• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey Küçüldü!

Sumeyye_57

İman varsa imkan da vardır.
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
482
4
66
Konuyu büyük ihtimalle yanlıs yere acıyorum bu yüzden yöneticilerimizden özür diliyorum şimdiden ama uygun bir yer bulamadım.

kk ya girdiğimde resimler yazılar her sey küçücük oluyor ama baska sayfalarda öyle olmuyor.Bunun nedeni ne acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.Çünkü hiçbir şeyi doğru düzgün göremiyorum.

canim bilgisayarindan sayfa boyutunu kücültmüssün sanirim. bizde öyle bisi yok.

Sayfa boyutu değil çünkü bir tek kk ya girdiğimde küçülme oluyor.Başka hiçbir sayfada böyle bir şey olmuyor.

adres çubuğunun yanında anahtara benzeyen bi simge var. özelleştir ve denetle yazar üstüne gelince. ona tıklayın, zum yazan yerden yüzde ayarını artırın. %100 olunca sayfa normal ayarına döner. siz bi bakın bulamazsanız gene yazın bana yardımcı olmaya çalışayım

evet.
simdi kk sayfasini actiginda sag alt kösede kücük bi büyütec ve yaninda 75% yada 50% yazan bi yer varmi varsa orayi 100% yap eger zaten 100% yaziyorsa bilmiyorum kücülmenin nedenini.

Mozilla Firefox kullanıyorum,İnternetle aynı olmuyor sanırım.Dediğiniz bölümü nereden bulabilirim ?

evet.
simdi kk sayfasini actiginda sag alt kösede kücük bi büyütec ve yaninda 75% yada 50% yazan bi yer varmi varsa orayi 100% yap eger zaten 100% yaziyorsa bilmiyorum kücülmenin nedenini.

Onu yapmayı denedim ama büyüteçte yok ki sayfanın altında.

Back