- Konu Sahibi pembecandy
-
DARDA EKLICEM TATLIM AZCIK ISIM VAR ısyerındeym atınca hmn doncem sana kuzucummmBaktım malesef o pantolon bana çok bol olur ben bacakları o kadar bol sevmiyorum sadece paça bol seviyorum..:/
nasıl yapıyoruz şimdi takası ?
DARDA EKLICEM TATLIM AZCIK ISIM VAR ısyerındeym atınca hmn doncem sana kuzucummm
anladım acele etmenize gerek yok:) ben dar pek giymiyorum bol paça giyiyorum ama sadece paçası bol bootcut deniyor sanırım bu kesime. eğer dar ekleyecekseniz eklemeyin zahmet etmeyin..:)[/QUOTE
anladım demek ıstedıgını pacası bol eklıcem atarım brazdan kuzu yarına takaslyalım artık
ekledım cnmanladım acele etmenize gerek yok:) ben dar pek giymiyorum bol paça giyiyorum ama sadece paçası bol bootcut deniyor sanırım bu kesime. eğer dar ekleyecekseniz eklemeyin zahmet etmeyin..:)
Evwttttt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ayakkbı kombınAyakkabılar kaç no? :)
cnm ayakkbı kombın
cnm onun ustu yapısıyo son ekledıgım bol degıl ılk ekledgım bol du son ekledgım cok dar zaten ama bız ayakbılrla takaslyalım canım ayakbıyada ıhtıyacım var pantlonlrıda ayır o zamn bı kç gun sonra alıyım olurmu yda babet fln eklıcem en son aksam onlrda bkrsınhmm :) dediğim gibi bu pantolon benim için çok bol olur bu tarz düşünmüyorum, elbise de bu renk düşünmüyorum tarz hoş ama renkten olmadı :/ öbür pantolon da parlak gibi ve dar ben öyle giymiyorum ya daha cok bol paça kotlar veya renkli kotlar falan..
Evet yapalım taksı ama nasıl yapıcaz ? Pantolonları vereyim size bottieler le takaslasak olur mu? pantolona ihtiyacınız var galiba cünkü
son ekledıgım yesıl askılıyı sana ayırdım hberın olsunCanom bunu istiyorum ben ama sayfama bakarmısın beğendiğin bişey varmı
son ekledıgım yesıl askılıyı sana ayırdım hberın olsun
Ok tatlım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
begendın dmı sorun yok derı taytı ıstermısın
cnm onun ustu yapısıyo son ekledıgım bol degıl ılk ekledgım bol du son ekledgım cok dar zaten ama bız ayakbılrla takaslyalım canım ayakbıyada ıhtıyacım var pantlonlrıda ayır o zamn bı kç gun sonra alıyım olurmu yda babet fln eklıcem en son aksam onlrda bkrsın
Ok tatlım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
begendın dmı sorun yok derı taytı ıstermısın
Yok kuzum ben tayt giyemiyoeum yasak ;-)
Yok dediğim gibi kesimi benim giydiğim tarz değil bu tarzlar bana yakışmıyor :/ Tamam istediğiniz süre kadar ayırırım pantolonları :) Ayakkabıları da takaslayabiliriz yalnız ayakkabının iç kısmında ufak bir siyah çizik var sanki pastel boya gibi ufak bişey, aldıgımda da vardı sonradan farkettim bilginiz olsun diye söylüyorum. İç kısımda kaldıgı için görünmüyor, takası cuma yapabiliriz çünkü ben okuldayım perşembe akşam gidicem eve :) istersenız pantolonları da yollarım cuma siz cuma yapabilirsiniz ödemeyi :) babetlere de bakayım bir ekleyin siz :)
Yok kuzum ben tayt giyemiyoeum yasak ;-)
evet dusunemedım bıde derı hayatta olmaz dmı kuzum napıyım o zamn bugun senınkılerı paketlıyımmı ben
evet dusunemedım bıde derı hayatta olmaz dmı kuzum napıyım o zamn bugun senınkılerı paketlıyımmı ben
Başka ekleyeceğin varsa bakarım canım yoksa paketle gitsin bende paketlerim artık bugün gecti yarın kargo yaparım
tm onlrıda sana gosterırrım begenırsen alırsın en cok neye ıhtıyacın varkı ona gore bakablırım bırde o kot ve beyaz pantlon vucudu sarıyomu
bnde ısyerındeyım eve gıdınce paketlerım canım nasıl paket yapıyım kıBaşka ekleyeceğin varsa bakarım canım yoksa paketle gitsin bende paketlerim artık bugün gecti yarın kargo yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?