Gonlunu alirim zaten telefonda flnda ama uzun sure kalamaz calisiyo cunki belki dogum oldugunda bi haftaligina gelebilir malum dogum tarihi esnek bebisi gorsun.bence biletini al doğumundan önce gelsin, uzun bir süre kalsın. torununun doğumunda yanında olmasını istediğini anlayınca kalp kırıklığı hemen geçecektir.
Bize ayarladigi turun icinde zaten karayipler var cozumel,puerto rico, keyvest ve bahamalar. Yani beraber gidebiliriz. Hadı:)Güle güle gidin canımYurt dışına tatile gitmek kısmet olursa eğer ilk karayipleri istiyorum
Cruise ve hamılelık bı arada korkutuyo biraz sallanmalar fln ama bakalım umarım öyle gecer. Doktorum bikaç tavsıyede bulundu ama riske atıcaz artık. Cok tesekkur ederım allah herkese huzurlu aıleler nasıp etsın.sanırım biletten baska fıkır cıkmıcak ben en ıyısı oyle yapıyım:)Biraz önceki konudan sonra yazdığın ilk paragraf cuk olmuş...
Bence bilet alma fikri gayet güzel olur.Bu arada nazar değmesin. Tatil içinde şimddien iyi eğlenceler dilerim, çok büyük keyif alacağından emin olabilirsin.
Cruise ve hamılelık bı arada korkutuyo biraz sallanmalar fln ama bakalım umarım öyle gecer. Doktorum bikaç tavsıyede bulundu ama riske atıcaz artık. Cok tesekkur ederım allah herkese huzurlu aıleler nasıp etsın.sanırım biletten baska fıkır cıkmıcak ben en ıyısı oyle yapıyım:)
Aslında abisinin eşiyle ayrılmazlar ve tam bir yesıllık tutkunu. Bı haftasonu karadenız gıbı bişey super olabiliir. Bu fıkrı ar-ge masasına yatırayım son halınıde eşimin önüne koyayım:) malum sponsor o. Evet o şekildeymiş cok buyuk olunca hıssedilmiyomus sanırım. Daha önce yunan adalarına gitmiştik ama uzun zaman oldu hamılelık flnda olmayınca hiçbişey hissetmemiştim. Sadece jetski yada ocean horse gibi aktivitelerden uzak durup sadece eşimin fotografını cekmek düşücek bana. Nabalım bebiş iyi olsun:da:)Vallahi eğer bahsettiğimiz bir tekne olsaydı sallantıyı hissetmen garantiydi ama bu tarz yolcu gemilerinde pek bir şey hissedilmiyor.Zaten doktorunada danışmışsın sorun yok.
Eğer kadıncağızın eşi hayatta olsaydı, onu gitmek istediği bir yerlere gönderirdiniz ama bir ihtimal eğer iyi anlaştığı bir arkadaşı varsa ve yeni yerler görmeyi seviyorsa, bence Yurtiçinde bir yere gönderebilirsin. Madem doğuma çok var, bu şekilde hoş bir sürpriz olabilir.
Bu arada amin
Bu nasil bir usluptur gercekten anlamlandiramadim. Herseye ragmen birsey demeyecegim. BDV lik bir konu goremedim tavsiyeleriniz kismina tasinabilir ki en azindan daha az hamile bahsettiginiz meyvelerin ismine maruz kalsin. siz bulmussunuz tebrik ederim afiyet olsun. Peki simdi ben nereden bulayim ?Meraba arkadaslarim. Onc. ikle kendi konuma kendim sinirlam getirmek istiyorum partnerinden paikolojik ya da fiziksel siddet goren ve bunu kendine yediren ama ben hicbisey yapamaaam diye aglayan kisiler hicbi sekilde yorum yapmasin. Zira o kisilere saygim sifir
Gelelim konuma kaynanam nazar degmesin arkadasim gibidir. 3 yillik flort 2 yil nisanlilik ve ardindan olan evlilik suresince jestlere bogmus arkadastan kayinvalidelikten cok ote bi insandir. Bunda kendi berbat kaynanasinin cok payi var. ben yasadim oglum gelinim sknti yasamasin gorusunde. Oyleki yurtdisinda yasiyorum ve kaynanami ozledim diye aglayabilen biriyim:) ben bu insani artik hamilelik hormonlarimi denir simariklikmi denir adi neyse kirdim biraz. His ben de ona kirildim ama tamameb yanlis anlasilmaymis anlatmaya bile degmeyecek bisey. Bu konu ardindan ben bebek oncesi bahamalara gitmeyi cok istiyodum ve kayinvalidem mayis ayi icin ta turkiyeden amerika icin cruise tur ayarlamis kizim cok istiyodu bi kafa dagitin diye. Sorun su ki bende buyuk bi jest yapmak istiyorum. Ama aklima hicbisi gelmiyo! Dogumuma kendi annem gelicek acaba kayinvalidemede bilet alsam sanki birebir karsilikmi yapmis gibi olurum vs vs? Fikri olan olmayan okuyan herkese tesekkur ederim. Ps. (Eski konumu bilen bilir amerikada erik ve cagla buldum)
İstediğinizi diyebilirsiniz saygısızlık olmadığı müddetçe yoruma açığım dediğim kriterler içerisindeyseBu nasil bir usluptur gercekten anlamlandiramadim. Herseye ragmen birsey demeyecegim. BDV lik bir konu goremedim tavsiyeleriniz kismina tasinabilir ki en azindan daha az hamile bahsettiginiz meyvelerin ismine maruz kalsin. siz bulmussunuz tebrik ederim afiyet olsun. Peki simdi ben nereden bulayim ?
