Her Gün Burç Yorumu :)

19 Şubat Yorumlarınız Güncellenmiştir..

Koç Burcu

Gökyüzü bugün ani kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. Özellikle işinizle ilgili konularda anlık kararlar zor durumda kalmanıza ve kendi işinizi çıkmaza sokmanıza sebep olabilir. Bugün günü olabildiğince mantık çerçevesinde değerlendirip günlük akışın dışına çıkmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise güveni sorgulayacağınız ait olma kavramının önemini düşüneceğiniz bir gündesiniz. Sevdamı güvenmi aşkmı korkumu? Duygularınız doğrultusunda düşünceleriniz netleşecek ve yeni başlangıçlar yapacaksınız…

Bekar Koç’lar eski sevgiliden gelecek haberle duygularınız alt üst olabilir.

Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, Kainatın güzellikleri ile tamamlanıyor, Kalp kırıklıklarımı olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyor dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı dinç ve huzurluyum.

Günün Kristali: Labradorit

Günün Rengi: Parlak kırmızı

Boğa Burcu

Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde Birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Bugünler de gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, Yapabileceklerinizin farkındasınız buda sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum zorlandığım değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Spinel

Günün Rengi: Kırmızı

İkizler Burcu

Gökyüzü bugün sezgilerinizin olağanüstü yoğun olacağına işaret etmekte, Rüyalarınız ve sezgilerinizin yolunuzu aydınlatan ışık gibidir adeta. Bir çok sorunun cevabını bulabileceğiniz ve isteklerinizi netleştirerek rotanızı belirleyebileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise birlikteliği devam eden İkiz’ler, Eşinizin size olan sevgisini tüm benliğiyle ifade etmesi hissettirmesi ile moral bulacaksınız. Beraberliği olmayan İkiz’ler ise bugün dışarı çıkın ve karşı cinsin ilgisine duyarsız kalmayın.

Günün Olumlaması: Doğan her günle sağlıkla nefes alıyor şifa bularak gençleşiyorum. Bilinçaltımda yer eden tüm korkularımdan olumsuz düşüncelerimden arınarak her anımı en güzel haliyle yaşamayı seçiyorum.

Günün Kristali: Safir

Yengeç Burcu

Gökyüzü sizleri her zamankinden daha cesaretli adımlar atmanız için destekliyor, Mecburiyetlerden dolayı sabır ve fedakarlık gösterdiğiniz konularda yapacağınız çıkışlarla kimsenin sizi suiistimal edecek davranışlar içinde bulunmasına fırsat vermeyeceksiniz. Ses tonunuzda ki kararlık davranışlarınızda ki tutarlık karşısında şaşkına dönecek insanları karşınızda görmeye hazır olun. İş hayatınızda maddi gelişmelerle moral bulacak ve sürpriz alımlar gerçekleştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek haberlerle mutlu olacak size duyduğu saygı ve sevginin gücünü bir kez daha iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, Kainatın güzellikleri ile tamamlanıyor, Kalp kırıklıklarımı olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyor dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı dinç ve huzurluyum.

Günün Kristali: Labradorit

Aslan Burcu

Arkadaşlık ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin. Aynı şekilde aşk hayatınızda da bu sorunu yaşamanız olası. Sebep parasal konularda olabilir. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlar ve fevri davranışlardan kaçının. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Ruhsal dengeleri ve kuralları ve ilahi gerçekleri anlamakta deneyimleriniz çoğalacaktır. Geçmişte kalması gereken düşünce kalıplarından vazgeçmek ve yeniliklere başlamak için favori bir gündür.

Günün Olumlaması: Beni güçsüz bırakan sınırlandıran yanlış anlaşılmalar yaşamam sebep olan bütün davranışlarımı hareketlerimi değiştiriyorum. Yerlerine beni geliştiren kendimi en iyi şekilde ifade etmemi sağlayan ruhsallığımı akıl yetilerimi geliştiren düşünceleri koyuyorum.

Günün Kristali: Carnelian

Başak Burcu

Gökyüzü bugün özgürlük duygunuzun yükselerek olumlu etkileri olacağına işaret etmekte. Bu özgürlük var olan şartlarınızı iyileştirerek çalışma ortamınızda daha iyi imkanlar sağlayabilmeniz için mücadele gücünüzü harekete geçirecek. Sorumluluğunu aldığınız projeleri daha verimli bir şekilde sonuca ulaştırabilmek için kararlar alacaksınız. Ailevi ilişkilerinizde bir takım kararsızlıklar kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekte zorlanmanıza neden olabilir. Bugünün şifresi ne olursa olsun sakinliğinizi korumak ve olayları daha da işin içinden çıkılmaz bir hale getirmemeye çalışmak olmalıdır.

Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.

Günün Kristali: Kuvars

Terazi Burcu

Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde Birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Bugünler de gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, Yapabileceklerinizin farkındasınız buda sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum zorlandığım değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Spinel

Günün Rengi: Beyaz

Akrep Burcu

Konsantrasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalarınızı bugün ele alabilirsiniz. Öğrenme gücünüz son derece yüksektir. Toplantılar görüşme ve girişimler için olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Popülaritenizin yükselmeye başladığı şanslı bir süreç sizler için. Tamamlanmamış eksik kalmış tüm işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Sizin gibi yaşamın getirileri ile olgunluğa ulaşmış bir ruh ne istediğini neler yapabileceğini bilir ve rotasını istediği yönde tayin eder. Özel yaşamınızda ise keyifli gelişmelerle uzun zamandır eş ya da sevgilinizle mücadele ettiğiniz bir konuda kazanacağınız zaferle haklı galibiyetinizin sevincini yaşayacaksınız..

Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda ruhumun zenginliklerini yaşamımın her anına yansıtıyor sabırla güçlü adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Granat

Yay Burcu

Gökyüzü bugün sizin dışınızda gelişen olaylar yüzünden gergin bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Özel hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz bir aktiviteniz hiç beklemediğiniz kişi ya da kişiler tarafından engellenmek istenebilir dürüst olmayan entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı kişilerin gerçek yüzünü görerek gerekli tepkinizi ortaya koymalısınız. Yaşanan gerginlikle içine kapanık bir ruh hali içinde olmanız aileniz ve sevdiklerinizi kaygılandırabilir. Biraz kendinize zaman ayırın ve sessiz bir yerde kafanızı dinleyin. Bugün tepkilerinizi kontrol altında tutmayı başarabilirseniz aleyhinize gelişen her şeyi lehinize çevirebileceksiniz.

Günün Olumlaması: Derin derin nefes alıyorum ve her nefes alışımda yaşamın ve evrenim muhteşemliğinin farkına varıyor. Sahip olduğum sağlık sevdiklerim ve bana ait olan her şey için şükrediyorum. Öfkemi kırgınlık ve kızgınlıklarımı bir kenara bırakıyor. Sevgimi akıl gücümle birleştirmeyi seçiyorum.

Günün kristali: Krizopras

Oğlak Burcu

Gökyüzü bugün sizleri çevrenizde gelişen olumsuz olaylara rağmen tartışmalardan uzak durmanız konusunda uyarıyor. Bugün yakın çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirseniz iş hayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek için ısrarla mücadele etmelisiniz. İşinize kuvvetli ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Öğrenme gücünüz oldukça kuvvetli hiçbir yeni başlangıç öğreti sizleri korkutmamalı, Zorlandığınız ne varsa bugün ele alın başarılı sonuçlar elde ettiğinizi göreceksiniz.

Günün Olumlaması: Gökte parlayan yıldız gibi ışıl ışıl bir ruha sahibim. Tüm karanlıklarımdan yaralanmışlıklarımdan olgunlaşmışım, Dünümün getirdiği güzellikleri bugünüme taşımışım. Yarınlarıma güvenle sevgiyle aşkla dolu dolu öğretilerimle yürüyorum.

Günün Kristali: Turmalin

Kova Burcu

Bugün İçe kapanma duygusal hesaplaşmalar sezgiselliğiniz ve gizliliğe verdiğiniz önemin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yılın ilk gününden bu güne kadar olan süreci bir film şeridi gibi zihninizden geçirir ve yaşananlar üzerinde değerlendirmeler yaparak atladığınız detayları yakalarsınız. Kendinizi daha da geliştirebilmek adına yapmanız gerekenler için önemli ipuçlarıdır bunlar. Sezgilerinize güvenerek hareket edin, Sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi arttırmak için meditasyon yapın, Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirseniz iş hayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır..

Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyor ve eğitip geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum ve kendimi var gücümle eğitiyor disipline ediyor ve geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor kazanıyor huzur buluyorum.

