Her karanlık geceden sonra güneş dogar.

Amin.. Allah razı olsun. Dayanılması,sabır etmesi o kadar zor ki Bunu ancak çeken bilir.

Ağlayarak okudum yazdıklarını o kadar iyi anlıyorum ve hissediyorum ki aynılarını yaşıyorum 3 yıldır evliyim ilk günden beri istiyorum ama hiç olmadı. çevreden o kadar sıkıldım ki artık umursamamaya çalışıyorum.

Varmıydi canim sizde sorun ?
Rabbim sizede nasip etsin inşallah

Benimde tam tamına 4.5 yıl oldu her ay bir ümitle bakıyorum olmicagini bile bile bakıyorum ameliyat oldum bekledim aşılama oldum bekledim belkide zamanı var bu ay adetle tüp bebeğe başlayacaktım geçen ay evraklarimi hazirlamaya basladim randevu mu beklerken bianda virus cikti icim yanıyor baslayamicam hazirana kaldi belki bu senede olmayacak rabbim herseyin hayirlisini versin
Sizin adınıza cok sevindim o kadar yıldan sonra gelen çocuk mucize olur o ani yaşamayı kucagima alıcagim günü iple çekiyorum ...

Hayırlı olsun Canım sağlıkla büyüt inşallah

Eltin belki de kendi sevincini yaşıyordur , sen hassas bir dönemden geçtiğin için o şekilde hissetmiş olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…