- Konu Sahibi emineaydinli
inan anlattıkların karşısında yıkıldım ama senin neler çektiğini anlıyorum benimde ilk bebeğim akciğer yetmezliği sebebiyle ölmüştü dr.lar ölmesi hakkında en hayırlısı demişti çünkü nefesini zor alıyor ve üstelik erken olduğu için sorunlar çıkabilir ayağında yada vücudunun herhangi bir yerinde dedi ama benim bebeğim yinede bana göre çok sağlıklıydı yada ben öyle inanmak istedim annelik işte evledına kıyabilir mi kıyamadım canımdı canımdan can gidiyordu bitmiştim ölmüştüm neredeyse dayanamıyordum yaşasın diyordum dr.laflarına rağmen ne olursa olsun yaşasın diyordum belki bebeğimin neler çekeceğini hiç düşünmeden yaşasın diyordum sadece ... senağlama bebeğim öleli aradan bir buçuk sene geçti şimdi neyin iyi olduğunu neyin kötü olduğunu halen anlamış değilim yani dr.yaşarsa çok sorunu olur dedikleri için.ama tek bildiğim o benim evladımdı ve ben onu çok seviyordumsenağlama.canım dayan başka da belki çaren yok ALLAH BÜYÜK ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM BİR KEZ DAHA YAŞADIM YAŞLADIKLARIMI ..BEBEĞİM TAM OLARAKTA ANNELER GÜNÜDE VAFAT ETMİŞTİ İŞTE BU YÜZDEN ANNELER GÜNÜ BENİM İÇİN BAMBAŞKADIR ...ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN BİZİM ÇEKTİKLERİMİZİ .ALLAH OĞLUNA ŞİFALAR NASİPEYLESİN.SEN GERÇEKTEN TAM ANLAMIYLA BİR ANNESİN HEMDE ANNELERİN EN İYİSİ ALLAH SENİ İMTİHAN EDİYOR....
Son düzenleme: