• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün dışarı çıkmak kötümü ?

bu evde ne var ya? gece disko disko gezilmedikce bu evden hergün cikilacak!!! dünyaya ev kusu olmaya mi geldik. güvenmiosa taksin koluna gps li saat

Hergun disari cikmak yorucu olmuyor mu?
Parayi nasil yetistiriyorsunuz?
Hergun nereye gidiyorsunuz?
Is olanagi olmayan bir yerse fazla gezecek mekan da yoktur diye dusunuyorum

Anneniz hakli demiyorum.
Beddua etmekte ustunuze gelmekte haksiz
Siz haklisiniz
Ama hergun disarfa gez para harca
Bazi annelere de batiyor iste

Bence biraz orta yolu bulun
Haftada 3gun cikin mesela

Annenizin ruhsal sıkıntıları olduğundan böyle davrandığını düşünüyorum sonuçta hiç bir anne evladının kötülüğünü istemez bu zaten doğa kanunlarına aykırı.
Lütfen kendi hayatınıza,geleceğinize odaklanın.Annenizin söyledikleri tabiri caizse bir kulağınızdan girip öbür kulağınızdan çıksın.Allah kolaylık versin

Hergun disari cikmak yorucu olmuyor mu?
Parayi nasil yetistiriyorsunuz?
Hergun nereye gidiyorsunuz?
Is olanagi olmayan bir yerse fazla gezecek mekan da yoktur diye dusunuyorum

Anneniz hakli demiyorum.
Beddua etmekte ustunuze gelmekte haksiz
Siz haklisiniz
Ama hergun disarfa gez para harca
Bazi annelere de batiyor iste

Bence biraz orta yolu bulun
Haftada 3gun cikin mesela

Disarda gezmenin yorgunlugunu, evde ki kavga lara tercih ederim :) avm lere gidiyirrym , ucret siz servis arabalari var, zaten para harcamiyirum is olanagindan ziyade hep site toplu Konut ve avm ler var... Sadece gexmiyor magazalarda basvuruyorum...

Sorun yine anne !! Sonuna m koyamıyorum ne acı ... Nefret ettirdi artık neden her gün dışarı çıkıyormuşum ne halt yiyormuşum ? (İş bulamadığım için ağır depresyondayım bu yüzden kafam dağılsın diye dışarı çıkıyorum)) Boynumda sebatit dermatit var hafif mor gibi duruyor bugün eve geldiğimde boynumu biri morarttığını ima etti, beddua etti ... Artık intiharıma sebep olucak .... Ne yapsamda sussa ? Maddi dayanağım da yokki ayrı eve çıkım ?
dedigi ve ima ettigi seylere bakılırsa pek saglikli durum degil bunlar..

Yas kaç .Depresyonda olsaniz dısari çikmak istemezsiniz .Hergun disari cıkıp para harcamak yerine iş arayın .
Daha işiniz yok ayri eve cikmayi kolaymi saniyorsunuz .
Not;Ergen cocuk sahibi bir anne .:KK70:

Gerçekten hergün avm'lerde gezerek iş bulacağınıza inanıyormusunuz

Annenizin şüpheleri ve tepkileri yanlış olsada hergün avm'lerde gezmenizden rahatsız olması çok normal

Burda annenizin yatarak tedavi görmesi gerektiğini söyleyenlere bakıpda gaza gelmeyin
O hergün kaçırılan veya kaybolan genç kızların çocukların olduğu gerçeğiyle hareket edip belki ileri gidebilir
Yukarıda bazı arkadaşlar söylemiş bazen onunla beraber gezin tutun ellerinden gözlerinin içine bakıp halinizi arz edin eğer samimiyseniz o zaten anlar

Hem ayrıca her gün gezmek yerine arada bir kek börek bişeyler yapıp 2 çay koyup annenizle oturun sonra çok ararsınız o günleri

Evde kavga gürültü olmasın pskolojim daha bozulmasın diye ... Anne baba parası flnda değil, Zaman'ında biriktirdiklerim, kullandığım vasıta bile avm nin ücretsiz servisi bunuda biliyor ... Ama hayatı burnumdan gtrnekde kararlı , ne namusmuş kahretsşn bu kelimeyi yeryüzünden silmek isterdim .
'İdare etmek' senin burada yapman gereken bu.Annenin söylediklerini önemsemeye başlarsan onunla birlikte senin de ruhsal yıpranmaların başlayacaktır.Bir de anneler nazlanmaya dayanamıyor benim gördüğüm genelde.2 ruhunu okşayan söz,2 hatır.

ananem bi saat 3-4 gibi yürüyüse cıkardım iş cıkısı sevgilinlemi bulusuyon derdi olmadıgı halde.

aloevera harika geliyo sevırıit dermatite . madam coconun aloeverası var yesil kutuda indirimli zamanlarda 20 tl civarı onu kullan . hergün sür yara olmasın diye.

haklısınız da en iyisi ayrı bir eve bir şekilde çıkabilmeniz. umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi bir işiniz geliriniz olur.

Disarda gezmenin yorgunlugunu, evde ki kavga lara tercih ederim :) avm lere gidiyirrym , ucret siz servis arabalari var, zaten para harcamiyirum is olanagindan ziyade hep site toplu Konut ve avm ler var... Sadece gexmiyor magazalarda basvuruyorum...
Gezdiğiniz avmlerde bilindik zincir marketlerin şubeleri var mı? Zincir marketler kasa veya reyon elemanı alıyor, gsm operatörlerinin yetkili şubeleri de eleman alıyor, kozmetik dükkanlarına da bakın fastfoodçulara da, mutlaka bir tanesi eleman arıyordur.

Gerçekten hergün avm'lerde gezerek iş bulacağınıza inanıyormusunuz

Annenizin şüpheleri ve tepkileri yanlış olsada hergün avm'lerde gezmenizden rahatsız olması çok normal

Burda annenizin yatarak tedavi görmesi gerektiğini söyleyenlere bakıpda gaza gelmeyin
O hergün kaçırılan veya kaybolan genç kızların çocukların olduğu gerçeğiyle hareket edip belki ileri gidebilir
Yukarıda bazı arkadaşlar söylemiş bazen onunla beraber gezin tutun ellerinden gözlerinin içine bakıp halinizi arz edin eğer samimiyseniz o zaten anlar

Hem ayrıca her gün gezmek yerine arada bir kek börek bişeyler yapıp 2 çay koyup annenizle oturun sonra çok ararsınız o günleri
Kesinlikle cok haklisiniz bnde hergun didişirdim evdekilerle of pof isyan ederdim ama simdi o gunlere donmek icin herseyden vazgecip herseyi yapardim annemin dirdirini sabahın köründe açtığı supurgeyi şunu yap bunu yap demesini öyle özlüyorum ki... annemden simdi özür diliyorum o zamanlar sinirlendiğim için

Back