Her saniye agliyor

mystery_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
73
14
98
Gaziantep
2 aylık erkek bebeğim var.Uyumadigi her saniye ağlıyor,mızmızlanıyor.Surekli huzursuz doktor kolik dedi ama kolik bebekler kolik seslerde sakinlesmez mi?Benimki sakinleşmiyor sürekli ağlıyor.Artik diyorum bu huysuzlugundan yapıyor.Dayanamiyorum basim çatlıyor.O ağlıyor ben ağlıyorum yeter artık psikoloji denen birşey kalmadı.Sizin de başınıza geldi mi nasıl atlattınız bu durumu?

Bu durumu daha yeni atlattım hayatımın 2ayı kayıp resmen. Ama 2 buçuk aylık olunca daha azaldı 3 aylık olunca tamamen kesildi. Çünkü gazını kendisi çıkarmaya başladı. Seninkininde az kalmış sabır annesi, daha dünyaya yeni alışıyor. Ben kendim aktardan kimyon tohumu alıp demleyip içiyordum çok faydasını gördüm.

5.5 ay kolik bebegimle ugrastim butun gaz damlalarini kullandim olmadi yurt disindan getirttigi bi damla var arkadasimin o biraz hafifletti ama oda gecici sureyle tekrar basa dinduk 5.5 aylikken bitti turt disindan gelen bitkisel bi damla onu kullananlar mucize diyor benim oglum haric herkese yaramis onu deneyin isterseniz.

Ben her yolu ve doktorun verdiği her damlayı denemiştim. Çare bulamamıştım. En sonunda 1 çay bardağı suya çay kaşığının ucuyla kimyon koydum ve 1 çay kaşığı içirdim. İçtiği günlerimiz çok güzeldi. İçmediğinde ailecek ağlıyorduk. 3.5 aylıkken zaten bitti ağlamaları. Sabredin. Çoğu bebekte oluyor maalesef.

Bebek yağıyla masaj yapın topuklarına iyi gelebilir. Ayrıca ağlamayın güçlü kalın söylemesi kolay biliyorum ama sabırlı olun. Max üç dört yıl sürecek.

Lefax mı mucize ilaç

Benim kizimda oyleydi aman uyuma saati cabuk gelsin diye dakka sayardim.uyurdu ama en fazla yarim saat yani hayati bana zehir etti.ne bi misafirlige giderdim gitsemde aglama krizine girer hemen kacardik eve.6 aydan sonra duzeldi

Benimkilerde sakinleşmezdi.
Kolik bebekler için damla var onlara bakın.

Tek çaresi de zaman. Biraz daha sabredin.
Metsil,maflor,nurse harvey denedim olmadı.sab simplex i ve zinco 'yu denemedim.
Kimyonu hem ben yiyorum hem ona veriyorum gene bir işe yaramadı.
O damlanın adı nedir acaba?
Kimyonu da denedim verdim kendisine ama gene bir fayda göremedim ne yazikki.

Ayaklarına karnına masajlar yaptım yine bir fayda olmadı.

Bu arada kolik bebekler ayaklarını karnına çeker değil mi?Benimki onu günün belli saatlerinde yapıyor ama genelde ayaklarıni ittirmeye calisiyor.Gazi olan bebek ayaklarını kasıp geriye ittirir mi yoksa hep karnına mi çeker ayaklarını?Pek bilmiyorum kusura bakmayın ilk çocuğum çok tecrübesizim.O yüzden size sormak sizlerle dertlesmek istiyorum.Tesekkur ederim ayrica tüm yorum yazanlara.

Düzelecek sabredin kolik müzikler konusunda ise hergun bir başkasını deniyordum en sonunda buldum 8 aya kadar o sesle uyudu 1 saatti bitmeden gidip tekrar baslatiyordum o sırada internet zayıfsa baglanamiyordu ve bebek uyaniyordu telefonuma kaydedince etkisi olmadi. Kucakta uyuyorsa yatarak emzirebilirsiniz boylece kalkıtıginızı anlamaz

Genelde karnına çeker ayaklarını. Ama çok ağrısı oluyorsa tepki veriyordur yavrum. Her yolu deneyin. Müzik açın, her telden deneyin. Dans edin. Yüz üstü yastığa yatırın, hafif sıcak havluya yatırın. Ayaklarına, karnına, masaj yapın. Göğsünüzde yüzüstü uyutmaya çalışın. Ben gün içinde hep öyle uyutuyordum. Hem nefesini kontrol ediyordum hemde yüzüstü uyumal onu rahatlatıyordu. Çok zor ama geçecek.

Benimde ilk bebeğim. Yanımda kimsende Yok çok üzülüyordum. Ama gazını kendi çıkarmaya başlayınca gördüm inanılmaz gazlı bi bebek bu kadar ağlaması normalmiş. Benimki her gün sabah 6 buçukta kalkıyordu ciyak ciyak akşama kadar yarım yamalak uyuyordu. Akşam 6da tekrar 9a kadar yine ağlıyordu. Kucağımda biraz sakinleşiyordu. Mendil ütüleyip koydun mı karnına o da bir nebze rahatlatıyor. Eğer doktora götürdüysen ve gazdan ağladığına eminsen üzülme hiçbir zararı yokmuş.

Komik olacak ama ben omzuma yatırıyordum gaz çıkarma pozisyonunda koltuğun ya da yatağın üstünde oturarak zıplıyordum rahatlıyordu :) en son noktada eşimle çarşafa koyup sallıyorduk. Kucağa alışır mı diye korkma kucağında susuyorsa gezdir gezdirebildiğin kadar

Kolik muzikleri damlalar masajlar hicbiri ise yaramaz canim.aglar da aglar.cokkkkkkk iyi bilirim.4.ayda tamamen bitti.az kalmis sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…