ay çok sevindim o benim içime bile dert olmuştu hatta daha sonra yerken sizi hatırladım:)Eski konumu bilen bilir amerikada erik ve cagla buldum
Şimdiden bebeğinize ve sizlere uzun sağlıklı güzel bir ömür dileyeyim :) kayınvalideniz için bu kadar ince düşünüyor olmanız çok hoşuma gitti, böyle şeyler görmek gerçekten güzel. düşündüğünüz bilet olayı da cidden çok hoş, çok mutlu olur.Meraba arkadaslarim. Oncelikle kendi konuma kendim sinirlam getirmek istiyorum partnerinden paikolojik ya da fiziksel siddet goren ve bunu kendine yediren ama ben hicbisey yapamaaam diye aglayan kisiler hicbi sekilde yorum yapmasin. Zira o kisilere saygim sifir
Gelelim konuma kaynanam nazar degmesin arkadasim gibidir. 3 yillik flort 2 yil nisanlilik ve ardindan olan evlilik suresince jestlere bogmus arkadastan kayinvalidelikten cok ote bi insandir. Bunda kendi berbat kaynanasinin cok payi var. ben yasadim oglum gelinim sknti yasamasin gorusunde. Oyleki yurtdisinda yasiyorum ve kaynanami ozledim diye aglayabilen biriyim:) ben bu insani artik hamilelik hormonlarimi denir simariklikmi denir adi neyse kirdim biraz. His ben de ona kirildim ama tamameb yanlis anlasilmaymis anlatmaya bile degmeyecek bisey. Bu konu ardindan ben bebek oncesi bahamalara gitmeyi cok istiyodum ve kayinvalidem mayis ayi icin ta turkiyeden amerika icin cruise tur ayarlamis kizim cok istiyodu bi kafa dagitin diye. Sorun su ki bende buyuk bi jest yapmak istiyorum. Ama aklima hicbisi gelmiyo! Dogumuma kendi annem gelicek acaba kayinvalidemede bilet alsam sanki birebir karsilikmi yapmis gibi olurum vs vs? Fikri olan olmayan okuyan herkese tesekkur ederim. Ps. (Eski konumu bilen bilir amerikada erik ve cagla buldum)
ayy türkiyede değil misiniz? her markette var şimdi ikiside. ama marketler kapanmıştır dimi. 24 saat açık manavlar var çoğu semtte.Bu nasil bir usluptur gercekten anlamlandiramadim. Herseye ragmen birsey demeyecegim. BDV lik bir konu goremedim tavsiyeleriniz kismina tasinabilir ki en azindan daha az hamile bahsettiginiz meyvelerin ismine maruz kalsin. siz bulmussunuz tebrik ederim afiyet olsun. Peki simdi ben nereden bulayim ?
