• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey üst üste geliyor bazen yaşamak istemiyorum..

Turuncu2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
33
19
3
15 gündür boyle.. geçtiğimiz 15 gün içerisinde baya sarsıntılar yaşadım. Boşandık, kavgalar çıktı, ailem yıprandı ben zaten ne haldeyim belirsiz. Is nedeniyle memleketim ve görev yaptığım yer arasında gidip geliyorum ailemi de götürüyorum yanımda o ayrı bir vicdan azabı yollar bana yıllar gibi geliyor. Atlatamıyorum kısacası. Kazalar geliyor başıma yangın tehlikesi yaşadık bankadan kredi çekmek istedim çekemedim sebep yokken bankayla sorunum bile olmamıştır normalde kredi çekebilirsem o yükün altından nasıl kalkacağımı zaten bilmiyorum Allah büyüktür diyorum teskin ediyorum kendimi. Sokağa çıkasım gelmiyor psikiyatriste gitmeliyim farkındayım onu bile beceremiyorum. Toplum içinde özgüveni olan biriyken boşanınca dışarda kalabalıkta lavaboya bile tek gitmeye korkar oldum gidemiyorum. Çok acınası bir haldeyim çok

Ben de senin gibiyim doktora gitsek sadece beynimiz uyusuyor ilaclara bağlı kalarak hayat sürdürmek ne kadar doğru bilmiyorum zamanında kaç kere gittim doktorlara ilaç verip gönderiyorlar bir faydasini göremedim şu anda artık benim için herşey bitmiş durumda bazen kendimi öldürmeyi bile dusunmuyorum değil hayattan artık tat bile alamıyorum neden bu dünyada var oldugumu bile bazen anlamiyorum araftayim yani

Back