- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
-
arkadaşım niye şikayet etmıyorsun....polise değil Savcılığa... sana o.... diye bı hakaret edilmiş. bunun cezası vardır.bu boyle surup giderse daha çok yıpranırsın. anlıyorum senı dahada çok uzerımıze gelırlerse diye korkuyorsundur. ama boylede olmaz kı... bu ne çirkinlik...
polise yada savcılıga şikayet edebilirsin canım bana hakaret küfür ediyorlar diye hakaret davası falan açabilirsin halkbuki yer ihlali karşısında önce uyarı yaparlar daha sonra tekrar gelir kontrol ederler aynı yer ihlali devam ediyorsa ceza kesilir ceza alınca birdaha yapamazlar emin ol
eşin şahit değil mi bu küfürlere.....yada başka birisi...sen hele bi şikayetını et. Savcı onları ifadeye çağıracaktır gözleri korkar emınım
​size küfrederken hiç sahit olan yokmu eşiniz yada bir başkası yada eşinizin üzerine demir ile yürürken hiç sahit olan yokmu
eşim şahit,başka insanlarda şahit küfüre ama kimse burada şahitlik yapmak istemez,yıllar önce bir komşumu başkaları tehdit etmiş sonrada dövmüşler duyduğumuza göre ama gören 1 kişide şahitlik yapmamış,bu demirle eşimin üzerine yürüme olayı geçen sene oldu,küfür etme olayı bu sene oldu,bir daha olursa gidicem polise savcıya zaten.pazartesi yaklaştıkça içim daralıyor yeminederim,Allah onların cezasını versin,huzurumu bozdular pislik insanlar.insanlar para için insanlıklarından çıkmışlar,yazık!
Bir gelişme var mı? Şikayetinizden bir sonuç alabildiniz mi acaba?
pazartesi günü 29 ekime denk geldiği için zabıtalar çalışmıyordu,eğer şikayetim değerlendirilirse önümüzdeki pazartesi gelirler uyarı yaparlar.pazartesi günü gittiğimde hiç oralı olmadım,birara karşıdan yine müşteri geldi,gelirken arkasından 5 euro diye bağırıyordu,güya müşteriye pahalı satamayayım diye,hiç istifimi bozmadım müşterimede baktım.yalnız yan komşuya geçen haftadan dolayı sabah selam vermedim,masus yanındakiyle konuşur gibi bana laf çarpıtıyordu,işte insan bir günaydın der,geçmiş bayramımızı kutlar falan diye,ben duymamazlıktan geldim bu sefer güya şarkı söylüyor hadi be hadi be adamda değilsin zevzek diye.(işte düşünün bu kadar seviyesiz insanlarla aynı ortamı paylaşıyorum)güya beni kışkırtacak kavga ortamı yaratacak.sessizce satışımı yaptım eve geldim,her gördüğünde durduk yere bir insanla kavga etmeye çalışan birisine niye günaydın diyeyim,haketmiyor çünkü,3 haftadır selam veriyorum,benimle birşeyi bahane edip tartışıyor,bu hafta selam vermedim kafam rahattı.ve hernedense başka hiçbiryerde böyle komşularım yok,sadece pazarteside böyle.
İnşallah kısa zamanda kurtulursunuz, yaşattığı stresi az çok tahmin edebiliyorum. Bir de bu insanlar bayan mı erkek mi onu anlayamadım. Kocanızın üzerine yürümesinden erkek olabileceğini çıkardım ama bir erkeğin de sataşmak için bu denli ağız dalaşı içine girme çabasını anlayamadım.
Uyarı yaptılar mı yamukprenses?
dıkkatımı cektı herhangı bırsey varmı
dün 2 tane zabıta geliyordu uzaktan,umutlandım ama maalesef direk yürüdüler gittiler,yani anlayacağınız gelen giden olmadı,şimdi birçok kişi bana kızacak biliyorum ama bu adaletsizlikler yüzünden,insan yerine konulup şikayetim değerlendirilmediği için,bu ülkede birileri birilerinin arkasını sıvazladığı için bazen bu ülkeyi terkedip gitmek istiyorum.
hiçbir gelişme yok,sadece karşıdakinin yalaka komşuları gelmedi bu hafta,kafam biraz daha rahattı,buna da şükür.
Uzun süredir yazmayışınızı sorunu çzödüğünüze bağlıyorum, umarım haklıyımdır.
inanın ben sinir oldum.gerçekten bu ülkede hak aranmıyor haklıysan seni bezdirip susturuyorlar korkudan bişey yaptırmıyorlar.Allah a havale ediyorum bende.bu durumda eğer mümkünse o tezgahı kapatın başka yerden alın mümkünse çünkü böyle sinir hastası olmaktansa biraz daha az parayla kafan rahat yaşamak bence daha iyidir.size kolay gelsin.umarım herşey güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?