Her şey dahil :))

Cilt bakımı saç bakımı konusunda da konuşsak biraz kızlar:)
Hangi ürünleri kullanıyorsunuz ? Hangi doğal maskeleri yapıyorsunuz? Ne sıklıkta yapıyprısnız?
Kendimize bir bakım Rutini oluşturalım. Bakımlı olalım her daim :)
ben saçıma sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum bakım için, çok memnunum. dökülmesini de ciddi anlamda azalttı.

arada bir klasik süt yumurta akı limon maskesini uyguluyorum sadece

yaşım 26 çok geç kalmadan göz kremi kullanmaya başlamak istiyorum ama henüz içime sinen birşey bulamadım

Selamlar :KK31:
Konu başlığı biraz sabah programına kaydı ama aklıma başka yaratıcı birşey gelmedi :KK70:

Şöyle ki bu topikte yapmak istediğimiz, kah yapıp kah yapmadığımız sürekli hale getirmek istediğimiz şeyleri hep birlikte paylaşarak başarmamız amacım.

en basitinden klasik kitap okuma örneğini vereyim :KK69:

evet okuyorum, ama verimimi kaybettim.
kendime günlük hedef koyup onu mutlaka yapmak istiyorum.

düzenli spor alışkanlığım vardı bir zamanlar, onda da iyice saldım kendimi. :KK72:

artık her şey bir tık parmağımızın ucundayken teknolojiyi boşa kullanmayalım, telefonda vakit geçireceksek sağlıklı bir vakit olsun istiyorum. Araştıralım öğrenelim istiyorum.

Kişisel gelişim
Sağlık
Güncel konular
Kitap
spor / aktivite

ve sizin istediğiniz her şeyi barındıran, birbirimize faydalı olacağımız bir topik olsun istiyorum :KK28:

ben kısa tuttum, ama dahil olmasını istediğiniz her şey dahil olacak Hoppa

Eğer sen de kendinden bir parça bulduysan hoşgeldin :KK73::KK73::KK73:
Bu iki haftadır düzenli spora sardım. Beni teşvik edin de hiç bırakmayayım :)

Hayirli olsun yavrum topiğin :halay:
Benim şu an iki hedefim var.. Önce uyku duzenimi oturtmak, sonra da eskisi kadar kitap okuyabilmek.. Sonra da spora başlamak yeniden :KK53:
sağol Lav:KK200:
özellikle uyku konusunda sağlam bir adım bekliyorum senden ve kendimden. acilen düzen oturtmam gerek. nasıl çözmeyi düşünüyorsun?

Koşu bandında 1,5 saat tempolu yürüyorum ve yarım saat kadar çeşitli egzersizleri yapıyorum canım benim.
Yani çocukla ancak bu kadar oluyor :)
ooo fındıkla gayet iyi yapıyorsun :spor:
ben de ismeğe başvurmuştum açılmış ama oraya giderken vereceğim yol parası haftanın her günü gideceğim spor salonu parasına denk geliyor. düşünüyorum ama bakalım.
gitmezsem de evde devam

ooo fındıkla gayet iyi yapıyorsun :spor:
ben de ismeğe başvurmuştum açılmış ama oraya giderken vereceğim yol parası haftanın her günü gideceğim spor salonu parasına denk geliyor. düşünüyorum ama bakalım.
gitmezsem de evde devam
Dua et bana kız gitsin şu kahrolası kilolar :D
Hayırlı olsun kursun canım benim :) senin okul bitti mi madonnam

Back
X