- Konu Sahibi emineaydinli
-
canım arkdaşım senn yaşadklarının hepsini birebir ben yaşadım...senn nasıl acı çektgini anlayabiliyrum...3 kez hmilelik ve hsatneden eve eli boş dnmek çok zor allhım kmseye yaşatmasın...bnde tekrar hmile klmaya korkuyrum..aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum...umarım bu bebişini kucagna alırsın..rahim agzna dikiş flan atıldımı arkdaşım..bana dktrum brdahaki hmilelikte rahme dikş atılacak dedi erken dgumu önlemek içinmiş ama nekadar etkli olr bilemem......senin btün duygu ve hslerii çok ii anlayabliyrum...bütün arkdaşlarım için dua edyrumm hepimiz mutlu olalımmmmmmm inşallhhhhhhhhhhh..................................
Emine arkadaşımıza allahtan sabır diliyorum.Ole dışardan herkes konuşmuyomu deli oluyorum.Bende öğretmenim,özel alt sınıfa dersede girdim.O anneler ne zorluklar çekiyo gördüM,biz 2-3 saat zor zaman geçiriyoruz,birebir ilgi istiyolar seviyorum tabiki onları da ama anneler çekiyo yükü onlarda okuldalar hep.yalnız bırakamıyolar.off ne diycemi bilemiyorummm...
biliyorum çok zor benim ikizlerımden bır taneside 46 gün sonra komaya girdi.herkes sakat olabilir ömür boyu çekersin dediler bende o benim yavrum ben herşeyi çekerim razıyım dıyordum.belki benimki bencılti ama kokusunu duymak büyüdüğünü görmek istiyordum. ama malesef bebeğimi kaybettim hayal bile edemiyorum nasıl bir kız olucağını sen genede şanslısın belki zor ama nefes alıyor.benim kızımda700gr doğmuştu.sıkı sıkı sarıl oğluna üyle sarılki senin sevginin gücüyle ayağa kalksın hayatta bende varım desin sevgiler.
sara nur, hic kirici bir yazi olmamis,neden olsunki.Bende zaman zaman senin dusunduklerini dusunmuyor degilim tabiiki,herzaman mutsuz ve nefretle dolu degilim, o yaziyi yazdigim zaman cok bunalimli donemlerimden birindeydim herhalde.Mesela bu gun daha dogrusu su anda iyi bir ruh halindeyim,yarin yada bir saat sonra ne olcagimi bilemiyorum tabiiki,cok dengesiz oldugumun farkindayim.Sana hayirli dogumlar dilerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?