Dün bana da öyle bi mesaj geldi
"bn de seni merak ettim. bn 22ysnda bayanim. tanisalim ama bu hattimi kullnmyrm artk. su numaradayim 0546....."
sonra uzunca bi boşluk var dk sı şu kadar fln bişiler yazıyo..
dedim ya internette sohbette biri kendi numarası diye bi numara söyledi bu da ben çıktım, ya yanlış numaraya atıldı..
sonradan aklıma geldi dedim şimdide böyle oyunlara mı başladılar die, bi kaç kişiden daha duydum aynı mesajlar gelmiş klava:
eşimle flört donemınde bana eskı hattını vermıstı kendsıne yenı aht almıstı enyse aradn aman gectı ben nısanlandım benı bi yabancı numara arayıp duruyor tanımıyorumda benımkıne sordum arkdaslarından biri yoo dedi.. sabah sabah baktım yıne arıyor .. tabee sabah uyanınca ascık sesim kalın çıkıyor.. karsıdakı erkek sesıydı bu basladı bu tel sahibi kım, sahıbıyle gorusmek ıstıyorum vsvs.. bende ala ala dedım bu kım yani.. dedım nısanlım siz kımdınız tabı ben bi yandan öhööö möhöö diyip sesımı açamaya calısıyorum.. karsımdakı benım kız oldugumu anlayınca basladı ,işte tanısalım 27yasındayım antalyalıym arkadaslık kuralım vs.. klava: dedım kardesım manyakmısın nesın bi daha arama benı.. bi kaç msj daha attı sonra kestı çok sukur..
siiznkısı kontor tuzagı daha kotu tabıkı ya.. nasıl kontrleri yesek die cabalıyorlarrr artık..