- Konu Sahibi pembecandy
son ekledıgım yesıl askılıyı sana ayırdım hberın olsun
İşte bu tatlım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son ekledıgım yesıl askılıyı sana ayırdım hberın olsun
cnm goremedım yılan derısı topukluyu dyosan ayırdım onuİşte bu tatlım
cnm goremedım yılan derısı topukluyu dyosan ayırdım onu
pembe kısakollu gomlegıdemı koyıım tatlımTatlım bunlar vardı pantolon hariç birde sorduğum krem etek senin için uygunsa sonra işte sen Bilion gerisini ben karaman corman oldum valla kafa kalmadı
pembe kısakollu gomlegıdemı koyıım tatlım
tamam onuda koydum canımPembemi tatlım o olsun Güzelmiş beğendim uygunsa koy bu arada koca bir paket oldu seninki küçültmek için uğraşıyorum
tamam onuda koydum canım
Tatlım bu kitabı bana ayırırmısın baska seyler eklwdiğinde bakarım onlarla beraber
sabah koyucaktım blıyomusun sana sonra dedım belkı okumaz koymadım sende myrules bnm bgndgım toz pembe aykkbıyı almsın hyrlı olsunKadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sabah koyucaktım blıyomusun sana sonra dedım belkı okumaz koymadım sende myrules bnm bgndgım toz pembe aykkbıyı almsın hyrlı olsun
sabah koyucaktım blıyomusun sana sonra dedım belkı okumaz koymadım sende myrules bnm bgndgım toz pembe aykkbıyı almsın hyrlı olsun
keske tatlım bn koysaymsımYaa tatlım ben dikkat etmemiştim bu kitap olduğunu görsem kesin isterdim ah kafa