• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her serde bir hayır :) akıl verin çok acil

Reklam amaçlı mesaj
Aha işte
Saldırıyorum adminlere
Neresi reklam amaçlı?
Konu sahibi ve bir arkadaş daha soru sordu cevap verdim ki bahsettiğim bölüm 10 yıldır KK’nın cuma takım yarışması oluyor.
Polemiğe yer arıyorsanız belli ben yokum.
İyi geceler size!!!

Neresi reklam amaçlı?
Konu sahibi ve bir arkadaş daha soru sordu cevap verdim ki bahsettiğim bölüm 10 yıldır KK’nın cuma takım yarışması oluyor.
Polemiğe yer arıyorsanız belli ben yokum.
İyi geceler size!!!
Espri yapıyor bence arkadaş pek esprili bu akşam

Allah o patatesi oğluyla beraber guldursun aglamasin hiç emi kac günlük

Amin amin insallaaahhh :D 29 olduk :D

Cidden kusuruma bakma ya. Konu gitti. Ama bence iyi oldu. Cunku ustune konusulacak tek sey senin hitap seklin :D

Konuyu acarken bazi seylere dikkat etmelisin. Dalga gecmek yada yermek degil burdaki amac.

Bir cok insana acilan bi konu ve herkesin hosuna gitmez bu tarz yazim la konu okumayi .

Ama orumcek kismi iyiydi :D

Benim için o hero omzunda uyumayı özlediğim öküz tek istediğim annem razı olsun dünya umurumda değil annem beni babasız büyüttü babam ise yaramaz biri onu ikna kolay ama anne dovse sovse de anne hele benim annem başka bir sey

Çok afedersin:olamaz:
Yazı dilinde vurgu ve mimik olmayınca yanlış anladım:KK66: tekrar özür dilerim:KK36:
Telefondan yazdığım için üşeniyorum her defa emoji eklemeye.
Utandırma beni :)

İyi geceler :)
Gülücük olmayinca sanirim fazla sert okundu yorumunuz :KK70: .

Bugun sevgili KK uyeleri formunda degil :KK66:
Aynen öyle olmuş.
Ama anlaştık neticede :)

guneykarimkure guneykarimkure döndün mü sen :))) gözünü seveyim arada emoji ekle, çok ciddi duruyorsun esprilerin anlaşılmıyor, az sonra birine dalacak gibi yazıyorsun :KK70:

Öptüm seni ve tabii hepinizi, didişmeyin:KK59:
Ben döneli çok oldu
Usluyum artık, fark edilmedim galiba :))

Haklısın, azar gibi okunuyor, dikkat edeceğim artık :)

esperenzaa esperenzaa P Patatesim Allah da sizin yüzünüzü guldursun emi gece gece konu da yilda da güzel bir sohbet oldu teşekkürler
Bak işte derdini anlattın ,döktün içini rahatladın canım:KK70:
Aminn hepimizin yüzü gülsün.Hatta annenle sevgilin de can ciğer kuzu sarması olsun:KK70:

Hayatım,
özel değilse annenle erkek arkadaşının arası neden açık, neden konuşmuyorlar? Bilirsem daha sağlıklı bir yorum yaparım, barıştırmak istiyorsun ama önce aralarındaki sorunu bilmem lazım, annen neden kızdı bilirsem, bir anne olarak nereden yaklaşman nasıl yaklaşman gerektiği daha iyi analiz edebilirim.
Ben de kız annesiyim sonuçta, olurlarımız ve olmazlarımız var.

Bu şekilde hitap etmek yakışmıyor bir bayana. Tamam kızdın bir kere dedin yazdın hadi neyse ama defalarca söylemen olmamış.
Konuyu okuyanların çoğu bu yüzden yorum yapmıyordur bence...

Hayatım,
özel değilse annenle erkek arkadaşının arası neden açık, neden konuşmuyorlar? Bilirsem daha sağlıklı bir yorum yaparım, barıştırmak istiyorsun ama önce aralarındaki sorunu bilmem lazım, annen neden kızdı bilirsem, bir anne olarak nereden yaklaşman nasıl yaklaşman gerektiği daha iyi analiz edebilirim.
Ben de kız annesiyim sonuçta, olurlarımız ve olmazlarımız var.

Erkek arkadaşım benim 3. Sevgilim daha önce ilk ikisini sebepsiz yere istemedi. Bizim her türlü kavgamıza karışır erkek arkadaşıma hakaret ederdi. Sigarayı bırakmaya karar verdiğim gün annem yine erkek arkadaşımı suçladı sınırlı olduğumdan dolayı. Ben durumu anlatana

Back