- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
-
- Konu Sahibi birgaripyazar
'halimi biliyorsun' demis, neymis hali?Ben 23 erkek arkadaşım 28 yaşında.Kendisinin evlilikten dönen bir ilişkisi olmuş 1 sene önce.Kız ayrıldıktan 1 ay sonra evlenmiş.Biz 9 aydır beraberiz.Geçenlerde facebookta aynı isimle birine bakarken önceden baktığım için isim benzerliğinden bunu eskisi çıktı baktım boşanmış büyük ihtimalle.Sevgilim face kullanmıyor bu arada.
Neyse o kadar çenesizim ki ben buna bunu söyledim yanlışlıkla çıktı baktım boşanmış sanırım diye.Biliyorum aptallığın bu kadarı.Neyse ertesi gün buluştuk telefonuna baktım geçmişine bunu aratmış googledan eşini falan.Ben de kızdım surat yaptım oda sen ağzıma laf verdin merak ettim ne hale düşmüş diye dedi.Uzatma suçum yok bunun için suratını çekemiycem dedi.Tartıştık.Biterse bitsin umurumda değil falan dedi.Ben de öyleyse bitir dedim sonra sinirli halimi biliyorsun bilmem ne dedi.Dünden beri tartışma halindeyiz.Benim kızdığım şu böyle meseleden ayrılma muhabbeti yapılması bu kadar mı ciddiyiz biz.O da bana gelmiş saat içinde benden özür dile yoksa biter yazmış.Bende saati bekleme şimdi bitir dedim yok bekliyorum yazdı.Ne yapayım?
konu sahibi kendini suclu sanip alttan aldi, ozur diledi galiba, burdaki yorumlarin tam tersi yani.. o yuzden yazmiyo olabilir..Şöyle konuyu açıp bir daha ilgilenmeyenlere uyuz oluyorum.
çok değişik güzel bi bakış açısı tebrik ederimbence olaya bi de şu açıdan bakmak lazım. 1 sene önce evliliğin eşiğinden dönün hemen o gidip 1 ayda evlensin sonra bu olayın aynısını yaşayın sizde aynı biterse bitsin triplerine girerdiniz. bi arkadaşımın sözü vardı "bi erkekte iz bırakmak istiyosan mutlaka kazık atacaksın" diye. kızda ayrılır ayrılmaz gidip 1 ayda başkasıyla evlenince bunda iz kalmış belli ki. hala aşık olduğunu ilgisi olduğunu sanmıyorum. ama ben de olsam evlilikten döncem o gidip evlenicek bu kadar yorucu bi hayattan sonra kimseye eyvallahım olmaz keyfin bilir derim. bi kere vazgeçmeyi bilmişim bi daha vazgeçerim