Her şey maddeden ve ete kemiğe bürünenlerden mi ibarettir?

Ah küçüğüm sorun kilolu olman değil kilonun sende zedelediği özgüven. İstersen herseyi başarırsın. Duygularını çok güzel ifade etmissin demekki boş bir insan değilsin. İstedikten sonra herseyi başarırsın. Erkek arkadaşına gelince bir çok erkek maalesef gibi dış güzelliğe önem verecektir.kırılabilirsin.

Sizin yeme aliskanlarinizin disinda genetik de olabilir. Spor yapmaniz lazim, yiyeceklerinize dikkat etmeniz lazim.
Sporu seviyorum, genetik.. Pek sanmam, akrab
Ne yazık ki öyle sanırım. Umut ediyorum ki azınlık olan gruptan olur o, çünkü en başta sığ biriyle birlikte olmak beni yaralamış olacaktır... :) Kendisi her durumda destek çıkıyor, umarım beni gördüğünde yüreğimi görmeyi unutmaz. :)

Canim yasinin kucuk olmasina ragmen cok zeki bir kiz oldugun belli.ama baskalari icin degil kendin icin kilo ver.daha genceciksin en guzel yillarini kilolu gecirme.zayif olmak insana kendini harika hissettiriyor.benimde su an fazla kilom var ve bayramdan sonra diyetisyene gidecegim insaallah.bilmiyorum ama ben inanmiyorum kilolarimla mutluyum diyen insanlara.ya da ben hic mutlu degilim onu biliyorum.

Çok haklısınız, en güzel zamanlarımı bu halde geçirmemem gerektiği hususunda. Ben inanıyorum açıkçası, onlar belli bir sürünün tersine gidebilmeyi başaran insanlar gibi geliyor bana. :) Teşekkürler. :)

merhaba, herkes kilo vermek ile ilgili bir şeyler yazmış(bence yüzeysel bir anlayış ama neyse) ben de farklı bir tavsiye yazmış olayım. " my mad fat diary" dizisini izle bence. güzel bir diziydi. kilo problemi olan ergen bir kızı konu alıyor. tavsiye ederim.

canım kilo problemi Türkiye sorunu küçüklüğümü hatırlttı bana babam neler etmedi çok çektim ama iyiyim artık

kötü anlatmışsın geçmişi unutmalı insan ama hemen hemen her düşünce çocuklukta şekilleniyormuş değil mi.
birkaç sene daha geçir kaç yaşında yapılıyor bilmiyorum eger saglıgına uygunsa mide küçültme vs gıbı amelıyatları artık daha cok kişi yaptırıyor sanırım daha saglıklı bir yöntem buldular çiçek dilliğil falan da yaptırdı ıncecıkolmuş cok mutlu fatıh urek de yaptırmıs ünlulerden. ilerde yaptırırsın sen de uygun olursa saglıgın buna bır baktırırsın bılemıyorum ama ınternetten tanstıgına guvenme madem sordun.

Genetik derken, obesiteye yatkinlik genlerden gelir onu demek istedim.

Bağarsak tembelliği ve kalp kapakçığım doğuştan kalınmış meğer. sen de bi baktır bari. Her bölüme gitmişsin oralara da bi uğra. Kilolarımı 20 yaşından sonra vermiştim. Gebelikte yine aldım. Şimdi tekrar veriyorum. Ama dünyaya bi daha gelsem ilkokulda hatta anaokulunda başlardım diyete. İnsanlar iç güzellik falan dese de inanma. Ne olduğun o kadar bağırırsa, kimse ne söylediğini duyamaz.

Yaşına gore gayet düzgün bi hitabın var tebrik ederim

Evet kilon iyi diyemicem tam genç kızlığa adim attigin zamanlar herkesin hayali manken gibi olmak eğer gercekten kafaya koyarsan yapamican bisey yok senin

Ablam ben doğum yaptim 84 kiloydum ilk defa o kiloya ulastim ve aynaya baktigimda kendimdem tiksiniyodum giydigim kıyafetlerim artik olmuyo yeni bisey alacagim zaman buyuk bedenleri görünce canım skiliyo neyse kafama koydum ve o hızla 16 kilo verdim ha sonra dikkat etmeyi biraktigim için birazını geri aldim ve hala diyetle geciyo omrum ve hedefim 65 corbayla beslendim resmen yada kahvaltida peynir domates çatalla çerez gibi yedim yemeklerden bi tabak aliyosam yarim tabak ve ekmeksiz bol su evde spor tv flaş belleği takip isimi bitirince başına gectim insan iki kiloda verse kendini mutlu hissediyo ve dahada azim ediyo

