- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.783
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Hoşbuldum madonnaSelamlar
Konu başlığı biraz sabah programına kaydı ama aklıma başka yaratıcı birşey gelmedi
Şöyle ki bu topikte yapmak istediğimiz, kah yapıp kah yapmadığımız sürekli hale getirmek istediğimiz şeyleri hep birlikte paylaşarak başarmamız amacım.
en basitinden klasik kitap okuma örneğini vereyim
evet okuyorum, ama verimimi kaybettim.
kendime günlük hedef koyup onu mutlaka yapmak istiyorum.
düzenli spor alışkanlığım vardı bir zamanlar, onda da iyice saldım kendimi.
artık her şey bir tık parmağımızın ucundayken teknolojiyi boşa kullanmayalım, telefonda vakit geçireceksek sağlıklı bir vakit olsun istiyorum. Araştıralım öğrenelim istiyorum.
Kişisel gelişim
Sağlık
Güncel konular
Kitap
spor / aktivite
ve sizin istediğiniz her şeyi barındıran, birbirimize faydalı olacağımız bir topik olsun istiyorum
ben kısa tuttum, ama dahil olmasını istediğiniz her şey dahil olacak
Eğer sen de kendinden bir parça bulduysan hoşgeldin
Ayyy aldın mı bebeğini kucağınaaa maşallah,daha bebek haberi sanki dün gibi,hey gidi günlerHaklisin kuzum cok giremiyorum :)
Ben ettim bilem hani just nerde goremiyorum
sen istersen gider :) yok canım devam :)Dua et bana kız gitsin şu kahrolası kilolar
Hayırlı olsun kursun canım benim :) senin okul bitti mi madonnam
inandık mıOfff ya5 kilo fazlami vereyim bir de cayin sekerini azaltayim birde kahveyi eeee birde cigara eeee birde kitaplarla hasret gidereyim hmmmm baska kalmadi
öp mis kokuluyu yerime :)Haklisin kuzum cok giremiyorum :)
Hoşbuldum madonna
Yemek te dahil mi
Kaptanım buralarda mı
Been yemeeem madonna,kaptanım kızıyo
boyum 1.10 ya ondandırBen ettim bilem hani just nerde goremiyorum
Oo sağol yaa,burada yer giderim o zaman,ne uğraşıcam yemekle,evdekiler de başının çaresine baksınsen istersen gider :) yok canım devam :)
inandık mı
öp mis kokuluyu yerime :)
dahil tabi ki, spor yapanlar için sağlıklı beslenme şart
boyum 1.10 ya ondandır
Hoşbuldum madonna
Yemek te dahil mi
Kaptanım buralarda mı
Been yemeeem madonna,kaptanım kızıyo
Evet canim.sukur kavustum Amin amin insallah ❤❤❤Ayyy aldın mı bebeğini kucağınaaa maşallah,daha bebek haberi sanki dün gibi,hey gidi günler
Allah bahtını açık etsin,analı babalı büyüsün
Bizde seni opuyoruz teyzesi bak mesaideyiz :)))sen istersen gider :) yok canım devam :)
inandık mı
boyum 1.10 ya ondandır
Acayip istiyorum da sen neden gittin be madonnam :/sen istersen gider :) yok canım devam :)
inandık mı
boyum 1.10 ya ondandır
Bi iki kez erken kalkmak sorunu çözer diye dusunuyorum.. Bi de sanirim yaz geceleri uzun uzun oturmak için var saniyoruzsağol Lav
özellikle uyku konusunda sağlam bir adım bekliyorum senden ve kendimden. acilen düzen oturtmam gerek. nasıl çözmeyi düşünüyorsun?
Hayirli olsun yavrukusum
Kiizz allah ne etmeye senii:)nerdesin taze anne bebis nasil iyimi?sen nasilsin nasil geciyor kuzum?Ooo bende yokum :))) benim hedefim dogum kilolarini atmak :)
Gaz cikarma ve kaka yaptirma yontemleri ariyorum.kendimeKiizz allah ne etmeye senii:)nerdesin taze anne bebis nasil iyimi?sen nasilsin nasil geciyor kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?