• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey hayal ettiğim gibi oluyor. Çok Şükür.

arduino

Miraculous lady
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
1.322
1.276
158
Bir Ardunio'nun iç dünyası ve günlüğü/haftalığı/aylığı
"Herkadının sabah uyandığında ev işlerini aşan hayalleri olmalı."Alıntı
"Alın yazısını değiştirebilecek tek şey alın teridir." Alıntı

Aile ile alakalı olarak tecrübe;
1- Kardeşler arasında kan davası dahi olsa karışılmaz,
2- Karı-koca ilişkilerine karışılmaz,
3- Evlat anne baba ilişkisine karışılmaz.

Son düzenleme:
8994d0cdf11133cb0009705751ded759.jpg

"Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır."
"SABIR Tohumunu Kalbine Ekip, ŞÜKÜR Suyu İle Sularsan.! Yetişdirdiğin Çoğu Şeyin Adı 'MUTLULUK'Olur."

Son düzenleme:
hayal panosu yaptım kendime. çok fazla hayalim olmadığını fark ettim. yenilerini ekledim. sonra faydalı olmak adına neler yapılabilir onları da ekledim. sonra sadece bu dünya odaklı yaşadığımı fark ettim. biçilmiş roller gibi herkeste aynı istekler. isteklerime ahiret ve kabir hayatından beklentilerimi de kattım. elimde olana odaklanamadığımı anladım. kısa hedeflerimi bitiremediğimi. haydi bu gün koyulayım hedefime:kahve:.

puff ekstra iş çıktı. İzinli iş arkadaşın da işi bana kaldı. iki çarpı yapıyorum her işi. Sen şahit ol Ya Rabbim, senin rızan için titizlikle ve şikayet etmeden yapacağım. Sen de benim işimi kolaylaştır Ya Rab. Yardımcılar yolla bana her sıkıştığım da. senden başka kimim var benim. tek medet umduğum sensin. Verdiğin bütün nimetlere sonsuz kere şükürler olsun. Lütfun da hoş, kahrın da hoş. seviyorum seni ya Aziz ya Alim.

Sevgili Yaradanım, seni daha da iyi tanımak ve daha çok sevmek istiyorum. Her amelim senin rızan için olsun isyorum.
" Şüphesiz Allah, mü’minlerden canlarını ve mallarını, kendilerine vereceği cennet karşılığında satın almıştır." Tevbe 111

Ayakkabı, çanta, cüzdan işi tamam. Bu ay yeterli.
Elbiseyi alıp, topuklu ayakkabımı ona göre kombinlemeliyim.

Yoğun günüm.
Neden birine iyilik yapınca devamı benim boynumun borcu oluyor anlamıyorum.:duduk:
Yeni genç nesil ne kadar saygısız ve pervasızca yetişiyor.:ukala:

Kendimden çok umutluyum. Hayallerim gerçekleşiyor, ben her anlamda güzelleşiyorum.:KK6:
Mutluluğu hak ediyorum, neden etmiyeyim ki?:ıslık::süslü:

Hedefim ahiret ve kabir hayatı için de güzel birikim sağlamak, bunun yanında da dünya da cenneti yaşamak.

iki gündür sporumu yapıyorum, artarak gidiyor işlerim.
Bir de önceliğim de ilerlersem süper olacak miraculous.

Bu gün zincirlerimi kırasım var.
İşimi düzgünce ypmak mı? Yoksa kendime yatırım mı?
Fedakarlıklar beni ileriye taşıyamadı.
Artık birazdan fazla bencil mi olam nedir durumunu yaşıyorum şu an.

Ahirete iki yatırımım var dünde kalan, bu gün de dünyalık mı çalışsam, offfff:KK31:
Ya Alim Ya Aziz Ya Cebbar bana dosdoğru yolu göster...

Back