Her şey 1 saat içinde belli olacak.

İyide sende olmayan bşiyi aklına düşürmüşün kocanın.
Eğer gerçkten ciddiyse senden boşanıp o karıya gtcek. Sakın geri adım atma. Gelip özr dilemesi gereken o

Laf vermeniz eski sevgilisinin hayatını araştırmasını meşru kılar mı ya ? Bazı yorumlar şaka gibi cidden.. Ben geçen gün camdan atladım desen merak edip atacak mıydı kendisini pencereden ? Adamın zaten icinde varmış bahaneyi de bulunca yapacağından geri kalmamış. Bir de kendisi özür dileyecegine sen özür dile diye sure de vermiş totomun kenarı. Yol ver gitsin.. :KK12:

Bayramda küslük olmaz diye barışmış olabilirler :-)

O çok fevri davranmış ama sen hatalısın bu konuda çünkü senin demenden sonra bakmış. tabii eğer böyleyse daha önce bakmamışsa. ben olsam ben de merak eder bakardım şahsen ne hale düşmüş diye...şimdi tamam ayrılmayalım desen bi ağırlığın kalmaz,ayrıca bu şekilde eline de koz vermişsin şimdi ilerde başka bir şey olsa bi kıza baksa kızmaya yüzün olmayacak. tabii ayrılmazsanız.
Barışacaksan da hemen barışma bari biraz naz yap.

Ben 1 saatin dolmasını bekleme özür dilemiycem dedim.O da ben bekleyeceğim dedi.Sonra yazdı doldu süre diye.Ben de dilemiyorum dedim o da inat ettin sevgili yarim ben de inat ettim bir inat uğruna bitti hoşçakal yazdı ben de hoşçakal yazdım.Sonra bu mutluluklar yazdı ben yazmadım sonra hemen mesaj attı bir şey söyleyeceksen söyle diye.Ben de yolun açık olsun yazdım :) senin de yazdı.Aradan bir iki saat geçti mesaj attı beni anlamıyorsun gözümün nuru senle tartıştığım zamanlarda ondan ayrıldığım zaman kadar üzülüyorum ayrılmadığımız halde sen bana nasıl yakıştırıyorsun.Evet baktım çünkü ne hale düşmüş merak ettim ama sen bana hatırlattın yoksa benim aklımda fikrimde yoktu Allah herkese hayırlısını nasip etsin falan falan yazdı özür diledi :)) kızlar tayini çıktı 10 gün sonra memleketin en ucuna uçsuz bucaksız bir yerine gidecek biraz sıkıntıları var ben anlayışlı olmak istedim ama bu konuda asla.Kendisine de söyledim.

Bu arada bitme konusuna gelince dedim zaten bitmesi iyi oldu son zamanlarda her tartışmada ağzına sakız ettin.Uygulamayacağın şeyi söylemeyeceksin ya da uygulayacaksın şimdi bu ilişkiyi bitirmeni istiyorum madem umurunda değil ozaman benim de değil dedim.Sinirden söyledim bir daha asla ağzıma almayacağım bu konuda haklısın vs dedi.Aramızda hala bir gerginlik var.

bence olaya bi de şu açıdan bakmak lazım. 1 sene önce evliliğin eşiğinden dönün hemen o gidip 1 ayda evlensin sonra bu olayın aynısını yaşayın sizde aynı biterse bitsin triplerine girerdiniz. bi arkadaşımın sözü vardı "bi erkekte iz bırakmak istiyosan mutlaka kazık atacaksın" diye. kızda ayrılır ayrılmaz gidip 1 ayda başkasıyla evlenince bunda iz kalmış belli ki. hala aşık olduğunu ilgisi olduğunu sanmıyorum. ama ben de olsam evlilikten döncem o gidip evlenicek bu kadar yorucu bi hayattan sonra kimseye eyvallahım olmaz keyfin bilir derim. bi kere vazgeçmeyi bilmişim bi daha vazgeçerim
Bu yazdıklarınızın aynısını kendisi de söylüyordu..

Tavrın yerinde olmuş. Bu noktadan sonra da şahsen benim böyle bir adamı affetmem kolay olmazdı. Samimiyetine ikna etmeli seni nasıl edecekse. Liseli gibi çocuk oyunu oynuyor abartılı parlamalar, ultimatom vermeler, saat belirtmeler..

bence özür dilemiş herşeyi yıkacak kadar birşey yok ortada oda gerekli açıklamayı yapmış devamı olursa bu davranışının ozaman tekrar düşünürsün evliliktewn dönülmüş bir ilişki kolay değildir sonuçta ve ciddi bir insanki sana açıklamaış neden baktığını ve bitirmiş kafasında zaten oda belli yani çok daha büyük şeyler varken ayrılmaya sebep bu gibi durumlarda gerginlik olsa da uzatılmamalı bende olsam merak eder bakarım şahsen ne durumda diye ona karşı birşey hissettiğimden yada beklentim olduğundan değil

Sucun buyug sende bence eger seviyosan guveniyosan istiyosan yap bi buyukluk korkma ozurden kimse olmemis
Cnm kbakma benim bos tarafima geldi yaptim boyle bisey ama seni kaybetmekden korktum seni kiskandim sevdigimden hepsi de eskisi gibi olalim balim bocegimde tatliya bagla bence

X