- 12 Nisan 2019
- 24.080
- 38.223
Hepsi iyi riverdale dısında Black mirror da var az once arakads yazdı onu eklemeyi unutmuşum o da çok iyiEn ıyılerı hangısıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi iyi riverdale dısında Black mirror da var az once arakads yazdı onu eklemeyi unutmuşum o da çok iyiEn ıyılerı hangısıydı
The mentalıstBende çok begendım bütün fizi önerılerınızi beklıyorum.Bu zor gunlerde guzel kıtap ve dızılerle destek verelım bırbırımıze
The mentalıst
Lie to me
Monk
Crımınal minds
House M.d
Prıson break
The oz
Shameless
Skıns
Mitfist
Leyla ile mecnun
Ask-ı memnu
The bıg bang theory
Sıx feed under
Nıp tuck
Bunlar aklima gelen Izledıgım sevdıgım diziler, filmleri de yazacagım Bı ara
Ejderha dovmelı kızın filmini izledın mıUçurtma avcısı şahane bi kitap .Birde Hakan günday az kitap önerısı.Ejderha dövmelı kız kitaplar efsane.
Daha cok var ama aklıma simdilik gelenler bunlar, the oz ve askı memnu arsıvımın en ustundeBende diyorum bu hatuna kanım neden ısındı, lim, OZ ve aşkı memnuyu seviyormuş.
Freud a baslasam mı diye dusunuyordum, nasıl begendın mı?1dizi: Freud (bu akşam ard arda üç bölüm izledik ve biraz ürktüm açıkçası uykum kaçtı☺)
1film: Focus (eğlenceli film)
1kitap: Homo Sapiens (şu virüslü günlerde bazı bölümleri sık sık aklıma geliyor)
Uçurtma avcısı şahane bi kitap .Birde Hakan günday az kitap önerısı.Ejderha dövmelı kız kitaplar efsane.
Daha cok var ama aklıma simdilik gelenler bunlar, the oz ve askı memnu arsıvımın en ustunde
Nedense leyla mecnun seven bırını gorunce mutlu oluyorum, cevremde hıc izleyen yoktu ben izlerken. En cok konusup gulmek ıstedıgım diziydi oysaBende çokkk severimmm.. Karantinada yine başladım bihterciğime.
Leyla ile mecnuna da tabiiii.
Nedense leyla mecnun seven bırını gorunce mutlu oluyorum, cevremde hıc izleyen yoktu ben izlerken. En cok konusup gulmek ıstedıgım diziydi oysa
Şarkının diziye ilk girdiği sahneyi arada hala acar o gunlere geri giderim.Benim çevremde de çok az izleyen var. Kabak çiçeği gibiyiz eşimle, izleyen birini bulunca sarılıyoruz. İzlemeyen bir de şu grup var: yaa biz biraz baktık ama anlamadık ki.
Biz çok severiz leyla the band şarkıları hala sigara eşlikçimizdir.
bana sormus olmasanizda tutamicam kendimi cevap veriyim:) freuadu bitirdim kotu diyemem ama acayip icim karardi birdaha olsa hayatta izlemem...bence sizde sona saklayin derim hani yokluk aninda izlenirFreud a baslasam mı diye dusunuyordum, nasıl begendın mı?
Şarkının diziye ilk girdiği sahneyi arada hala acar o gunlere geri giderim.
Hıc haberimiz yoktu şarkıdan bilirsin, aniden gırmıstı ne guzel sahneydi.
Ne guzel gunlerdi o gunler (benim ıcın)
Gercekten mibana sormus olmasanizda tutamicam kendimi cevap veriyim:) freuadu bitirdim kotu diyemem ama acayip icim karardi birdaha olsa hayatta izlemem...bence sizde sona saklayin derim hani yokluk aninda izlenir
bende suan la casa de papeli izliyorum.ordaki oyunculardan 2 sinin oynadigi vis a vis adli dizi var izlemediyseniz tavsiye ederimGercekten mi
Bı kac arastırdım yuzde yetmıs begenmemıs ve nasılsa cogu sızın gıbı karanlık demıs otuzu da baya ovmus.
Bende la casa de papel in son sezonuna basladım az once Bı bolum ızledım simdilik.
Ona devam edeyim oyleyse.cok tesekkurler
İzledim, yarısında bıraktım.bende suan la casa de papeli izliyorum.ordaki oyunculardan 2 sinin oynadigi vis a vis adli dizi var izlemediyseniz tavsiye ederim