Her günüm şüpheyle geçiyor

Şuan kilo veriyorum diyetisyen ve dahiliye ile ilerliyorum aynı zamanda patolojide bebek 11 hafta işe uyumlu görünüyordu normalde 13 tü ve plesanteda kanama var yazıyordu bazı uzuvlar sorunluymuş öyle yani ama kafamı karıştıran bunlardan dolayı su patlar mı kalbi falan atıyordu

Bende tüm tahlillerimi yaptırıyorum ikinci gebelikte nasıl bir süreç yaşadınız

Önemsememe değil aslında tıbbi olarak bakıyorlar. Sağlıklı değildi düştü. Daha çok düşük yapsanız o zaman inceleme isterlerdi. Kenzul Arş duası var okuyabilirsiniz. Türkçesini de okuyun.

Olumluya odaklanarak dua edin. Oda düşmesin gibi değil de sağlıklı doğsun diye mesela…. Bakış açınız da değişsin.

Oğlum tüp bebek. Tüp bebek sadece vesile olarak gördüm ben. Canı veren yaratıcı… kaybınız olduğunda hiç bir iş yapmadan yatsaydınız da düşerdi. Bu canınızı ihmal edin anlamında değil kesinlikle. Anladınız siz

Çok haklısnız yazdıklarınız çok doğru ,Rabbim istedikten sonra olur zaten ..sürekli dua ediyorum önce hayırlısı ve sağlıklı olması teşekkür ederim yorumunuz için

Yetmezlik olsa 37wda ilk bebeğinizi dogurmazdiniz ikincisi anomalili bir bebektir ondan olmuştur.bunda da progestan önlem amaçlı verilmiştir. İçinizi darlamayin gebeliğin keyfini yasayin

Yetmezlik olsa 37wda ilk bebeğinizi dogurmazdiniz ikincisi anomalili bir bebektir ondan olmuştur.bunda da progestan önlem amaçlı verilmiştir. İçinizi darlamayin gebeliğin keyfini yasayin
Bende öyle düşünüyorum olsa ilk gebelikte olurdu diye ama sonradan gelişen bir şey olabilir mi diyete düşünüyorum ve kaybettiğim beneğimde sürekli kanlı akıntılar geliyordu

Bende öyle düşünüyorum olsa ilk gebelikte olurdu diye ama sonradan gelişen bir şey olabilir mi diyete düşünüyorum ve kaybettiğim beneğimde sürekli kanlı akıntılar geliyordu
Gebeliginizin tadını çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…