• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Her günü son gün bil" Okuyun pişman olmayacaksınız :(

Bu yazıyı okuyunca çok etkilendim daha kendimi toparlamadan iş yeri arkadaşımın abisiyle birlikte başka bi çalışanımızın karısı çocuklarıyla birlikte kazada öldüğünü duydum. Hayat gerçekten bi anlık gibi. şaka gibi ya bi gün önce yanınızda olan insanın şimdi olmaması

gerçekten okumaya değer ,çok hoş bir yazıydı...eklediğin ve bizlerle paylaştığın için teşekkürler canım....

süperdi.Paylaşımıa çok teşekkürler ama bunu bizde yapıyormuyuz acaba diye bi düşünmemizde lazım hep karşıdan beklemek olmaz dimiyerimseniben

gerçekten aslında hayatın anlamını bir düşünürsek geçen her günümüz bir son ..çünkü bugün varsak yarın yokuz ..çok doğru bir yazı dizisi ...sağolasın arkadaşım..emeğine ve o güzel yüreğine sağlık ..çok duygulandım..bazen bende öfkelendiğim zaman kendimi sakinleştirebilmem için bu dünyaya bir daha gelemeyeceğimizi aklıma getiriyorum..o zaman sakinleşiyorum ...her geçen günümüzün kıymetini bilelim..ona göre hareket edelim..eşimizi,çocuklarımızı,anne ,babalarımızı,akrabalarımızı,komşularımızı,arkadaşlarımızı kırmadan incitmeden hayatı paylaşalım..çünkü gidilen yerden bir daha dönüş olmayacak...pişmanlıklar fayda etmeyecek..Rabbimiz hepimize hayırlı ölümler versin,yaşamdada iyilikler versin inşallah...sevgilerimle..

neden bunu son anda fark ederiz.her zaman bu kadar şanslı olunmuyor malesef:olmaz:

ayy çok duygulandım gözyaşlarıma hakim olamadım. birbirimizi kırmasak hiç. hep mutlu olsak keşke ahh ahh...

çok güzel bir yazıydı keşke birazcık bizim kocalarımızada bulaşsa
kırdıktan sonra gönül almayı bilseler

Back