Her şeye direniyor

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Merhaba 9 aylık bebeğim diş çıkarma döneminde yaptığım her şeye kedi gibi gırlıyor huysuz bi ses çıkartıyor altını almaya üstünü giydirmeye soymaya mama sandalyesine oturmamaya benim elimden değil kendi kendine yemeğe uyumaya vs. hepsine direniyor. Küçük bi ergen gibi davranıyor neden olur acaba

Küçük bir ergen gibi lafınıza çok güldüm ya 😂 inşallah bir an önce vazgeçer bu huyundan bence normaldir bizde yaşamasak bari 🤪

Adı üstünde küçük ergen anlayışla karşılayıp ufaktan nizami takılacaksın :))))

Merhaba 9 aylık bebeğim diş çıkarma döneminde yaptığım her şeye kedi gibi gırlıyor huysuz bi ses çıkartıyor altını almaya üstünü giydirmeye soymaya mama sandalyesine oturmamaya benim elimden değil kendi kendine yemeğe uyumaya vs. hepsine direniyor. Küçük bi ergen gibi davranıyor neden olur acaba
Büyük ihtimalle atak haftasindadir. Atak haftalarında olur öyle şeyler. Google a atak haftası hesaplama yazın bakın o haftanizda mısınız gerçi bazılarınınki uzun sürebiliyor. Bu atak haftalarini harika haftalar kitabini araştırmanızı öneririm 😊

Bi konunuz daha var hep beno istiyor diye
Bu konu ve o konuda yazdiginiz seyler bebek olmanin ozellikleri zaten ne bekliyordunuz?

Normal şeyler bunlar , o sapıtdıkça siz sakın kalıp yol göstermeye devam edeceksiniz

Back