Gebeliğe Hazırlık Her hamile birini duyduğumda ağlıyorum bu illet sadece beni mi buldu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben daha minnos yemi gelin mood on tirnaklarimi cikaricam zamanda gelcek birikim yapiyorum
Ahaha sen şimdi birikim yapıyorsun senin patlama da fena olur kadının kalbine inmesinde Allah herkese benim annem gibi kaynana verin naif ince fikirli ... Eşimde sorun var aman kızım üzülme ki eşini de üzme strese girmesin her şeye çare var düzelir mutlu olun der moral verir dua eder allah razı olsun.. Eşim çok şanslı valla oğlum diye seviyor kadın

Yemin ederim benim annem de öyle ayirmaz kayirmaz gelinlerini damatlarinini kurban olurum ona beeeeeennnnnn.. gelini cok sansli annelerimizin iki yengem de kaynanalik gormemisler

Allahıma binlerce kez şükür olsun ki atlattım bu illeti.Hamile birini duyduğumda ağlıyorum demiştim ya o ay hamile kalmışım ama kimyasal gebelikmiş düşükten sonra tedavi oldum atlattım.Nasıl bir psikolojiymiş o yazdıklarıma bakıyorum da ölümü bile istemişim

Simdi nasilsin tedavi falan gordunuz mu kimden kaynakli sorun

Baska sorun çıkmasın. sağlıklı düşünuyorsun artik ilk yazidigini okuyunca ne oluyor dedim
Nasıl bir psikolojiymiş o ya başkaları bu işi yapıp hamile kalıyor benim ne eksiğim var ben ilk aşamayı bile geçemedim diyordum.Delirmiş gibiydim sanki sonra benim ailem eşimin ailesi öğrendi derken bizi tedaviye yolladılar

Iyi yapmislar onlar dusunmeden siz dusunseydiniz onceden cok salmissiniz hemen kendinizi o aralar yikildin hemen

O duvar hissi bende de olmuştu canım kendimi çok kasmistim .baktık her seferinde aynı noktaya kadar sonra duvar gibi o zaman eşim biraz zorladı oldu bitti sonra bir daha hiç hissetmedik. Ayrıca o duvar hissi giderken hiç de öyle şiddetli bir acı yani duvar yıkılıyor gibi hissetmedim çok hafif biseydi. Yani o sertliğe zirlayinca canım çok yanacak diye hissetmeyin her ikinizde. Eşinizde belli ki çok anlayışlı sizin canınızı yakmak istemiyor . İnşallah birbirinizde tramva olsturmadan savusturursunuz bu durumu

Ya eşimin arkadaşları hep arıyordu baba oldum baba oluyorum vs diye eşim her telefonu kapattığında bak millete napıyo bak millet çocuk yapıyo sen canım acıyo yok kasılıyorum derken bu ömür geçicek hep başkalarına bakıcaz demişti.O aralar öyle baskı yapıyordu ki bana çünkü o diğer doktorun dediğine bakarak vajinismus olduğuma inanmıyordu biz anlamayan doktora denk gelmişiz ilk.Tedavi olduğum yerde ikna oldu vajinismusa ona göre sadece ben naz yapıyordum ah ah neler yaşadık

Duvar falan yokmuş o his kayboldu illet yakamı bıraktı Allah'a bin şükür tedavi oldum

İnanamıyorum bu beyin yapısına sahip insanların nasıl var olduğuna. Tövbe estağfurullah

Duvar falan yokmuş o his kayboldu illet yakamı bıraktı Allah'a bin şükür tedavi oldum
Bak ölüneceklik bisey yokmuş demekki . Daha yolun basındasın rahat bırak kendini milletide hiiic düşünme çocuğun olsa bile 2.yi sormaya başlarlar onların sorusu bitmez o yüzden napıyoruz kulaklarımızı kapatıyoruz :)

O duvar dediği yer, dikine yapmaya çalıştığı için oluyor.. popoya doğru eğimli yapınca oluyor.. Hani bebek diyenlere de bakma çok hadlerine değil, agzilari kapanmaz. 1.cocuk olur, eee ikinci ne zaman derler. Bitmezler yani..

Maalesef çok daha fazlası da var çok şükür ki eşim onlara uyan biri değil yoksa 1 yılı göremeden boşanırdık.
Çok şükür.. Önemli olan eş. Gerçekten diğer her şey ikinci planda kalıyor.. Benim de 2 sene olmadı çocuğum..
Doktora filan gittinizmi? Bizimki sebepsiz infertiliteye giriyordu

Çok şükür.. Önemli olan eş. Gerçekten diğer her şey ikinci planda kalıyor.. Benim de 2 sene olmadı çocuğum..
Doktora filan gittinizmi? Bizimki sebepsiz infertiliteye giriyordu
Gittim bütün testlerim yapıldı. Hepsi normal çıktı. Doktor bir problem yok dedi. Sebepsiz infertilite hakkında beni bilgilendirir misiniz ? 2 sene sonunda oldu mu çocugunuz ?

Gittim bütün testlerim yapıldı. Hepsi normal çıktı. Doktor bir problem yok dedi. Sebepsiz infertilite hakkında beni bilgilendirir misiniz ? 2 sene sonunda oldu mu çocugunuz ?
Eşin de baktirdi mi kendine belki onun spermlerinde bi sorun vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…