her sey bes 10 15 gel kacırma 36 38 beden canlarım

Sarıyor :) dar paça ikisi de. Benim babet ihtiyacım var şuanlık ya yazlık şeylerre ihtiyacım var genelde.. bikini üstüne giymelik şeyler olabilir terlikler plaj cantaları şort mayokini plaj terliği yazlık bluzler.. falan olabilir bikini böyle şeyler olabilir aslında dışardan aldım çoğu şeyimi ihtiyacımı karşıladım ama bu tarz ürünler arasından beğendiğim olursa düşünebilirim :)
tm cnm bakarım son kez bı ben grsruz

Sarıyor :) dar paça ikisi de. Benim babet ihtiyacım var şuanlık ya yazlık şeylerre ihtiyacım var genelde.. bikini üstüne giymelik şeyler olabilir terlikler plaj cantaları şort mayokini plaj terliği yazlık bluzler.. falan olabilir bikini böyle şeyler olabilir aslında dışardan aldım çoğu şeyimi ihtiyacımı karşıladım ama bu tarz ürünler arasından beğendiğim olursa düşünebilirim :)

canım pentının şu ucuncu sıraadakı bıkınısı var aslında onuda satmayı dsnuyorum $20f545fdfcbf34923dcb48f3ed3ed81c_1308681287.jpg

small tatlım ama bnmkının alt tarafı ıplı baglamalı yanlardan gecen sezonun bıde

A yok iple bağlamalı kullanamıyorum ben ya izin yok :):)neyse o zaman siz eklersenız yeni bişiler bakarım. Uygun bulursam takaslaşırız uygun olmazsa pantolonları nakit alırsınız ayırdım :)

o leoparlı etek bna olmaz dmı emınsın
bıtanem

Bitanem aynı bedenşz ben giydiğimde sürekli düşüyor belinden ama.içinde kalmasın sana eklicem onu hediye olsun bi.gün kilo alırsan giyersin yada yanlarından hafif içe alırsan belini kullanabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back