Bebek İkinci El her şey çoooookkkk ucuz kız çocuk,bebek ihtiyaç olan her şey var

Eki Görüntüle 1557354 Yurtdışı ürünü severek giydirdim çooookkkk şirin 4,5 kilo yazıyor ama ben 2 aylıkken aldım 5 aya kadar giydirdim 6 lira
Tam bu havaların kıyefetleri kızım daha iki aylıkken ingiltereden almiştım ve minik bir bedene o kadar çok yalışmıstı ki

Eki Görüntüle 1557357 Yurtdısı ürünü 9-12 ay yazıyor ama esnek bir kumaşı oldugu için 4 aylıktan itibaren oluyor bir yaşnda da giydi 3 lira

Eki Görüntüle 1557359 3-6 ay lcw marka kapri ama ben 2 aylıktan itibaren normal tayt olarak da kullandım ikisi 4 lira

6-9 ay lcw marka tulum amcak ben daha küçükken de kullandım 5 liraEki Görüntüle 1557360

Eki Görüntüle 1557361 12-18 ay ama daha küçükken de kullanabilir lcw marka 3 lira
Tam bu havaların kıyafetleri datılmadılar sahipleri olacak minicik prensesleri bekliyorlar

ya size bişi sorabilirmiyim mesela bu sayfaya bişi yüklediniz silme işlemini nereden yapıyoruz?

Tam bu havaların kıyafetleri datılmadılar sahipleri olacak minicik prensesleri bekliyorlar[/QUOTE]

ya size bişi sorabilirmiyim mesela bu sayfaya bişi yüklediniz silme işlemini nereden yapıyoruz?

Tam bu havaların kıyafetleri datılmadılar sahipleri olacak minicik prensesleri bekliyorlar
[/QUOTE]
Emin olun bilmiyorum ama sayfa yöneticisine sattıklarımı silmek için sormuştum ama bunun mümkün olmadıgını söylemişti

X