Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastanin duasi kabul olurmus coook tesekkur ederim. allah evladinizin basindan eksik etmesin sizi acill sifalar diliyorum. we simdiden boyle dusundugunuz icin eminim cokkk cok iyi bi kainvalide (anne) olucaksiniz.Maşallah barekallah eğer ömrüm yeterse onkoloji hastsym maşallah bir oğlum var gelinim kızım gibi olsun istiyorum sizin kayınvalideniz gibi inşallah
Rabbim tamamına erdirsin sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi kayınvalidenizle güzel günler dilerim
Paranın gözü kör olsun diyebildim sadeceMeraba arkadaslarim. Oncelikle kendi konuma kendim sinirlam getirmek istiyorum partnerinden paikolojik ya da fiziksel siddet goren ve bunu kendine yediren ama ben hicbisey yapamaaam diye aglayan kisiler hicbi sekilde yorum yapmasin. Zira o kisilere saygim sifir
Gelelim konuma kaynanam nazar degmesin arkadasim gibidir. 3 yillik flort 2 yil nisanlilik ve ardindan olan evlilik suresince jestlere bogmus arkadastan kayinvalidelikten cok ote bi insandir. Bunda kendi berbat kaynanasinin cok payi var. ben yasadim oglum gelinim sknti yasamasin gorusunde. Oyleki yurtdisinda yasiyorum ve kaynanami ozledim diye aglayabilen biriyim:) ben bu insani artik hamilelik hormonlarimi denir simariklikmi denir adi neyse kirdim biraz. His ben de ona kirildim ama tamameb yanlis anlasilmaymis anlatmaya bile degmeyecek bisey. Bu konu ardindan ben bebek oncesi bahamalara gitmeyi cok istiyodum ve kayinvalidem mayis ayi icin ta turkiyeden amerika icin cruise tur ayarlamis kizim cok istiyodu bi kafa dagitin diye. Sorun su ki bende buyuk bi jest yapmak istiyorum. Ama aklima hicbisi gelmiyo! Dogumuma kendi annem gelicek acaba kayinvalidemede bilet alsam sanki birebir karsilikmi yapmis gibi olurum vs vs? Fikri olan olmayan okuyan herkese tesekkur ederim. Ps. (Eski konumu bilen bilir amerikada erik ve cagla buldum)
Bebişin cinsiyetini henuz bılmıyorum ama sanırım bunu yaparsam basa kendı cok kızar cunkı ısmınden hoslanmıyo hıc. Sakın anne baba adı fln koymayın cocuga der daha öncelerden hep. Tesekkur ederim fikriniz için.Daha önce arkadaşlar söylemiştir belki yorumları okuyamadim. Bebeğinize ismini verebilirsiniz büyük bi jest olur. Tabi eğer kızınız olacaksa :)
"Eksik olmuş sanırım.Tabıkı hayat sartları cook zorlaybılıyo. Ama burda kısa sure once okudugumhatta buara sık sık gördüğüm konulara ithafendio yazı. Hani eşim dövdü ama cok sevıyorum deyıp sonra aslında dövmedi itekledi ama beni çokseviyo.. Ben sinirlendirdim bi kere tokat attı haklıydı arayıp özür dilesemmi diyentipler.Eğer belirtmeseydım o arkadaslar illa bişey bulup yazıcaklardı. Allah kımseye yasatmasın bu tarz seyler. Ama yınedenolursa olsun imkanlar dahilinde güçlüolmayan olmaya calısmayan kadınlarıanlayamıyorum ben." seklınde bı acıklma yapmıstım yukarda siZin içinde yapayım. Dipnot. Tabıkı kendı konuma kımın yazıp yazmayacagına ben karar veririm. En azından belirtebilirim ki o kişiler kendilerini bildikleri için ne mutlu ki ses cıkarmadılarİlk paragrafınız öyle itici ki ! Tamam doğru bir düşünce olabilir fakat tamamen konunuzla alakasız bir sözde mesaj verip " yazmasınlar" deyip konuya giriş yapmışsınız.