Tesekkur ederim guzel açıklamanız için.bahsetmeye calıstıgım nokta o degıldı aslında. Eksik olmuş sanırım.Tabıkı hayat sartları cook zorlaybılıyo. Ama burda kısa sure once okudugum hatta buara sık sık gördüğüm konulara ithafendi o yazı. Hani eşim dövdü ama cok sevıyorum deyıp sonra aslında dövmedi itekledi ama beni çok seviyo.. Ben sinirlendirdim bi kere tokat attı haklıydı arayıp özür dilesemmi diyen tipler.Eğer belirtmeseydım o arkadaslar illa bişey bulup yazıcaklardı. Allah kımseye yasatmasın bu tarz seyler. Ama yınede nolursa olsun imkanlar dahilinde güçlü olmayan olmaya calısmayan kadınları anlayamıyorum ben.Şimdiden bebeğinize ve sizlere uzun sağlıklı güzel bir ömür dileyeyim :) kayınvalideniz için bu kadar ince düşünüyor olmanız çok hoşuma gitti, böyle şeyler görmek gerçekten güzel. düşündüğünüz bilet olayı da cidden çok hoş, çok mutlu olur.
Ama müsadenizle bir şey demek istiyorum, keşke o ilk paragrafı yazmasaydınız. hem konunuza gelecek tavsiyelere yardımcı olacak bir husus değil, hem de her insan sizler kadar şanslı olmuyor. ekonomik özgürlüğü olmayan/oldurulmayan, arkasında ailesi olmayan, boşanmak istese çocuklarınla kabul etmiyorum diyen ana babaya sahip ya da boşanma lafında öldürülmekle tehdit edilen sayısız kadın var. Dilerim huzurunuz hep daim kalır, sevgiler :)
Hallettim sukur. Arkadaslar isyan etsde ben bulduysam herkes bulur:) olmadı ben bulurum onlara bu azimle:)ay çok sevindim o benim içime bile dert olmuştu hatta daha sonra yerken sizi hatırladım:)
bu noktada katılıyorum size :) yazma tarzınızdan tam olarak bunu demek istediğinizi düşündüğüm için belirtmek istemiştim, düşündüğüm gibi çıktı zaten :) bu arada kayınvalidenizi de tebrik ediyorum cidden ben çektim onlar çekmesin diyen biri, eli öpülesi :)Tesekkur ederim guzel açıklamanız için.bahsetmeye calıstıgım nokta o degıldı aslında. Eksik olmuş sanırım.Tabıkı hayat sartları cook zorlaybılıyo. Ama burda kısa sure once okudugum hatta buara sık sık gördüğüm konulara ithafendi o yazı. Hani eşim dövdü ama cok sevıyorum deyıp sonra aslında dövmedi itekledi ama beni çok seviyo.. Ben sinirlendirdim bi kere tokat attı haklıydı arayıp özür dilesemmi diyen tipler.Eğer belirtmeseydım o arkadaslar illa bişey bulup yazıcaklardı. Allah kımseye yasatmasın bu tarz seyler. Ama yınede nolursa olsun imkanlar dahilinde güçlü olmayan olmaya calısmayan kadınları anlayamıyorum ben.
Tesekkur ederim. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın diye dua etmeye yetiyo gucum. Keske daha fazlasını yapabilsem.. Ve mutlu oluyorum sizin gibi dersimi anlattıgımda anlayan insanlarla karşılaştığımda. Tesekkur ederim tekrar.bu noktada katılıyorum size :) yazma tarzınızdan tam olarak bunu demek istediğinizi düşündüğüm için belirtmek istemiştim, düşündüğüm gibi çıktı zaten :) bu arada kayınvalidenizi de tebrik ediyorum cidden ben çektim onlar çekmesin diyen biri, eli öpülesi :)
birini buldum digerini bulamadim. Dondurulmus veriyorlar. Sungerimsi birseyayy türkiyede değil misiniz? her markette var şimdi ikiside. ama marketler kapanmıştır dimi. 24 saat açık manavlar var çoğu semtte.
kıyamamm :) herşey çıktı yavaş yavaş semt pazarlarınada bakınn..birini buldum digerini bulamadim. Dondurulmus veriyorlar. Sungerimsi birsey
kasim ayindan beri yaz meyveleriyle ugrasiyorum. Hangisi akliniza gelirse artik. Nisan ayi bizim icin bayram oldu bazilarini hallettik. Digerleri de artik dogumdan sonraya beklesin miniklerim
tesekkur ederim
Sende beni cagir yanlız gitmeeee
Olur ne demek valizi hazirla simdidenSiz de beni cagirin
Konu sahibesi sirf help me please yazdin diye konunu okudum ne yalan soylim
nazar degmesin kaynanana
ahahah dikkatini cekebilmissem ne mutlu bana:) amiiin cogalsin oyle kaynanalar herkesin olsun :)Siz de beni cagirin
Konu sahibesi sirf help me please yazdin diye konunu okudum ne yalan soylim
nazar degmesin kaynanana