Her gün ilişkiye girip hamile kalan yok mu neden gün aşırı deniyor?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
gÜN AŞIRI denk gelmeyebılır. Cunku gün aşırı demek 2 günde bir demek. her gün deneyıp hamıle kalanıız yok muuuuuu? sperm 48 saat yaşar diyelım tamam da sperm tüplere gıtmedıyse ne olacak pekı? 24 saat te bır ılıskı daha uygun degıl mı?

Spermlerin guçlenmesi için belli bir sureye ihtiyaç var zaten bikç gun rahimde canlı kaldığı için en sağlıklısı gun aşırı..

Bu arada bnce bu kadar ince hesap yapma. Bnde 1 yıldır korunmssız ilişkiden sonra en ummadığım ayda gebe kaldım.. Sadece istediğimiz için ilişki yaşamştık ve bu ay tuttu..

Merhaba canım birsey sorcam ben bu ay yumurtalanma donemimde eşimle korumasız ilişkiye girdik suan kasigimda ani harktte batma oluyo ve kasigimdaki şişlik var regli belirtisimi yoksa hamilelikmi bilmiyorum lütfen bilgilerinize ihtiyacim var yardım edin

Çok durdurmadim ama yarım saat hiç kalmadan sırt üstü yattım kalcama yastık koydum

hadı ya pekı hamıle kaldıgın ay ayaklarını havaya dıktın mı?
hayır, diyorum ya 1 yıl bıyunca yedim bitirdim kendimi. Gorev gibi gun aşırı ilişki, bel altı yastık 1 saat uzanmalar faln.. Artık umudumu yitirmiştim. Eşimle ilişkiye girmk dahi istemiyordum, sadece gerçkten istediğimiz için bi kç defa olmştu. Tabiki dualarım hiç bir zamn eksik olmadı. Çok şukur rabbim nasib etti

Hatta heray reglim gelmeden bikç defa test yapardım, o ay o kadar umutsuzdum ki 3 gun reglim geçmesine rağmen test yapmadım... Bide heray piskolojik belirti yaşardım komiktr ama oyle inandrmışım ki tutmadığına hiç bi belirti bile yaşamadım

Kalitesiz sperm olur hergün yaparsan o da zeten yol alamaz. Tabiki hamile kaalınabilir ama her erkeğin sperm gücü aynı olmaz. Dinlense ve kaliteli sperm üretse 2-3 güne bi yapılsa daha mantıklı

Bu arada bnce bu kadar ince hesap yapma. Bnde 1 yıldır korunmssız ilişkiden sonra en ummadığım ayda gebe kaldım.. Sadece istediğimiz için ilişki yaşamştık ve bu ay tuttu..
Aynen bende 1,5 yıl uğraştım yapmadığım taktik kalmadı görev gibiydi ama o ay artık tedaviye başlıacaktık bıraktım herşey.. öyle afedersin zevkine yapmıştık bi gün ve tutmuş. Ben tedavi için hastaneye gidecekken hamile kaldığımı öğrendim. Çok şükür 1 yaşında evladım var. Stres çok etkiliyor

kesinlikle oyle. Bide bn kafamı dağıtmak için işe başladım ve gerçkten olacağına inanmıyordum artık işe başlamamın 3.ayında hamileliğimi oğrenip ayrıldım işten

kızlar bılmıyorum kafaya takıyorum bıraz ıster ıstemez ALLAH ım hayırlısı artık nasıp. olmassa dedgnız gıbı 2 günde bir denerız. ama 3 günde bir cok 2 iadeal . kacırmayam sonra :) ah bebegım gellllll

rabbim tez zamnda nasib etsin inşllh. Nekadardr istiyorsunuz

Gün aşırı demek,iki günde bir demek değil. Birgün ilişki birgün boş gün demek. Dr.lar bu şekilde tavsiye ediyor, çünkü hergun hergun kaliteli sperm oluşmaz..bir sıkıntiniz yoksa olur acele etmeyin,günü saati gelecektir elbet..

BAKAR MISINIZ???

ama ınternnette su yazıyor doğru bılınen yanlışlar YAZIYOR erkek spermı tam tersıne her gün ılıskıye gırıldığınde kalıtesı artarmıs ve spermdekı hata oranı düşermıs. yaptıkları deneyde 1 hafta bekleyen erkek te sperm oranı kalitesiz ama hergün ılıskı olan erkegın spermı kalıtelı olurmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…