- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi mystery_girl
-
Fön sesi elektrik süpürgesinin sesi vs..Bebeklerin anne karnında duyduklari seslere benzer oldukları için sakinleştirici özelliği varmiş:)Kolik müzik ne yahu konuya odaklananadım. Aklımda deli sorular var.
bosuna damla kullanmayin hic bi etkisi yokAynı durumu bende yaşıyorum.Benim oğlumda kolik.Kızımda gazlı bir bebekti ama bu çok başka.Sap simplex ve nurse harvey colex i dönüşümlü kullanıyorum.3 aylık olunca geçer deniyor.Sabırla bekliyorum bende.
Benimkide kolik falan deil ama zor uyuyor uyurkwn bile uyumama izin vermiyor besiginde yatmiyor yanimi istiyor yatakta donup duruyor korkuyorum uyumaya hep huysuz ilgi istiyo sizinde boylemiydi cabuk skliyor herseyden her yolu denedik esimle psikoloji kalmadi bende yedi aylik oluck haftaya daha simdiden okadar hareketliki oturamiyor bile yerinde duramadigi icin yerde donerek izin versem butun evi gezecek ama hep yaninda olucm aksamlarida hep agliyorValla benimki kolik molik değildi 3 yaşına girene kadar annemden emdiğim sütü burnumdan getirdi .
InşAllah zamanla düzelir bebeğin ne diyim Allah yardımcın olsun .
Tabiki geldi anne olmak buymuş dediğim çok zamanlarım var sabredin bol bol dua edin düzelir inşallah sakın olmaya çalışın bende sakın olamadığından sonra çok üzülüyorum aspiratör acın oglum da bazen ise yarıyordu2 aylık erkek bebeğim var.Uyumadigi her saniye ağlıyor,mızmızlanıyor.Surekli huzursuz doktor kolik dedi ama kolik bebekler kolik seslerde sakinlesmez mi?Benimki sakinleşmiyor sürekli ağlıyor.Artik diyorum bu huysuzlugundan yapıyor.Dayanamiyorum basim çatlıyor.O ağlıyor ben ağlıyorum yeter artık psikoloji denen birşey kalmadı.Sizin de başınıza geldi mi nasıl atlattınız bu durumu?
Benimkide kolik falan deil ama zor uyuyor uyurkwn bile uyumama izin vermiyor besiginde yatmiyor yanimi istiyor yatakta donup duruyor korkuyorum uyumaya hep huysuz ilgi istiyo sizinde boylemiydi cabuk skliyor herseyden her yolu denedik esimle psikoloji kalmadi bende yedi aylik oluck haftaya daha simdiden okadar hareketliki oturamiyor bile yerinde duramadigi icin yerde donerek izin versem butun evi gezecek ama hep yaninda olucm aksamlarida hep agliyor
Lefax mı mucize ilaç
Gripe waterLefax mı mucize ilaç
Benım oğlumda kolıktı susmak bilmiyordu karnını ov elma yağı al. Ayaklarını karnına doğru bastır geçecek elbette hıc merak etme büyüklerden yardım almaya bak2 aylık erkek bebeğim var.Uyumadigi her saniye ağlıyor,mızmızlanıyor.Surekli huzursuz doktor kolik dedi ama kolik bebekler kolik seslerde sakinlesmez mi?Benimki sakinleşmiyor sürekli ağlıyor.Artik diyorum bu huysuzlugundan yapıyor.Dayanamiyorum basim çatlıyor.O ağlıyor ben ağlıyorum yeter artık psikoloji denen birşey kalmadı.Sizin de başınıza geldi mi nasıl atlattınız bu durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?