- 26 Mayıs 2016
- 1.734
- 2.968
- 48
- Konu Sahibi Tanriningolgesi
-
Yeni nesilde ki makyaj,kılık kıyafet hiç kimse de yok bebeğim *-* Valla bende saçları uzun,daha göz kalemi çekemeyen bir bebeydim o zamanlar...hepsi birbirinden doğru özellikle şimdiki 14lükler insan irisi gibi fizikler o biçim saç makyaj kıyafet yerinde.. ben ne ezikmişim yaw
*-*Ne çektik baaaaaa aşkımValla doğru heee ben özellikle 5 ve 8 e çok katılıyorum nedense
Ayrıca şimdiki 14 lüklerde maşallah bazen bi görüyom kırmızı halıda yürücek sanki
Çok mu eziktik ne yaşlanıyoz mu yoksam
Ay ılgınım kafamda deli sorular
Hahaha sanırım en fazla kreme abanıyoruz saçlar yumuşacık oluyor ya :)12 ye katılıyrım :) brde benım sampuan kremden once bıtıyr bende mı tuhaflık var sızınde oyle olmuyor mu ya cok ılgınc
Hahaha sanırım en fazla kreme abanıyoruz saçlar yumuşacık oluyor ya :)
Sorma balım ya biz çık tuhaftık ya onlar da var bi tuhaflık*-*Ne çektik baaaaaa aşkım
Kanka şu nesilin kıyafetleri,makyajı bana yapsalardı o dönem yeminle tüm Samsunu koştururdumTatlım benim göz kaleminden bile haberim yoktu 17 yaşımda tanıştım onlarla.. bahçıvan tulumla gezen saçları ya iki at kuyruğu veya örgülü bildiğin çoluk cocuktum.. aayyy şuanki jenerasyonun içinde o halimle düşünemiyorum kendimihahaaa bi de çirkindim ki sorma ıyyy.. boy da yok zaten küçük hüsamettin in kız şubesi
Ezik değiliz *-* Saksıda değiliz ulaaaanSorma balım ya biz çık tuhaftık ya onlar da var bi tuhaflık
Dur bakalım çözcez allahın izniyle...
Ezik miydik neydik beee
Ben rahat 3-4 sıkım alıyorum nasıl bir hayvansamHahah bende benım saclarım nıye hep sert dıyrdım meger kremı az mı kullanıymusum
Kremler mi biz fazla kullanıyozHahaha sanırım en fazla kreme abanıyoruz saçlar yumuşacık oluyor ya :)
*-* evet çünkü kremler çiikilitiKremler mi biz fazla kullanıyoz
Krem ne ki yeniyor mu o
Ben rahat 3-4 sıkım alıyorum nasıl bir hayvansam
o dert bende de vardı.. argan yağıyla çözdüm çok şükür.. artık kabarmıyo kendi halinde dalgalı saç.. argan yağı öncesi muz cumhuriyeti gibi özerkliğini ilan etmiştiHahah ben cevız kadar alıyrum sacım oldum olası kalın tellıydı ve ınatcıydı ne yapsam yumusak bı sac olmadı bende sadece klay taransın dıye kullanıyrum ssacımı yumusatıcıya yatrsam yıne yumusamaz suphesız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?