- 13 Ocak 2013
- 63
- 21
- 88
- Konu Sahibi mystery_girl
-
benim oğlumda öyleydi. ilk 6 ay kabus gibiydi. 24 saatte 6 saat kadar uyur 18 saat ağlardı. uykusuzluktan hafıza kaybı yaşamaya başlamıştım. şu gaz damlası iyi bu gaz damlası iyi. şu uyku çayı şu rezenesi derken 6 ay deneye deneye geçirdik. düzlemeye başladı . en azından 18 saat ağlamıyordu. bize en iyi araba geliyordu. arabada uyurdu. ben de uyurdum. eve girince o ağlardı ben bakardım eşim uyurdu bu defa. bir de çingene beşiği yaptırdık. şeklini ben çizdim eşim demirciye yaptırdı. ip gerip yatak yaptık. ipin bir ucu elimde yatardım. o ağladıkça sallardım falan. ama yaşına girince baya düzeldi.
Merhaba 6 ay sonra düzeldiğini nasıl anladınız benim de bebeğim 3.5 aylık sürekli ağlıyor. Tek başınıza mı bakmıştınızbenim oğlumda öyleydi. ilk 6 ay kabus gibiydi. 24 saatte 6 saat kadar uyur 18 saat ağlardı. uykusuzluktan hafıza kaybı yaşamaya başlamıştım. şu gaz damlası iyi bu gaz damlası iyi. şu uyku çayı şu rezenesi derken 6 ay deneye deneye geçirdik. düzlemeye başladı . en azından 18 saat ağlamıyordu. bize en iyi araba geliyordu. arabada uyurdu. ben de uyurdum. eve girince o ağlardı ben bakardım eşim uyurdu bu defa. bir de çingene beşiği yaptırdık. şeklini ben çizdim eşim demirciye yaptırdı. ip gerip yatak yaptık. ipin bir ucu elimde yatardım. o ağladıkça sallardım falan. ama yaşına girince baya düzeldi.
Kardesim öyleydi ayakta annem kucağında sürekli dolastirirdi o da kolikti kaç doktora gittiler en son doktor bazı bebekler bağırsak gelişimini tamamlamadan doğar 6. Aydan sonra geçer dedi öyle de oldu. Kuzenimin kızı da bu şeklideydi günde 22 saat hiç susmuyordu daldığı zaman bile mizliyordu onun da 6. Ayında geçti2 aylık erkek bebeğim var.Uyumadigi her saniye ağlıyor,mızmızlanıyor.Surekli huzursuz doktor kolik dedi ama kolik bebekler kolik seslerde sakinlesmez mi?Benimki sakinleşmiyor sürekli ağlıyor.Artik diyorum bu huysuzlugundan yapıyor.Dayanamiyorum basim çatlıyor.O ağlıyor ben ağlıyorum yeter artık psikoloji denen birşey kalmadı.Sizin de başınıza geldi mi nasıl atlattınız bu durumu?
Kendiniz bakarak yüz üstü yatırın karnı sıcak olunca rahatlar gazdan dolayı bunlar birde rezene içiyorsanız bırakın rezene aşırı gaz yapıyorMerhaba 6 ay sonra düzeldiğini nasıl anladınız benim de bebeğim 3.5 aylık sürekli ağlıyor. Tek başınıza mı bakmıştınız
Bi an şaşırdım oğlum 10 yaşındaMerhaba 6 ay sonra düzeldiğini nasıl anladınız benim de bebeğim 3.5 aylık sürekli ağlıyor. Tek başınıza mı bakmıştınız
Anladım benimkine tek bakmak imkansız çünkü her dakika ağlıyorBi an şaşırdım oğlum 10 yaşında
Gerçekten gazlıymış bebeğim. İkinci çocuğum uyurdu ağlama yoktu. Neyse ağlamalar azaldı. Uyku süresi arttı öyle anladım oğlumda. Ama tam olarak rahatlama 16 aylık falan da gece emmesini kesince oldu. Ben çalışıyordum bebeğime yarım gün annem bakıyordu sonra ben
Yüzüstü sırt üstü hiçbir şekilde uyumuuoKendiniz bakarak yüz üstü yatırın karnı sıcak olunca rahatlar gazdan dolayı bunlar birde rezene içiyorsanız bırakın rezene aşırı gaz yapıyor
22 saat ağlıyor muyduKardesim öyleydi ayakta annem kucağında sürekli dolastirirdi o da kolikti kaç doktora gittiler en son doktor bazı bebekler bağırsak gelişimini tamamlamadan doğar 6. Aydan sonra geçer dedi öyle de oldu. Kuzenimin kızı da bu şeklideydi günde 22 saat hiç susmuyordu daldığı zaman bile mizliyordu onun da 6. Ayında geçti
Kuzenimin de psikolojisi bozulmuştu otursun yemek yesin 1 bardak çay içsin hayaldi masaj yapıyorlardı müzikler her şeyi denedi damlalar ama 6 aylik olunca geçti çok zor bir dönemdi 7 yaşında şimdi kızi 2. Çocuğu yapmadı o da öyle olursa korkusuyla22 saat ağlıyor muydubizimki de nerdeyse o kadar ağlıyor nasıl başa çıkıyorlardı peki ben tükendim artık
Canım beyaz gürültü aç belki de aciyosundundur bilemiyorum ama yine söylemek istedim gaz için de meyremhort denilen çayı yap iç bebegede bı kaç çay kaşığı içir benim bebek de çok ağlardı hala da öyle ama bebekler boşuna ağlamaz en çok gazdan ağlarlar sabret2 aylık erkek bebeğim var.Uyumadigi her saniye ağlıyor,mızmızlanıyor.Surekli huzursuz doktor kolik dedi ama kolik bebekler kolik seslerde sakinlesmez mi?Benimki sakinleşmiyor sürekli ağlıyor.Artik diyorum bu huysuzlugundan yapıyor.Dayanamiyorum basim çatlıyor.O ağlıyor ben ağlıyorum yeter artık psikoloji denen birşey kalmadı.Sizin de başınıza geldi mi nasıl atlattınız bu durumu?
