Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her sevgili olanlar aralarında cinsellik konuşuyor mu?
Ay bunu merak ediyorum. Sevgililiğinizde beklentinizi/beklentilerinizi sevgilinize söylüyor musunuz? O size söylüyor mu? Evliliğe mi bırakıyorsunuz yoksa? Aydınlatın beni pls.
Ay bunu merak ediyorum. Sevgililiğinizde beklentinizi/beklentilerinizi sevgilinize söylüyor musunuz? O size söylüyor mu? Evliliğe mi bırakıyorsunuz yoksa? Aydınlatın beni pls.
En nihayetinde öpüsecegim sevisecegim seks yapabilecegim adamla oturup kıtalararası karar alır gibi konusacak degiliz elbette. Yani ben hayatıma bacanak bacanaga tavla arayan bir insan almadıgıma göre elbette konusup bir seyler yasayacagım.
Bu arada söylemek degilde zaten cekim varsa kendiliginden her sey gelisiyor.
Sevgiliyle konuşulur ama internette önüne gelen kıza yazan abazalarla konuşulmaz. Onlarla normal bir muhabbete bile girmek zaman kaybı değil ki sexting.
Konuşmam sevişirim ne saçma ya, neyini konuşuyorsunuz hiç anlamam. Sevişmek konuşulacak bir şey degil,icraate geçecek bir şey . Yaşım gençken, sevgililerimle yakınlaşmazken de konuşmazdım hala da konuşmam. Konuşmayı da sevmem yani. Bana saçma geliyor. İş o noktaya gelirse herkes kartlarını önüne serer,elinden geleni yapar. İş o noktaya gelmezse de kimsenin reklamını dinlemeye niyetim yok.