Her gün yoga

Verano_porteno

Bslgc: 66 gncl: 58.2 hdf: 54
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
3.106
7.195
Uzun zamandir yogaya tam olarak baslamak istiodum. Ama ara ara yapmanin otesine bi turlu gecemedim. Bunu bi yasam bicimi haline getirmek, bedenimin sinirlarini zorlamak istiorum. Hergun 1 saatimi ayirmaya caliscam duruma gore daha az da olabilir. Benim gibi yogaya gonul vermis olanlari beklerim. Birbirimizi motive eder gelistiririz. Youtubedan aloyoganin flowlariyla basliorum. Yaptigim videolarin linklerini de gelismelerimi de burdan paylasicagim

Selamlar! Ben de yaklasik 5 ay once yogaya basladim ve haftada 3-4 gun yapmaya calisiyorum. Genelde sikilmamak icin spor rutinimi ara ara degistiriyorum ama yoga simdilik cok iyi gidiyor, degistirmeye pek niyetim yok. Gelistigimi gormek beni baya motive ediyor sanirim:)

Selamlar! Ben de yaklasik 5 ay once yogaya basladim ve haftada 3-4 gun yapmaya calisiyorum. Genelde sikilmamak icin spor rutinimi ara ara degistiriyorum ama yoga simdilik cok iyi gidiyor, degistirmeye pek niyetim yok. Gelistigimi gormek beni baya motive ediyor sanirim:)
Selam , sen baya gelismissindir ne guzel. Kendin mi yapiosun , hoca esliginde mi?

Ikisini de yapiyorum aslinda, haftada 3-4 gun studyoya gidiyorum bazen 1 gun de evde yapiyorum. Cok guzel videolar var youtubeda. Studyonun amaci kaydolunca yan cizemiyo olmam:)
Aynen ben de hem dogru yapmak hem de birakmamak icin bi yere yazildim.1 ay sinirsiz gidebilcem cok mutluyum. Sonra da devamm edicem. Youtubeda da cok alternatif var. Sansliyiz

eski bir konu bende yogaya başlamak istiyorum amatör olarak ilk videonuzdan başlıcam. haftada kaç gün olarak başlıyorsunuz temel olrak bilmemiz gereken birşeyler var mı
Ben 3 tane bu videolardan ve kursta yapmistim. 1hafta devam ettim. Ama bileklerimde sorun cikti devam edemedim. kremsokola kremsokola iyi yoginidir. Buaralar siteye giremese de dondugunde bilgi verir. En son handstand yapmaya calisiodu, o derece.Bence haftada 3-4 ile baslayin vucudunuz istedikce arttirin. Ben de suan tatildeyim dondukten sonra doktora gidip bi sikinti yoksa baslicam tekrardan. Burda paylasin yaptiklarinizi:KK5:

Ben 3 tane bu videolardan ve kursta yapmistim. 1hafta devam ettim. Ama bileklerimde sorun cikti devam edemedim. kremsokola kremsokola iyi yoginidir. Buaralar siteye giremese de dondugunde bilgi verir. En son handstand yapmaya calisiodu, o derece.Bence haftada 3-4 ile baslayin vucudunuz istedikce arttirin. Ben de suan tatildeyim dondukten sonra doktora gidip bi sikinti yoksa baslicam tekrardan. Burda paylasin yaptiklarinizi:KK5:
video ingilizceymiş türkçe videolar bakıyorum yine de yazarım tecrübe ettiğim kadar . peki stresini azalttı mı yoga

video ingilizceymiş türkçe videolar bakıyorum yine de yazarım tecrübe ettiğim kadar . peki stresini azalttı mı yoga
Cok guzel hissettim, stres kismini bilmiorum cok devam edemedigim icin. Ozellikle hocayla yaptigimdan kus gibi cikmistim. Omurgan , kemiklerin, kaslarin fln cok rahatliyor.

Cok guzel hissettim, stres kismini bilmiorum cok devam edemedigim icin. Ozellikle hocayla yaptigimdan kus gibi cikmistim. Omurgan , kemiklerin, kaslarin fln cok rahatliyor.
bir video buldum türkçe link atarsam bakabilir misin bugün yapmak istiyorum . rahatladığını hissedersen streste azalmıştır sonuçta gevşeme oluyor

X