Benim kizim sabaha kadar sac kurutma makinasinin sesiyle uyuyordu allah tan dogdugunda kış ayiydi yaz olsaydi pişerdik .doktora götürdünüzmü .Yüzüstü sırt üstü hiçbir şekilde uyumuuo
Emzik ve sallanmak benim bebeğime iyi geliyordu. İlk 4 ay sürekli agzında emzik vardı ve ana kucağında sallanıyordu. Çok kötü ağlamalarda pusette sallıyorduk. Bebek arabasını arnavut kaldırımı gibi yerlerde gezdiriyorduk. Tır tır sallanınca iyi geliyordu.22 saat ağlıyor muydubizimki de nerdeyse o kadar ağlıyor nasıl başa çıkıyorlardı peki ben tükendim artık
Yaa tek mi bakıyordu o zman ben kendim asla tek bakamıyorum tek kalmaya korkuyorum hattaKuzenimin de psikolojisi bozulmuştu otursun yemek yesin 1 bardak çay içsin hayaldi masaj yapıyorlardı müzikler her şeyi denedi damlalar ama 6 aylik olunca geçti çok zor bir dönemdi 7 yaşında şimdi kızi 2. Çocuğu yapmadı o da öyle olursa korkusuyla
Bizimkini hiçbir şey rahatlatmıyorEmzik ve sallanmak benim bebeğime iyi geliyordu. İlk 4 ay sürekli agzında emzik vardı ve ana kucağında sallanıyordu. Çok kötü ağlamalarda pusette sallıyorduk. Bebek arabasını arnavut kaldırımı gibi yerlerde gezdiriyorduk. Tır tır sallanınca iyi geliyordu.
Evet sürekli doktora götürüyoruz hepsi gaz diyor benim bebeğim de bazenSüpürge sesiyle susuyorBenim kizim sabaha kadar sac kurutma makinasinin sesiyle uyuyordu allah tan dogdugunda kış ayiydi yaz olsaydi pişerdik .doktora götürdünüzmü .
Maalesef kolik bebek hiçbir ses hiçbir koşulda sakinleşmiyor biz 8 ay çektik. Şuan 5.5 yaşında tatlımı tatlı oğlum ama bebekliğinde 8 ay uyumadık diyebilirim. Sabredin zamanla geçiyor belki sizin daha kısa sürer onunda sancısı oluyor karnı ağrıyordur. Biz hep kucakta zıplatarak gezdirirdik. Ben 40 saat uyumadığımı biliyorum artık perişan olurduk. Ama geçiyor sabırdan başka çaresi yok malesef Allah kolaylık versin.2 aylık erkek bebeğim var.Uyumadigi her saniye ağlıyor,mızmızlanıyor.Surekli huzursuz doktor kolik dedi ama kolik bebekler kolik seslerde sakinlesmez mi?Benimki sakinleşmiyor sürekli ağlıyor.Artik diyorum bu huysuzlugundan yapıyor.Dayanamiyorum basim çatlıyor.O ağlıyor ben ağlıyorum yeter artık psikoloji denen birşey kalmadı.Sizin de başınıza geldi mi nasıl atlattınız bu durumu?
Alerji belirtisi yok ama ben de süt ürünleri ve yumurta diyetine başladımBenim oğlum da öyleydi 4.5 aylıkken süt alerjisi olduğunu farkettik. Emzirdiğim için süt ürünlerini tüketmeyi kesince düzeldi. Sizde alerji belirtileri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?