• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey 1 tl :) kalanlar 7. Sayfada

merhaba canım, tam da tahmin ettiğim gibi oldu ve dün gece beni saatlerce uğraştıran bayan (nicki TheDifference ) almaktan vazgeçti. en altta belirttiğin siyah elbise ve uzun kahve rengi elbise dışında diğer istediklerin duruyor. istiyosan alabilirsin.

$IMG_3789.jpg $IMG_3778.jpg $IMG_3775.jpg $IMG_3806.jpg $IMG_3806.jpg Eki Görüntüle 937395 $IMG_3820.jpg $IMG_3823.jpg $IMG_3831.jpg

bunların bedenleri olursa almak istiyorum.. M-L bedenim ben, yardımcı olur musunuz beden konusunda??

Son düzenleme:

canım yeşil badi satıldı. pembe abiye 20 TL (hiç giyilmedi). diğerleri 1 tl. m giyiyosan olur. abiye zaten olur orası kesin. pantolon ve caprı zaten 38-40 beden arası uyumlu. bnm alt kısmımda üstüme göre geniş.

canım yeşil badi satıldı. pembe abiye 20 TL (hiç giyilmedi). diğerleri 1 tl. m giyiyosan olur. abiye zaten olur orası kesin. pantolon ve caprı zaten 38-40 beden arası uyumlu. bnm alt kısmımda üstüme göre geniş.

benim kot bedenim 32 yalnız onu belirteyim basenli ve kalçalıyım ya ondan dedim.. uygun mudur bedeni

canım haklısın iyi yapmışsın. çok yoğunluk oldu karman çorman oldu herşey. yalnız yeşil badi satıldı senden önce isteyen biri vardı. okeyledi :( diğerleri tamamsa konuşalım.

diğerleri tamam canım bu kazak satılmadıysa yeşil yerine onu ekler misin ? Eki Görüntüle 937536

bir de kapıda ödeme olarak gonderceksınız değil mi?
şubeden teslım alma ve adrese teslım arasında fiyat değişiyor mu?

Son düzenleme:

diğerleri tamam canım bu kazak satılmadıysa yeşil yerine onu ekler misin ? Eki Görüntüle 937536

bir de kapıda ödeme olarak gonderceksınız değil mi?
şubeden teslım alma ve adrese teslım arasında fiyat değişiyor mu?

kazak şimdilik bende ama başka soranlarda var. kapıda ödeme maalesef yok. mesajda da yazmıştım sana. defo kesinlikle yok. sdc üstüme olmuyorlar doğumdan sonra okadar.

kapıda ödeme neden yok ki anlamadım ??

ben şirket üzerinden gönderiyorum. şirketimin anlaşmasından faydalanıyorum. öyle bir anlaşmamız yok yurtiçi kargoyla. ama normale göre inidirimli çalışıyorz anlaşma gereği. ben sürekli burdan satış yapan biri diilim hesabım yok hiç biyerle oyuzden. hatta bildiğim kadarıyla kapıda ödeme için ekstra bir bedel talep ediyorlar. ztn bnm ürünlerim 1 tl. astarı yüzünü geçer ozmn :)

ben daha önce yazdıklarımı alıyorum. İst. avr. yakasındaymışsınız yakınlardaysanızda elden alabilirim? Şimdi benim kopyaladıklarımdan satılmış duranlar-satılanlar hangisi tekrar yazarmısınız?

ben daha önce yazdıklarımı alıyorum. İst. avr. yakasındaymışsınız yakınlardaysanızda elden alabilirim? Şimdi benim kopyaladıklarımdan satılmış duranlar-satılanlar hangisi tekrar yazarmısınız?

dediğim gibi son olarak resmini eklediğiniz 2 ürün yok. diğerleri duruyor. işyerim kağıthane, evim eyüpte. elden de alabilrsiniz tabiki.

Back