Evde annenize yardım ediyor musun?Ne bileyim yatağını toplama,çamaşır katlama / ütüleme yemeklere yardım etme vs..yoksa evi otel gibi mi kullanıyosunuz?Eğer üzerine düşen görevi yapmayıp gezeyim tozayım derdindeysen kadını bunaltmıs olabilirsin.
Ay tühh ,o kadar da tembihledim sevgiliyi ,bak yine morartmış, gözü kör olmasın ! ,diye kudurtamadiysan valıdeyi ,git odana ,kapat kapını ,sesini çıkarma , annen de durduk yerde gelip sana bulaşmasınBoynumda sebatit dermatit var hafif mor gibi duruyor bugün eve geldiğimde boynumu biri morarttığını ima etti, beddua etti ..
Dışarı çıkmazsanız susar diyeceğim bu kez de farklı bir şeyi bahane eder konuşur.En iyisi bir an önce iş bulup kendi hayatınızı kurmak.
Hiç mi iş yok,yoksa kendi bölümünüz için falan mı bakıyorsunuz sadece ?
Can'ım düz lise mezunuyum vasıfsızım,, kasiyer çocuk bakıcılığı asgari ücretten aza bile çalışırım ama bulamıyorum kahretsşn...
Her gun disari cikmak yorucu.
Anladım.Umarım bulursunuz iş yakın zamanda.
Bulunduğunuz ilde kurs vs oluyor mu belediyenin düzenlediği falan ? Bazılarında para da veriliyor haftalık ya da günlük gelenlere,her şehirde aynı mı bilmiyorum,para verilmese bile en azından dışarı neden çıktığınızı bilir de yorum yapmaz.Siz de kafanızı dağıtırsınız biraz.
Bizim kusagin anneleri boyle ne yazikki.Evde kavga gürültü olmasın pskolojim daha bozulmasın diye ... Anne baba parası flnda değil, Zaman'ında biriktirdiklerim, kullandığım vasıta bile avm nin ücretsiz servisi bunuda biliyor ... Ama hayatı burnumdan gtrnekde kararlı , ne namusmuş kahretsşn bu kelimeyi yeryüzünden silmek isterdim .
Bizim kusagin anneleri boyle ne yazikki.
Umudum yeni kuşak annelerin de ama onlar da gosteris budalasi.
İs bulma imkNin yok mu ?
Hakkaten bizim kuşağın annneleri çok tutucu bir dönem öncekiler daha iyiydi nasıl böyle bağnaz oldu ki bu nesil biz bari öyle olmasak (söz konusu annelik olunca kendime bile güvenmiyorum)Bizim kusagin anneleri boyle ne yazikki.
Umudum yeni kuşak annelerin de ama onlar da gosteris budalasi.
İs bulma imkNin yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?