- Konu Sahibi pembecandy
-
tm cnm bakarım son kez bı ben grsruzSarıyor :) dar paça ikisi de. Benim babet ihtiyacım var şuanlık ya yazlık şeylerre ihtiyacım var genelde.. bikini üstüne giymelik şeyler olabilir terlikler plaj cantaları şort mayokini plaj terliği yazlık bluzler.. falan olabilir bikini böyle şeyler olabilir aslında dışardan aldım çoğu şeyimi ihtiyacımı karşıladım ama bu tarz ürünler arasından beğendiğim olursa düşünebilirim :)
bnde ısyerındeyım eve gıdınce paketlerım canım nasıl paket yapıyım kı
Valla tatlım ebatı kücült elinden geldiğince bastırarak bantla poşeti ben öyle yapıcam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tm cnm bakarım son kez bı ben grsruz
Sarıyor :) dar paça ikisi de. Benim babet ihtiyacım var şuanlık ya yazlık şeylerre ihtiyacım var genelde.. bikini üstüne giymelik şeyler olabilir terlikler plaj cantaları şort mayokini plaj terliği yazlık bluzler.. falan olabilir bikini böyle şeyler olabilir aslında dışardan aldım çoğu şeyimi ihtiyacımı karşıladım ama bu tarz ürünler arasından beğendiğim olursa düşünebilirim :)
tamam kırısırsa sımdıden kusura bkma bıtanemValla tatlım ebatı kücült elinden geldiğince bastırarak bantla poşeti ben öyle yapıcam
tamam kırısırsa sımdıden kusura bkma bıtanem
Ütülerşz gecer bitanem sorun yok yok
canım pentının şu ucuncu sıraadakı bıkınısı var aslında onuda satmayı dsnuyorum Eki Görüntüle 1102893
ay canım benım tmÜtülerşz gecer bitanem sorun yok yok
small tatlım ama bnmkının alt tarafı ıplı baglamalı yanlardan gecen sezonun bıdebedeni nedir? :)
small tatlım ama bnmkının alt tarafı ıplı baglamalı yanlardan gecen sezonun bıde
tm bıtanem sen ayır nakıt alcam artıkA yok iple bağlamalı kullanamıyorum ben ya izin yok :):)neyse o zaman siz eklersenız yeni bişiler bakarım. Uygun bulursam takaslaşırız uygun olmazsa pantolonları nakit alırsınız ayırdım :)
tm bıtanem sen ayır nakıt alcam artık
ne demek canım ayırırrım eve gdınce onuda leoparlı mını bayagı cnm sen bna maılden ayırdgın pembe elbısemı gndermyı unutmaCanom bunu istiyorum ben ama sayfama bakarmısın beğendiğin bişey varmı
ne demek canım ayırırrım eve gdınce onuda leoparlı mını bayagı cnm sen bna maılden ayırdgın pembe elbısemı gndermyı unutma
canımsın bebegımUnutmam tatlım girdi bile pakete
o leoparlı etek bna olmaz dmı emınsınUnutmam tatlım girdi bile pakete
o leoparlı etek bna olmaz dmı emınsın
bıtanem
tm bıtanm cokmu bolmıkıBitanem aynı bedenşz ben giydiğimde sürekli düşüyor belinden ama.içinde kalmasın sana eklicem onu hediye olsun bi.gün kilo alırsan giyersin yada yanlarından hafif içe alırsan belini kullanabilirsin
tm bıtanm cokmu bolmıkı
pekı tatlım cok tesekur ederımArtık paketten tatlım gelince bakarsıniçinde kalacağına dolabında dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?