- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
-
gÜN AŞIRI denk gelmeyebılır. Cunku gün aşırı demek 2 günde bir demek. her gün deneyıp hamıle kalanıız yok muuuuuu? sperm 48 saat yaşar diyelım tamam da sperm tüplere gıtmedıyse ne olacak pekı? 24 saat te bır ılıskı daha uygun degıl mı?
hayır, diyorum ya 1 yıl bıyunca yedim bitirdim kendimi. Gorev gibi gun aşırı ilişki, bel altı yastık 1 saat uzanmalar faln.. Artık umudumu yitirmiştim. Eşimle ilişkiye girmk dahi istemiyordum, sadece gerçkten istediğimiz için bi kç defa olmştu. Tabiki dualarım hiç bir zamn eksik olmadı. Çok şukur rabbim nasib ettihadı ya pekı hamıle kaldıgın ay ayaklarını havaya dıktın mı?
hayır, diyorum ya 1 yıl bıyunca yedim bitirdim kendimi. Gorev gibi gun aşırı ilişki, bel altı yastık 1 saat uzanmalar faln.. Artık umudumu yitirmiştim. Eşimle ilişkiye girmk dahi istemiyordum, sadece gerçkten istediğimiz için bi kç defa olmştu. Tabiki dualarım hiç bir zamn eksik olmadı. Çok şukur rabbim nasib etti[/
ay evet aynı görev gıbı yaher gün gırıyoruz kaçmasın dıye. pekı bu sekılde hamıle kalınmıyo mu acaba?
Kalitesiz sperm olur hergün yaparsan o da zeten yol alamaz. Tabiki hamile kaalınabilir ama her erkeğin sperm gücü aynı olmaz. Dinlense ve kaliteli sperm üretse 2-3 güne bi yapılsa daha mantıklıgÜN AŞIRI denk gelmeyebılır. Cunku gün aşırı demek 2 günde bir demek. her gün deneyıp hamıle kalanıız yok muuuuuu? sperm 48 saat yaşar diyelım tamam da sperm tüplere gıtmedıyse ne olacak pekı? 24 saat te bır ılıskı daha uygun degıl mı?
Aynen bende 1,5 yıl uğraştım yapmadığım taktik kalmadı görev gibiydi ama o ay artık tedaviye başlıacaktık bıraktım herşey.. öyle afedersin zevkine yapmıştık bi gün ve tutmuş. Ben tedavi için hastaneye gidecekken hamile kaldığımı öğrendim. Çok şükür 1 yaşında evladım var. Stres çok etkiliyorBu arada bnce bu kadar ince hesap yapma. Bnde 1 yıldır korunmssız ilişkiden sonra en ummadığım ayda gebe kaldım.. Sadece istediğimiz için ilişki yaşamştık ve bu ay tuttu..
kesinlikle oyle. Bide bn kafamı dağıtmak için işe başladım ve gerçkten olacağına inanmıyordum artık işe başlamamın 3.ayında hamileliğimi oğrenip ayrıldım iştenAynen bende 1,5 yıl uğraştım yapmadığım taktik kalmadı görev gibiydi ama o ay artık tedaviye başlıacaktık bıraktım herşey.. öyle afedersin zevkine yapmıştık bi gün ve tutmuş. Ben tedavi için hastaneye gidecekken hamile kaldığımı öğrendim. Çok şükür 1 yaşında evladım var. Stres çok etkiliyor
anladım teşekkürler.Kalitesiz sperm olur hergün yaparsan o da zeten yol alamaz. Tabiki hamile kaalınabilir ama her erkeğin sperm gücü aynı olmaz. Dinlense ve kaliteli sperm üretse 2-3 güne bi yapılsa daha mantıklı
rabbim tez zamnda nasib etsin inşllh. Nekadardr istiyorsunuzkızlar bılmıyorum kafaya takıyorum bıraz ıster ıstemezALLAH ım hayırlısı artık nasıp. olmassa dedgnız gıbı 2 günde bir denerız. ama 3 günde bir cok 2 iadeal . kacırmayam sonra :) ah bebegım gellllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?