Sende kendine bi tartı al yoksa basladigin kilonu yaz ve hergun sırayla yaz gör kendini gram bile versen mutlu olacaksın ve basaracagina eminim kimse için yapma ne sevgilin ne ailen ne arkadaslarin kendin için kendini daha mutlu ve hafif hissetmek için yap

Sorun kilolorinda degil kilolu oldugun icin ozguvenini zedeleyenlerde

öncelikle kendini ifade ediş şekline, üslubuna bayıldım. bende senin geçtiğin yollardan geçtim geldim 32 yaşıma. bak samimiyetle yazıyorum antidepresanları da kullandım, derdi olanın ilk ağladığı omuz benim omzumdu ama aynı insan mutluyken Yanıma bile gelmezdi. benim derdim olamaz gibi hep dinlerdim ama derdimi dinleyecek kimseyi bulamazdım. kilo aldıkça mutsuz, mutsuz oldukça kilo alır oldum. ameliyat oldum kilo aldım, üniversiteye hazırlandım kilo aldım hep aldım. ve en sonunda gördüm ki hep almak yerine ayda yarım kilo versem bi yandan uzayan boyumu da hesaba katıp belki obez değil kilolu kategorisinde kalırdım. ama bana bunları söyleyecek kimse yoktu tatlım. kimse ne kadar çok kilo alırsan vermen gereken kilo o kadar fazla olacak demezdi bende düşünmemişim demek. Üniversite'de de kiloluydum. hep insanın kalbinin ve beyninin önemli olduğunu savundum. buna inandım hala inanırım evet ama gördüm ki eğer görüntün insanların ilgisini çekmiyorsa beyninin içine önem vermiyorlar çünkü dinlemiyorlar. üniv bitti iş görüşmelerine gittim sınavları geçtim mülakata takıldım. neden biliyor musun? düzgün görüntü kadar çabuk hareket edebilecek bir eleman istiyorlar en basit anlatımla böyle.. aşık oldum belli etmeye korktum reddedilirim korkusuyla. sonra mesela benden 20 yaş büyük evli adamlar ikinci eşi olmamı teklif edebilecek cesareti buldular kendilerinde. çünkü ben artık 30 yaşına varmış evlilikten umudunu kesmiş ama öte yandan aile kurmayı anne Olmayı deli gibi isteyen biriydim. yani amcalar aslında bana lütufta bulunuyordu(!)
ben özel durumlarımdan dolayı ameliyat olarak kilo verdim. ve sana yaşadıklarının daha fazlasını yaşamış bi ablan olarak uzun uzun gecenin bu vaktinde yazıyorum çünkü ne hissettiğini biliyorum. korkularını, umutsuzluğunu.. beğendiğim bi kıyafeti denemek için kabine giderken dualar ederdim inşallah olur diye. kilo verince ne oluyor biliyor musun? evvela kiloluyken senden ilgisini arkadaşlığını esirgeyenleri gönderiyorsun temelli. ağlama Duvarı olmak zorunda kalmıyorsun. önüne gelen ana kucağı gibi sarılıp derdi bitince çekip gidemiyor. uyuduğun uyku gerçek uyku değil biliyor musun? ben biliyorum tatlım. ha o antidepresanlara gerek kalmıyor. çünkü seni gülümsetecek mutlu edecek başka şeyler oluyor sen kilo verdikçe değişen görüntün, nefes alışın, kıyafetlerin, kendin için bişeyler hatta doğru Şeyler yapıyor olduğunu bilmenin verdiği haz.. kilo verdiğinde kim ne düşünür demeden sokakta acıkınca bi simiti yemeye hak kazanıyorsun mesela. ben kiloluyken çok aç olsam bile yiyemezdim çünkü şuna bak hala yiyor diyeni duymuştum. yıllar Süren ilişkimde evleneceğimi sandığım adamdan ayrılmak zorunda kalmıştım. oğullarına yakışmıyormuşum güzel gelin istiyorlarmış beyfendinin ailesi. iyi ki ayrılmışım beni gerçekten sevmiyormuş ki ailesine beni savunmamış. kilo verince en büyük tokadı onlar yedi zaten. başım dik Yürüdüm geçtim yanlarından.
anlatacak çok şey var görüyorsun ya. senin ilerde anlatacak daha fazla yaran olmasın yada bundan 1 yıl sonra ablalarım 120 kiloyum çok mutsuzum diye konu açmak yerine zaferini nasıl kilo verdiğini anlattığın başarı hikayen olsun dilerim. inan çok zor değil. önce inanıp isteyeceksin sonra yola bir başladın mı gerisi gelecek. sen daha 17 yaşındasın çok kolay verirsin inan bana. kendine güven kimsenin yardımına ihtiyacın yok. bir diyetisyene başla sadece. gerisi gelecek inan gelecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…