her pazartesi çektiğim komşu stresi

arkadaşım niye şikayet etmıyorsun....polise değil Savcılığa... sana o.... diye bı hakaret edilmiş. bunun cezası vardır.bu boyle surup giderse daha çok yıpranırsın. anlıyorum senı dahada çok uzerımıze gelırlerse diye korkuyorsundur. ama boylede olmaz kı... bu ne çirkinlik...

polise yada savcılıga şikayet edebilirsin canım bana hakaret küfür ediyorlar diye hakaret davası falan açabilirsin halkbuki yer ihlali karşısında önce uyarı yaparlar daha sonra tekrar gelir kontrol ederler aynı yer ihlali devam ediyorsa ceza kesilir ceza alınca birdaha yapamazlar emin ol

diyelimki hakaret davası açtım,kadın savcıya inkar ederse ne olacak yani nasıl ispat edicem ki?bu yer konusunda gerçekten anlam veremediğim şeyler var,ya zabıtalar işini tam yapmıyor yada zabıtalardan tanıdıkları var,sonuçta burada herkes birbirinin tanıdığı akrabası falan.

eşin şahit değil mi bu küfürlere.....yada başka birisi...sen hele bi şikayetını et. Savcı onları ifadeye çağıracaktır gözleri korkar emınım

​size küfrederken hiç sahit olan yokmu eşiniz yada bir başkası yada eşinizin üzerine demir ile yürürken hiç sahit olan yokmu

eşin şahit değil mi bu küfürlere.....yada başka birisi...sen hele bi şikayetını et. Savcı onları ifadeye çağıracaktır gözleri korkar emınım

​size küfrederken hiç sahit olan yokmu eşiniz yada bir başkası yada eşinizin üzerine demir ile yürürken hiç sahit olan yokmu

eşim şahit,başka insanlarda şahit küfüre ama kimse burada şahitlik yapmak istemez,yıllar önce bir komşumu başkaları tehdit etmiş sonrada dövmüşler duyduğumuza göre ama gören 1 kişide şahitlik yapmamış,bu demirle eşimin üzerine yürüme olayı geçen sene oldu,küfür etme olayı bu sene oldu,bir daha olursa gidicem polise savcıya zaten.pazartesi yaklaştıkça içim daralıyor yeminederim,Allah onların cezasını versin,huzurumu bozdular pislik insanlar.insanlar para için insanlıklarından çıkmışlar,yazık!

eşim şahit,başka insanlarda şahit küfüre ama kimse burada şahitlik yapmak istemez,yıllar önce bir komşumu başkaları tehdit etmiş sonrada dövmüşler duyduğumuza göre ama gören 1 kişide şahitlik yapmamış,bu demirle eşimin üzerine yürüme olayı geçen sene oldu,küfür etme olayı bu sene oldu,bir daha olursa gidicem polise savcıya zaten.pazartesi yaklaştıkça içim daralıyor yeminederim,Allah onların cezasını versin,huzurumu bozdular pislik insanlar.insanlar para için insanlıklarından çıkmışlar,yazık!

canım son dediğin şeye öyle çok katılıyorum ki sadece çarşıda pazarda değil heryerde öyle insanlık, arkadaşlık, iyi niyet bunlar yok olup gidiyor yerini sadece para hırsı alıyor, konuyu baştan sona okudum ve benim fikrim sizin okumuş ve daha eğitimli olmanız belki de göze batmanız, sizinle yarışmak sizi küçük düşürmek isteği yaratmış olabilir o insanlarda. ben de bunu yaşadım hayatım boyunca, çok iyi bir üniversitede okuyorum ve güzel bir bayanım fakat hayatımda kimseyi ezmek küçük görmek istemedim ama ellerinden gelse beni küçük görecek insanları gördükçe tiksindim, ben hepimiz insanız diye bakıyorum kimsenin kusuruyla falan uğraşmaya zamanım da yok vicdanım da el vermez ama bazen zorla söyletiyorlar beni, kendimden de soğutuyorlar. Sizinle yarışması bence para hırsından ve kendini göstermeye çalışmasından başka birşey değil en büyük beddua Allah ından bulsun demek olur bu durumda, şikayet de etseniz içinizdeki öfke ve sinir geçmeyecektir bende sebepsiz yere yapılan kötülüğü yıllar da geçse anlayamam salak salak sorarım kendime ya neden ama neden diye :) ama içlerinde kötülük kıskançlık ve fesatlık nehirleri akan insanlar gördüm, uzak durun demek isterim, mümkünse başka bir yer satın alın pazarda yada başkasıyla takas edin yerinizi onlardan uzak kalın, Allah onlara öyle bir dert verirki namusuyla ekmeğini kazanmaya çalışanlara bulaşmak ne demekmiş anlarlar, sıkmayın canınızı bu hırs bu kötülük dünyanın heryerinde var, Allah ım sabır ver deyin geçin,bu arada umarım şikayetinizi değerlendirirler, haksızlık yapılan başka birşey değil.

