Konuyu takip edeceksiniz sizi de en baştaki gönderiye ekleyeyim.Topik sahibesi 2 hatundan virus olani, sevgilinden ayrildiysan dertliysen eglenceli seyler izle ... Bu filmi izlediysen bile, acilis sahnesini tekrar izle derim Turkan Soray makarnayi acaip yiyor her izleyenin cani cekiyor:
Aaa onun yeni sezonu gelmişti değil mi ben de ızleyeyim iyi hatırlattınAy beni de alın. Ben de bugün dizi olarak Westworld izleyeceğim.
Açıyorum şimdi hemen izleyeceğimTopik sahibesi 2 hatundan virus olani, sevgilinden ayrildiysan dertliysen eglenceli seyler izle ... Bu filmi izlediysen bile, acilis sahnesini tekrar izle derim Turkan Soray makarnayi acaip yiyor her izleyenin cani cekiyor:
[t: 63560869, member: 988931"]Merhabalar, güzel bir konu olmuş öncelikle onu söyleyeyim
Bu sıralar Tanrılar Okulu'nu okuyorum. Okuması biraz ağır ama öğretici yönü yüksek bir kitap.
Bi de mümkün oldukça her gün 1 bölüm Grey's Anatomy izlemeye çalışıyorum, 13. sezondayım
Ben daha çok Kore dizilerini ve filmlerini seviyorum. Şu an Signal dizisini izliyorum, daha 2 bölüm izledim ama şimdiden bayıldım.Ay beni de alın. Ben de bugün dizi olarak Westworld izleyeceğim.
Ben Kore dizisinden yola çıkmıştım.Kız, bir diziyi tamamen bitirmis olmak zor bir hedef olmadı mı
Bazı diziler var 6 sezon
O zaman bir diziden haftada en az 7 bölüm şartı olsun. Böylesi daha iyi olur değil mi? Yani günde sadece 1 bölüm olur .Kız, bir diziyi tamamen bitirmis olmak zor bir hedef olmadı mı
Bazı diziler var 6 sezon
Haftalık 7 çok iyi bence deO zaman bir diziden haftada en az 7 bölüm şartı olsun. Böylesi daha iyi olur değil mi? Yani günde sadece 1 bölüm olur .
Bu arada şu sıra Korlük filmini izlemek aklimda. Kitabını onceden okuyup çok beğenmiştim.
Böyle bir değişim herkese lazımTopik sahibesi 2 hatundan virus olani, sevgilinden ayrildiysan dertliysen eglenceli seyler izle ... Bu filmi izlediysen bile, acilis sahnesini tekrar izle derim Turkan Soray makarnayi acaip yiyor her izleyenin cani cekiyor:
Grey's Anatomy 16 sezon ve neredeyse her sezonu 25 bölüm falanKız, bir diziyi tamamen bitirmis olmak zor bir hedef olmadı mı
Bazı diziler var 6 sezon
O zaman bir diziden haftada en az 7 bölüm şartı olsun. Böylesi daha iyi olur değil mi? Yani günde sadece 1 bölüm olur .
Bu arada şu sıra Korlük filmini izlemek aklimda. Kitabını onceden okuyup çok beğenmiştim.
Konuyu takip edeceksiniz sizi de en baştaki gönderiye ekleyeyim.
Aa bence tam kafa dagitmalik.Kac kere izledim.Yine izlerim.Iyi ki hatirlattin.Topik sahibesi 2 hatundan virus olani, sevgilinden ayrildiysan dertliysen eglenceli seyler izle ... Bu filmi izlediysen bile, acilis sahnesini tekrar izle derim Turkan Soray makarnayi acaip yiyor her izleyenin cani cekiyor:
Ben Görmek'i okumamıştım.Kitap harika. Yalnız 2.kitabı Görmek'i çok beğenmedim