• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Kadının Görür Görmez Bu Vallahi Benim Diyeceği Fevkaladenin Fevkinde 12 İllüstrasyon

Tanriningolgesi

Eski dostum tankla gelmiş.
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
1.734
2.968
48
Bazen kadınlar ve erkekler hiçbir zaman aynı sayfada olamayacaklar gibi geliyor. Kadınlar, erkeklerin futbol izlerken aldığı keyfi anlamlandırmakta güçlük çekebiliyor. Buna benzer bir olay da kadınlar için geçerli; mesela önemli bir kokteylde başka bir kadınla pişti olmak gibi. Erkekler de buna anlam veremiyor olsa gerek. İşin aslı, herkes kendi dünyasında yaşıyor, bizim için anlamlı olan şeyler bir başkası için elbette ki saçma olabilir. Anna Syrovatkina, BrightSide'da kadınların iç dünyasına küçük bir yolculuk yapmış, sizler için çevirdiğimiz bu illüstrasyonlarda kendinizi bulacaksınız

1-Mmm
ghghgh.png

2-Hayaller vs Hayatlar
fvbnm.png

3-Hayaller vs Hayatlar
asook.png

4-Bu bir tuzak
lmcslmc.png

5-Bıktım
dfdhfjgk.png

6-Bir yardım edin ya!!
spspcksk.png

7-Daha kötüsü yok
odkfok.png

8-Böyle bir rahatlık var mı ya?
dsfsfs.png

dsfsfsf.png

9-Umrum da değil
vfbmfobm.png

10-Ahh
dpldpsfspm.png

11-Resmen sanat
söslsöpfom.png

12-Ben ve şimdikiler
födfdlfmdlfm.png

:KK70: hepsi birbirinden doğru :KK70: özellikle şimdiki 14lükler insan irisi gibi fizikler o biçim saç makyaj kıyafet yerinde.. ben ne ezikmişim yaw :KK70:
Yeni nesilde ki makyaj,kılık kıyafet hiç kimse de yok bebeğim *-* Valla bende saçları uzun,daha göz kalemi çekemeyen bir bebeydim o zamanlar...

:KK70::KK70: Valla doğru heee ben özellikle 5 ve 8 e çok katılıyorum nedense :KK53:
Ayrıca şimdiki 14 lüklerde maşallah bazen bi görüyom kırmızı halıda yürücek sanki:KK70:
Çok mu eziktik ne yaşlanıyoz mu yoksam:süslü:
Ay ılgınım kafamda deli sorular:deli:

Tatlım benim göz kaleminden bile haberim yoktu 17 yaşımda tanıştım onlarla.. bahçıvan tulumla gezen saçları ya iki at kuyruğu veya örgülü bildiğin çoluk cocuktum.. aayyy şuanki jenerasyonun içinde o halimle düşünemiyorum kendimi :D hahaaa bi de çirkindim ki sorma ıyyy.. boy da yok zaten küçük hüsamettin in kız şubesi :D:D

Tatlım benim göz kaleminden bile haberim yoktu 17 yaşımda tanıştım onlarla.. bahçıvan tulumla gezen saçları ya iki at kuyruğu veya örgülü bildiğin çoluk cocuktum.. aayyy şuanki jenerasyonun içinde o halimle düşünemiyorum kendimi :KK70: hahaaa bi de çirkindim ki sorma ıyyy.. boy da yok zaten küçük hüsamettin in kız şubesi :KK70::KK70:
Kanka şu nesilin kıyafetleri,makyajı bana yapsalardı o dönem yeminle tüm Samsunu koştururdum :KK53:
Şükür ki evrim geçirdim :p şimdi de koştururum (aman benim ki duymasın)

O evrimi bende geçirdim Allahtan.. aynada kendimi görünce bııyyy sıfata bak derdim şimdi kendimi seyretmelere doyamıyorum:KK53::KK30::rolleyes:

O de
Hahah ben cevız kadar alıyrum sacım oldum olası kalın tellıydı ve ınatcıydı ne yapsam yumusak bı sac olmadı bende sadece klay taransın dıye kullanıyrum ssacımı yumusatıcıya yatrsam yıne yumusamaz suphesız :)
o dert bende de vardı.. argan yağıyla çözdüm çok şükür.. artık kabarmıyo kendi halinde dalgalı saç.. argan yağı öncesi muz cumhuriyeti gibi özerkliğini ilan etmişti:KK6:

Back