Birincisi kimin yazıp yazmayacağına karar veremezsiniz , ikincisi ise şiddet hiçbir zaman kabul edilebilir birşey değil , fakat bazen şartlar şartlar şartlar... Anne babadan başlar bu ilerlerde ilerler..
Oturduğun yerden konuşmak kolay, hiç bir şekilde kurtulma imkanı olmayan insanları çekin bir iki yerinden kolaysa.
Bende camımı pisleten kuşlara saygı duymuyorum, görmesin gözlerim onları ..
Tesekkur ederim allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.İmrendim ...Öyle kayınvalideye ne yapılmaz ki en iyilerine layık kıymetini bilin
İşk paragraf acıklamasını bıkaç mesaj ustte yaptım kaynım yok eşim tek erkek iki görümcem var:) kuzenler var ama bu konuyu masaya yatıralım:)) amiin herkes iyi insanlara denk gelsin.İlk paragrafınız çok alakasız geldi banada.söylemeden edemiycem bekar kaynınız var mı 20 ki yaşlarda benim gördüm Kaynanaların çogu bırak Bahama ya göndermek gelin arkadaşına gitse bile sorun çıkarıyor darısı tüm bekarlaea
Turkıyede yasasaydık bızım ıcınde aynı durum söz konusu olurdu. Zaten amerıkada yasadıgımız ıcın bahamalar yakın diye bu girişim:) turkıyeden cıkıp gelebilecek durum bizide zorlayabılırdı.ama ne guzel dusunmus kpederınız inşallah bu jestlerin ucu bucagı kesılmez:)benim kpeder de uçak biletlerimi aldı.. ama nerede bahama .. ancak bizi bodrum paklar..
"Eksik olmuş sanırım.Tabıkı hayat sartları cook zorlaybılıyo. Ama burda kısa sure once okudugumhatta buara sık sık gördüğüm konulara ithafendio yazı. Hani eşim dövdü ama cok sevıyorum deyıp sonra aslında dövmedi itekledi ama beni çokseviyo.. Ben sinirlendirdim bi kere tokat attı haklıydı arayıp özür dilesemmi diyentipler.Eğer belirtmeseydım o arkadaslar illa bişey bulup yazıcaklardı. Allah kımseye yasatmasın bu tarz seyler. Ama yınedenolursa olsun imkanlar dahilinde güçlüolmayan olmaya calısmayan kadınlarıanlayamıyorum ben." seklınde bı acıklma yapmıstım yukarda siZin içinde yapayım. Dipnot. Tabıkı kendı konuma kımın yazıp yazmayacagına ben karar veririm. En azından belirtebilirim ki o kişiler kendilerini bildikleri için ne mutlu ki ses cıkarmadılar
Evet eğer şiddet görüyorsanız ama karşı tarfa kısmende olsa hak veriyorsanız mutlu olabilirsiniz. Cunkı bu tarz insanlara genelde tepkisizim muhattap almıyorum vs va ne denirse. Tepkimi bu sekılde dile getirmek benim tercihim ki hiçbişekilde isim nick verip rencide etmedim. Onlar kendilerini bildiler uyardıgınız için yinede teşekkür ederim eleştiriye açığım bidahaki sefer biraz daha özverili olmaya calısırım.Size hakaret edilmediği sürece konuma şunlar yazsın bunlar yazmasın demeniz doğru değil. Elbette söyleyebilirsiniz fakat söylemeniz hoş durmamış.
Ben diğer arkadaşların yerinde olsaydın konunuza cevap yazmazdım.
İlla sosyal cevap vermek istiyorsanız bunun yolu bu değil. İlla hoşlanmadığınızı belli ediyorsanız yine bunun yolu bu değil.
Ve en önemlisi tamamen konunuzla alakasız bir mesaj.
Konunuzla ilgili olsaydı yine bir nevi bağlantı kurabilirdim.
Teşekkür ederim cevabınız için. Şiddet görüp görmediğimi bilmediğiniz halde cevap yazdınız, mutlu olmam lazım sanırım.