Bir gelişme var mı? Şikayetinizden bir sonuç alabildiniz mi acaba?

pazartesi günü 29 ekime denk geldiği için zabıtalar çalışmıyordu,eğer şikayetim değerlendirilirse önümüzdeki pazartesi gelirler uyarı yaparlar.pazartesi günü gittiğimde hiç oralı olmadım,birara karşıdan yine müşteri geldi,gelirken arkasından 5 euro diye bağırıyordu,güya müşteriye pahalı satamayayım diye,hiç istifimi bozmadım müşterimede baktım.yalnız yan komşuya geçen haftadan dolayı sabah selam vermedim,masus yanındakiyle konuşur gibi bana laf çarpıtıyordu,işte insan bir günaydın der,geçmiş bayramımızı kutlar falan diye,ben duymamazlıktan geldim bu sefer güya şarkı söylüyor hadi be hadi be adamda değilsin zevzek diye.(işte düşünün bu kadar seviyesiz insanlarla aynı ortamı paylaşıyorum)güya beni kışkırtacak kavga ortamı yaratacak.sessizce satışımı yaptım eve geldim,her gördüğünde durduk yere bir insanla kavga etmeye çalışan birisine niye günaydın diyeyim,haketmiyor çünkü,3 haftadır selam veriyorum,benimle birşeyi bahane edip tartışıyor,bu hafta selam vermedim kafam rahattı.ve hernedense başka hiçbiryerde böyle komşularım yok,sadece pazarteside böyle.

Son düzenleme:
pazartesi günü 29 ekime denk geldiği için zabıtalar çalışmıyordu,eğer şikayetim değerlendirilirse önümüzdeki pazartesi gelirler uyarı yaparlar.pazartesi günü gittiğimde hiç oralı olmadım,birara karşıdan yine müşteri geldi,gelirken arkasından 5 euro diye bağırıyordu,güya müşteriye pahalı satamayayım diye,hiç istifimi bozmadım müşterimede baktım.yalnız yan komşuya geçen haftadan dolayı sabah selam vermedim,masus yanındakiyle konuşur gibi bana laf çarpıtıyordu,işte insan bir günaydın der,geçmiş bayramımızı kutlar falan diye,ben duymamazlıktan geldim bu sefer güya şarkı söylüyor hadi be hadi be adamda değilsin zevzek diye.(işte düşünün bu kadar seviyesiz insanlarla aynı ortamı paylaşıyorum)güya beni kışkırtacak kavga ortamı yaratacak.sessizce satışımı yaptım eve geldim,her gördüğünde durduk yere bir insanla kavga etmeye çalışan birisine niye günaydın diyeyim,haketmiyor çünkü,3 haftadır selam veriyorum,benimle birşeyi bahane edip tartışıyor,bu hafta selam vermedim kafam rahattı.ve hernedense başka hiçbiryerde böyle komşularım yok,sadece pazarteside böyle.

İnşallah kısa zamanda kurtulursunuz, yaşattığı stresi az çok tahmin edebiliyorum. Bir de bu insanlar bayan mı erkek mi onu anlayamadım. Kocanızın üzerine yürümesinden erkek olabileceğini çıkardım ama bir erkeğin de sataşmak için bu denli ağız dalaşı içine girme çabasını anlayamadım.

İnşallah kısa zamanda kurtulursunuz, yaşattığı stresi az çok tahmin edebiliyorum. Bir de bu insanlar bayan mı erkek mi onu anlayamadım. Kocanızın üzerine yürümesinden erkek olabileceğini çıkardım ama bir erkeğin de sataşmak için bu denli ağız dalaşı içine girme çabasını anlayamadım.

evet gerçekten stres,karşıda aynı işi yaptığımız asıl mesleği su bayisi olan kişi bayan,geçen sene eşimin üstüne demirle yürüyen onun eşi,karşıdaki komşuya yalakalık yapıp bana sürekli laf çarpıtıp tartışma ortamı yaratmaya çalışan yan komşum erkek,aslında tezgahta eşi duruyor ama yıllık izine çıkmış 2 pazartesi+29 ekim nedeniyle bu pazartesi benimle uğraşıyor,üstelikte sucuya yaranmak isteme nedenide ne anlamadım,oradan beleş soda nescafe falan içiyor,sanırım ondan,eşim onun için küçük hesapçı diyor,gerçektende öyle ve sanırım kıskanç,biz satış yaparken dikilip bakıyor,laf atıyor,yok mankeni öne çıkarma,çizgiyi geçme,halbuki kendisi çizgiyi geçiyor bende onun hizasına getiriyorum,neyse yazsam uzun hikaye.anlayacağınız gerçekten boş ve basit şeylerle uğraşıyorum ama işte sinek küçük ama mide bulandırır hesabı.

aslına bakarsanız tartışma ortamı istemiyorum çünkü onların istedikleri o,eğer ciddi bir tartışma ortamı çıkarsa hem yerimizden oluruz,hemde Allah korusun eşime veya bana birşey yaparlar,çünkü gerçekten onu yapabilecek çirkeflikteler.

