- 17 Eylül 2018
- 837
- 497
- 33
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Ahaha sen şimdi birikim yapıyorsun senin patlama da fena olur kadının kalbine inmesindeBen daha minnos yemi gelin mood ontirnaklarimi cikaricam zamanda gelcek birikim yapiyorum
Aynen. 9 ay beklemişler zaten bi 9 ay daha beklemesinler. Sonra düzene sokması zor oluyor.Kuzenim ilk geceden hamile kaldi. Resmen iliski yasayamadilarhamilelik dogum derken iliski diye bosey kalmiyor . Bence tadini cikarsinlar
Aynen dogumdan sonra da zaten saglikli bi iliski olmaz . Belli bir zamanin gecmesi lazimAynen. 9 ay beklemişler zaten bi 9 ay daha beklemesinler. Sonra düzene sokması zor oluyor.
Yemin ederim benim annem de öyle ayirmaz kayirmaz gelinlerini damatlarininiAhaha sen şimdi birikim yapıyorsun senin patlama da fena olur kadının kalbine inmesindeAllah herkese benim annem gibi kaynana verin naif ince fikirli ... Eşimde sorun var aman kızım üzülme ki eşini de üzme strese girmesin her şeye çare var düzelir mutlu olun der moral verir dua eder allah razı olsun.. Eşim çok şanslı valla oğlum diye seviyor kadın
Simdi nasilsin tedavi falan gordunuz mu kimden kaynakli sorunAllahıma binlerce kez şükür olsun ki atlattım bu illeti.Hamile birini duyduğumda ağlıyorum demiştim ya o ay hamile kalmışım ama kimyasal gebelikmiş düşükten sonra tedavi oldum atlattım.Nasıl bir psikolojiymiş o yazdıklarıma bakıyorum da ölümü bile istemişim
Vajinismusum vardı tedavi oldum.Çok şükür vajşnismus değilim artıkSimdi nasilsin tedavi falan gordunuz mu kimden kaynakli sorun
Baska sorun çıkmasın. sağlıklı düşünuyorsun artik ilk yazidigini okuyunca ne oluyor dedimVajinismusum vardı tedavi oldum.Çok şükür vajşnismus değilim artık
Nasıl bir psikolojiymiş o yaBaska sorun çıkmasın. sağlıklı düşünuyorsun artik ilk yazidigini okuyunca ne oluyor dedim
Iyi yapmislarNasıl bir psikolojiymiş o yabaşkaları bu işi yapıp hamile kalıyor benim ne eksiğim var ben ilk aşamayı bile geçemedim diyordum.Delirmiş gibiydim sanki sonra benim ailem eşimin ailesi öğrendi derken bizi tedaviye yolladılar
O duvar hissi bende de olmuştu canım kendimi çok kasmistim .baktık her seferinde aynı noktaya kadar sonra duvar gibi o zaman eşim biraz zorladı oldu bitti sonra bir daha hiç hissetmedik. Ayrıca o duvar hissi giderken hiç de öyle şiddetli bir acı yani duvar yıkılıyor gibi hissetmedim çok hafif biseydi. Yani o sertliğe zirlayinca canım çok yanacak diye hissetmeyin her ikinizde. Eşinizde belli ki çok anlayışlı sizin canınızı yakmak istemiyor . İnşallah birbirinizde tramva olsturmadan savusturursunuz bu durumu9 aydır evliyim ilk geceden itibaren kasılmalarım var diye jinekoloğa gittik bana sende vajinismus falan yok olsan muayne olamazsın sadece biraz kendini kasıyorsun ama bu ilişkiye engel olacak kadar bir şey değil dedi yanlış yere deniyorsunuz dedi hatta kendisi parmağıyla bana gösterdi ama evde denediğimizde yine olmuyor eşim bir duvara çarptığını söylüyor.Ne yaptıysak olmadı çevremizdekiler hani bebek diyor hani bebek sorularından bunaldım bizimle beraber düğünü olanlar hamile kaldı her müjde alan arkadaşı eşimi arıyor sanki bilirmiş de canımızı acıtmak istermiş gibi her seferinde ağlıyorum geçen seferki ilişki denememizde yumurtlama dönemindeydim eşim v.. üstüne b... inşallah hamile kalmışımdır mucize biliyorum ama sorulardan bunaldım çıkar yol yok ölmek istiyorum
Duvar falan yokmuş o his kayboldu illet yakamı bıraktı Allah'a bin şükür tedavi oldumO duvar hissi bende de olmuştu canım kendimi çok kasmistim .baktık her seferinde aynı noktaya kadar sonra duvar gibi o zaman eşim biraz zorladı oldu bitti sonra bir daha hiç hissetmedik. Ayrıca o duvar hissi giderken hiç de öyle şiddetli bir acı yani duvar yıkılıyor gibi hissetmedim çok hafif biseydi. Yani o sertliğe zirlayinca canım çok yanacak diye hissetmeyin her ikinizde. Eşinizde belli ki çok anlayışlı sizin canınızı yakmak istemiyor . İnşallah birbirinizde tramva olsturmadan savusturursunuz bu durumu
İnanamıyorum bu beyin yapısına sahip insanların nasıl var olduğuna. Tövbe estağfurullahevliliğimin 5. ayında hamile kaldım fakat bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Üzerinden 1,5 yıl geçti hala hamile kalamadım. Neler demediler bana artık senin çocugun olmaz sen kürtaj oldun anca evlatlık alırsın artık hasta sayılırsın neler neler
Bak ölüneceklik bisey yokmuş demekki . Daha yolun basındasın rahat bırak kendini milletide hiiic düşünme çocuğun olsa bile 2.yi sormaya başlarlar onların sorusu bitmez o yüzden napıyoruz kulaklarımızı kapatıyoruz :)Duvar falan yokmuş o his kayboldu illet yakamı bıraktı Allah'a bin şükür tedavi oldum
Maalesefİnanamıyorum bu beyin yapısına sahip insanların nasıl var olduğuna. Tövbe estağfurullah
Çok şükür.. Önemli olan eş. Gerçekten diğer her şey ikinci planda kalıyor.. Benim de 2 sene olmadı çocuğum..Maalesefçok daha fazlası da var çok şükür ki eşim onlara uyan biri değil yoksa 1 yılı göremeden boşanırdık.
Gittim bütün testlerim yapıldı. Hepsi normal çıktı. Doktor bir problem yok dedi. Sebepsiz infertilite hakkında beni bilgilendirir misiniz ? 2 sene sonunda oldu mu çocugunuz ?Çok şükür.. Önemli olan eş. Gerçekten diğer her şey ikinci planda kalıyor.. Benim de 2 sene olmadı çocuğum..
Doktora filan gittinizmi? Bizimki sebepsiz infertiliteye giriyordu
Eşin de baktirdi mi kendine belki onun spermlerinde bi sorun vardirGittim bütün testlerim yapıldı. Hepsi normal çıktı. Doktor bir problem yok dedi. Sebepsiz infertilite hakkında beni bilgilendirir misiniz ? 2 sene sonunda oldu mu çocugunuz ?