• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Her gün yıkamaktan bıktım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

tugciss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
27
2
36
İstanbul
saçım düz ve ince telli daha saçım ıslakken bile dipleri yağlı oluyo ilk başlarda pis mi yıkıyorum acaba diye düşünüyodum ama yok annemi bile çağırıp yıkattım bir önerisi olan yokmu :(((((

benim de düz ve ince telli emin ol o bizim kuruntumuz aslında hiç de öyle görünmüyormuş geç oldu ama bn farkettim bu durumu sonunda :D

valla benimki de çok yağlanıyor 1 gün yıkamasam kötü oluyor.bu sacı alıstırmakla ilgiliymiş sacı her gün yıkadıgımızdan sac ona alısıyor.bir kere 2 gün yıkamadım herkes söyledi sacların yağlı yıka diye :( yaz gelsin de evde durdugum bir zaman gün asırıya alıstırıcamm sacımı
sabunla yıkayınca da saç acılmıyor bu sefer:( düz ve ince telli saç basa bela

Bende de aynı sorun var yaa.. Yalnız yaşadığın şehirle alakalı bi durum bu. Mesela ben ankaradayken saçımı 1 hafta yıkamasam bana mısın demiyo ama mersinde 2. güne kalmadan vıcık vıcık saç. Oynama saçlarınla tarama elleme krem kullanma sadece uçlarına maske yap bekletme yıka. Bitkisel şampuan kullan bi süre, kurutur saçını, en önemlisi yediklerine dikkat et..

valla benimki de çok yağlanıyor 1 gün yıkamasam kötü oluyor.bu sacı alıstırmakla ilgiliymiş sacı her gün yıkadıgımızdan sac ona alısıyor.bir kere 2 gün yıkamadım herkes söyledi sacların yağlı yıka diye :( yaz gelsin de evde durdugum bir zaman gün asırıya alıstırıcamm sacımı
sabunla yıkayınca da saç acılmıyor bu sefer:( düz ve ince telli saç basa bela

aynen ya bende alıştırıcam :((

canım benim de saçım ince telli ve yağlıdır içinde sls içeren şampuanlarınıki bunlar market şampuanları oluyor kullandığımda saçım ikinci gün vıcık vıcık oluyordu ne zamanki aubrey organics in papatyalı hacim verici şampuanını kullandım saçımdaki yağlanma yavaştan gitti ikinci gün bile kupkuru çok memnun kaldım..belkide sls saçımızı fazla yağlandırıyor ne dersin denemeni tavsiye ederim

hergün yıkadığın için daha çabuk yağlanır saç ama cidden bir yağlanma varsa cildiyeye gitmeni öneririm hormon bozukluğuyla ilgili olabiliyor

saçım düz ve ince telli daha saçım ıslakken bile dipleri yağlı oluyo ilk başlarda pis mi yıkıyorum acaba diye düşünüyodum ama yok annemi bile çağırıp yıkattım bir önerisi olan yokmu :(((((
arkadaşım aynı sorun bende de vardı elma sirkesi maskesini her hafta yapmaya başlayınca gün aşırı yıkamaya başladım.
http://www.kadinlarkulubu.com/duz-s...clara-ozel-mukemmel-cozum-4.html#post29450881 bu linkte yazdım okuyabilirsin.

Back