• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her sevgili olanlar aralarında cinsellik konuşuyor mu?

En nihayetinde öpüsecegim sevisecegim seks yapabilecegim adamla oturup kıtalararası karar alır gibi konusacak degiliz elbette. Yani ben hayatıma bacanak bacanaga tavla arayan bir insan almadıgıma göre elbette konusup bir seyler yasayacagım.
Bu arada söylemek degilde zaten cekim varsa kendiliginden her sey gelisiyor.

Gerek sorunuz gerekse yazma biçiminiz karşısındaki duruşum ektedir. Başarılar...

images (61).jpeg

Ay bunu merak ediyorum. Sevgililiğinizde beklentinizi/beklentilerinizi sevgilinize söylüyor musunuz? O size söylüyor mu? Evliliğe mi bırakıyorsunuz yoksa? Aydınlatın beni pls.
Genç bir ergen olduğun belli olduğundan bişey deme ihtiyacı duymuyorum. zaten diğer konularında sordukların vs dinlemeyeceksin

İstiyorsan konuş. İstemiyorsan konuşma. Mecburiyet yok yani sana bağlı. Herkesin ne yaptığı başka bir şey, sana göre olan nedir bu başka bir şey

Konuşmam sevişirim 😂 ne saçma ya, neyini konuşuyorsunuz hiç anlamam. Sevişmek konuşulacak bir şey degil,icraate geçecek bir şey . Yaşım gençken, sevgililerimle yakınlaşmazken de konuşmazdım hala da konuşmam. Konuşmayı da sevmem yani. Bana saçma geliyor. İş o noktaya gelirse herkes kartlarını önüne serer,elinden geleni yapar. İş o noktaya gelmezse de kimsenin reklamını dinlemeye niyetim yok.

Back