• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ilişki sonrası kendimi hamile sanıyorum.

Nymphadora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
12
0
86
İngiltere
Çocuk istemiyorum. Cinsel ilişkide korunmama rağmen sonrasında adet olana kadar aklımdan ''acaba hamile miyim?'' sorusu gitmiyor. Paranoya yapıyorum. Hal böyle olunca psikolojik hamilelik semptomları göstermeye baslıyorum. Mesela ilişkiden sonraki bir hafta boyunca sık sık idrara cıkıyorum, sabah bulantıları yasıyorum. E bu yüzden cinsel ilişki yaşamaya da tereddüt ediyorum. Bu sorunumu nasıl giderebilirim? Şimdiden teşekkürler.

Selam canim iliski sonrasi bende adet olana kadar umarim hamile deilim diye hep dusuniyorum
ama madem koruniyosun bi sorun yok
kendini buna inandir ben hamile deilim de
bu arada nasil koruniyosun doum kontrol hapimi

birden fazla yontem deneyin. Mesela spiral + sperm oldurucu.
Ayni durumdaydim spiral icimi cok rahatlatti.

slm cnm valla duygularıma tercüme olmuşsun bende aynı sekildeyim her ay kocişide tedirgin ediyorum :26:doğum kontrol hapıyla korunuyorum ben düzenli bir şekilde içiyorum ama yinede korkuyorum:26: daha 3 aylık evliyiz hazır değiliz ikimizde bebiş olmasına Allah isteyen herkeze versin inş. benim kpss var tayin durumumuz var eşim doğuya gidicek belki ben gidemiycm bebiş olursa ben onu tek büyütücem bir sürü sebep var:43:reglim biteli bir hafta oldu ben suan kendimi hamile gibi hissediyorum kasık ağrısı gögüs hassasiyeti yaşıyorum :19:

Prezervatif ile korunuyoruz. Eşim boşalmasa ve prezervatif olsa dahi bu sefer de ya önsıvı değmişse diye kuruntulanıyorum. Kilo aldırır diye dogum kontrol hapı kullanmıyorum ancak spiral'ı hiç düşünmemiştim daha önce.

Bende aynı durumdayım adet olana kadar acaba ve korku oluyo hep. Bende dogum kontrol hapı ile korunuyorum.

slm cnm valla duygularıma tercüme olmuşsun bende aynı sekildeyim her ay kocişide tedirgin ediyorum :26:doğum kontrol hapıyla korunuyorum ben düzenli bir şekilde içiyorum ama yinede korkuyorum:26: daha 3 aylık evliyiz hazır değiliz ikimizde bebiş olmasına Allah isteyen herkeze versin inş. benim kpss var tayin durumumuz var eşim doğuya gidicek belki ben gidemiycm bebiş olursa ben onu tek büyütücem bir sürü sebep var:43:reglim biteli bir hafta oldu ben suan kendimi hamile gibi hissediyorum kasık ağrısı gögüs hassasiyeti yaşıyorum :19:

canim bukadar stres yapma madem duzenli kulaniyosun bisey olmaz
merak etme icin rahat olsun canim gorceksin bak hersey gonlunce olcak
doum kontrol haplari 95% 97% korur merak etme

Prezervatif ile korunuyoruz. Eşim boşalmasa ve prezervatif olsa dahi bu sefer de ya önsıvı değmişse diye kuruntulanıyorum. Kilo aldırır diye dogum kontrol hapı kullanmıyorum ancak spiral'ı hiç düşünmemiştim daha önce.

prezervatif iyi koruyo canim hem butun doum kontrol haplari kilo aldirmiyo canim doktoruna danismalisin
hem on sivi deyse bile bisey olmaz canim icini ferah tut

spiral doğum yapmamış bayanlara takılmıyor cnm doğum yaptıysan taktır hormonlu olanı var kayma fln olsa hormonlu oldugu için birsey olmuyormuş

Bende aynı durumdayım adet olana kadar acaba ve korku oluyo hep. Bende dogum kontrol hapı ile korunuyorum.

hangi doğum kontrol hapını kullanıyorsun cnm nekadar süredir kullanıyosun ben evlenmeden 3 ay önce başladım 6 aydır kullanıyorum yazz benimkinin markası

psikolojik olarak kendinizi hamile hisediyosunuz ya hamileysem dite paranoya yapiyosunuz
madem konusiyosunuz doum kontrol hamida prezervatifte 95% koruyo hamile kalmaniz nerdeyse imkansiz

hangi doğum kontrol hapını kullanıyorsun cnm nekadar süredir kullanıyosun ben evlenmeden 3 ay önce başladım 6 aydır kullanıyorum yazz benimkinin markası

canım doktorum bana en hafif hapları verdi (yurtdışında kalıyorum)
Bende evlenmeden önce 3 ay kullandım ve yani senin gibi 6 aydır evliyim kullanmaya devam ediyorum. Her nekadar korundugumu bilesemde yinede endişeleniyorum.

bu bende de oluyor uzun süredir..
hamile olmadığımı biliyorum eminim en azından ama hep acaba diye 1 hafta bunalım geziyorum geriliyorum..
kaç defa test denemem oldu alıp..
çocuk istemiyorum bende..

ay inanmiyorum ayni bende o durumdayim her iliski sonrasi hem kendimi deli ediorum hemde esimi biktirdim artik :1: ya bide ikimizde korunmuyoruz daha bi tedirgin oluyorum esim cok rahat tabiki ama gelde bana sor adetim 2 gun gecikse kendi kendimi yiyorum pfff nolcak boyle hep korkularlami yasicaz:((

Back