Uyarı yaptılar mı yamukprenses?

dün 2 tane zabıta geliyordu uzaktan,umutlandım ama maalesef direk yürüdüler gittiler,yani anlayacağınız gelen giden olmadı,şimdi birçok kişi bana kızacak biliyorum ama bu adaletsizlikler yüzünden,insan yerine konulup şikayetim değerlendirilmediği için,bu ülkede birileri birilerinin arkasını sıvazladığı için bazen bu ülkeyi terkedip gitmek istiyorum.

dıkkatımı cektı herhangı bırsey varmı

hiçbir gelişme yok,sadece karşıdakinin yalaka komşuları gelmedi bu hafta,kafam biraz daha rahattı,buna da şükür.

Son düzenleme:
dün 2 tane zabıta geliyordu uzaktan,umutlandım ama maalesef direk yürüdüler gittiler,yani anlayacağınız gelen giden olmadı,şimdi birçok kişi bana kızacak biliyorum ama bu adaletsizlikler yüzünden,insan yerine konulup şikayetim değerlendirilmediği için,bu ülkede birileri birilerinin arkasını sıvazladığı için bazen bu ülkeyi terkedip gitmek istiyorum.

hiçbir gelişme yok,sadece karşıdakinin yalaka komşuları gelmedi bu hafta,kafam biraz daha rahattı,buna da şükür.

Aynı şeyleri çoğu zaman ben de hissediyorum,bir anlık, ama gitmek meydanı boş bırakmak, o birilerinin amaçlarına ulaşmasını kolaylaştırmak demek aynı zamanda. Allah kolaylık versin.

Uzun süredir yazmayışınızı sorunu çzödüğünüze bağlıyorum, umarım haklıyımdır.:34:

Uzun süredir yazmayışınızı sorunu çzödüğünüze bağlıyorum, umarım haklıyımdır.:34:

uzun süredir yazmayışımın sebebi aslında sorunu çözdüğümden değil çözemediğimdendir.aslına bakarsanız bir gelişme yok ama artık karşılardan ses sedada yok,evet şu sıralar kafam daha rahat ama tekerrür edebilir.buradan çıkardığım sonuç şu;ukalalık olacak ama eğer bulunduğunuz ortamdaki kişilerden farklı biriyseniz çabuk hedef olursunuz,birde bu memlekette hakkını aramayacaksın arkadaş.

inanın ben sinir oldum.gerçekten bu ülkede hak aranmıyor haklıysan seni bezdirip susturuyorlar korkudan bişey yaptırmıyorlar.Allah a havale ediyorum bende.bu durumda eğer mümkünse o tezgahı kapatın başka yerden alın mümkünse çünkü böyle sinir hastası olmaktansa biraz daha az parayla kafan rahat yaşamak bence daha iyidir.size kolay gelsin.umarım herşey güzel olur.

inanın ben sinir oldum.gerçekten bu ülkede hak aranmıyor haklıysan seni bezdirip susturuyorlar korkudan bişey yaptırmıyorlar.Allah a havale ediyorum bende.bu durumda eğer mümkünse o tezgahı kapatın başka yerden alın mümkünse çünkü böyle sinir hastası olmaktansa biraz daha az parayla kafan rahat yaşamak bence daha iyidir.size kolay gelsin.umarım herşey güzel olur.

ben birde belediye başkan yardımcısına çıkıp şikayette bulunmuştum;adam güzel güzel dinledi yazdı çizdi not filan aldı,bende eşime diyorumki tamam halledecekler kesin,hakları olduğu kadar açacaklar en azından,eşimde bu hak adaletle 7 metreye çıkarmazlarsa iyi demişti,adamlar gelip bakmadı bile kim nereye ne açmış,ne kadar açmış diye,bizler belediyeye metrekareye para veriyoruz,ama karşıdaki hanım hem 1,5-2 metrelik yeri kendi kafasına göre 5 metreye çıkarıyor,üstelik parasını vermiyor,birde benim müşterime pislik yapıyor,ben bana gelen müşteriye fiyat verince adım or...u oluyor ve hala yüzyüze bakıyoruz herhafta,ben böyle adaletin......

o tezgahı kapatmam,ekmek teknem o benim,niye kapatayım,aslında istesem yer değiştiririm belki ama o zaman yenilmiş olacağım,korkmuş olacağım,asla kabullenemeyeceğim birşey bu,üstelik haklıyken,yani demem o ki inadına türküler...

teşekkürler...

Son düzenleme:
Back