Her şey alerji yapmaya başladı, ne oluyor olabilir sizce?

damaged lemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
2.812
7.679
88
Zaten alerjik bir bünyem vardı, kediye, toza vs (hiç alerji testi yaptırmadım) ama son 1-2 aydır berbat bir durumda bünyem. 2 ay önce burun ameliyatı oldum, anestezi bağışıklık sistemimi mi etkiledi acaba? Çünkü eskiden bu kadar kötü değildim, eski bir kitabı karıştırınca, kedi sevince, toz yutunca filan oluyordu sadece.

Aile üyelerimi ziyarete ve tatile şehir dışına çıktım, farklı farklı evlerde kaldım, kedili, kedisiz, yattığım her yatakta gece alerji yüzünden doğru dürüst uyuyamadım. Başımı yastığa koyduğum an alerji başlıyor, nefes alamıyorum, burnum tıkanıyor, boğazım acıyor, akıntı başlıyor, hapşuruyorum. Parfüm sıkmış birine sarılınca da böyle oluyor. Gün içinde bir rüzgar esince, farklı bir yere girince de aynı kriz başlayabiliyor. Son iki aydır kendi evimde de yatınca çok kötü alerji oluyordum, yani yabancı yer olmasıyla da alakası yok galiba.

Bir de ek olarak son bir aydır kollarım kaşınıyor niyeyse. Durduk yere tamamen. Ne yapmalı, ne doktoruna gitmeliyim?

Son düzenleme:
Alerji ve immunoloji bölümüne gidin universite hastanelerinde. Yoksa gogus hastalıklarına gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…