona da hak veriyorum çünkü 3 gün boyunca gerçekten çok üsteledim cevap vermek dışında bişey yapmadı, açıkladı kendini her seferinde Kendimi suçlamam bundan kaynaklı aslında. Bir de bir şeyleri akışında doğalında yaşayamadığımdan öfkeliyim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?