Günün Kristali: Kalsedon

Balık Burcu

Bugün yönünüzü iyi belirlemeli ve özellikle işinizle ilgili konularda kararlı davranarak hareket etmelisiniz. Yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Negatif ruhların olumsuz enerjilerine karşı en kuvvetli korumam inançlarımdan şimdi inançlarımdan aldığım güçle korunuyor ve hiç kimsenin ruhsal enerjimi bozmasına izin vermiyorum.

Günün Kristali: Akik

Günün Rengi: Parlak Kırmızı

Terazi: Hazırcevaptır bir Terazi. Herkese vereceği cevabı mutlaka vardır.

Balık: Bir Balık birini sevince tam sever, birini silmesi gerekiyorsada tümüyle siler.

Başak: Dostluğa önem verir,güzel giyinir, alçak gönüllüdür,esprilidir,titizdir. Kısaca; mükemmelin peşinde koşar ve mükemmel olmayı bilir.

Aslan: Bir Aslan kıvrak zekasıyla önüne gelen herkesi parmağında oynatabilir. Bu yüzden bir Aslan'ı kandırmaya çalışanın vah haline!

Akrep: Gece kuşudur bir Akrep. Özellikle sabahlamayı çok sever.

İkizler: Yazı yazma yeteneği en gelişmiş olan İkizler'dir.

Koç: Sabahtan akşama kadar bir Koç'la beraber ol, sıkılmazsın. Eğlencenin dibine vurmayı çok iyi bilir.

Oğlak: Gururu yüzünden çok şey kaybetmiştir bir Oğlak. Kendinde en sevmediği özellik fazla gururlu olmasıdır.

Boğa: Bir Boğa her şeye tahammül edebilir ama onu huzursuz eden şeylere asla tahammül edemez. Hemen bir Boğa gibi atağa geçer!

Yengeç: Hem eğlenilcek hem de evlenilcek insandır bir Yengeç.

Kova: Bir Kova'yla yaşayacağın aşk hiçbir zaman diğerlerine benzemeyecektir. Kova'nın aşkı yaşayış tarzı farklıdır.

Yay: Kolay kolay üzülmez bir Yay. Çünkü üzüleceği şeyler için sonradan pişman olacağını iyi bilir.

Eveet 21 Şubat yorumlarınız akşamın bir saatinde de olsa güncelleniyor.:27:
Herkese iyi akşamlar.:42:

KOÇ
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda kendi bilginize güvenerek hareket etmeniz için destekliyor sizleri. Kimsenin ne dediğine takılıp kalmamalısınız. Siz bugün hedeflerinizi belirleyin ve iç sesinizin size işaret ettiği yolda ilerlemeye devam edin. Özel yaşamınızda ise hassas bir gündesiniz, eş ya da sevgilinizin sizin bilginiz dışında yaptığı konuşmaları duyabilir ve buna kırılabilirsiniz. Kırgınlığınızı yüreğinizde biriktirmeyin, hemen ifade edin.

Günün Olumlaması: İlahi adalete güveniyor ve teslim oluyorum. Yaptığım her davranışımın ve seçtiklerimin sorumluluğunu kabul ediyorum. Çevremdeki hiç kimse yargıç değil, yine hiç kimse beni yaptıklarımdan yaşadıklarımdan dolayı yargılayamaz ve cezalandıramaz. Yaşadıklarımı olgunluğa, olgunluğu bilgeliğe katarak her gelen günle gelişerek zenginleşiyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Zebercet

BOĞA
Bugün hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirmek için destek alabilir, farklı alanlarda da başarıyla boy göstermeyi başarabilirsiniz. Beraberliği olmayan Boğa’lar, sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Ön yargılı olmayın ve keyfini çıkarın. İş hayatınızda yaşadığınız engeller ve başkalarının ön plana geçme isteği ile size karşı yapılan haksızlıkların farkına varılacak. Haklılığınızın ortaya çıkacağı bir süreçtesiniz. Maddi-manevi tüm iyi şans sizinle birlikte.

Günün Olumlaması: Beden ve ruh sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Kuvvetli bir bünyeye sahibim, benim en büyük zenginliğim sağlığımdır. Tüm kalbimle şükrediyor ve bedenime her zamankinden daha fazla değer ve önem vereceğime söz veriyorum.

Günün Kristali: Ametist

İKİZLER
Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmasa da kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz. Yüksek enerjiniz engelleri aşmanıza fazlasıyla yardımcı olacak kadar güçlü. İsteklerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olun, zekanızı ve iletişim gücünüzü ortaya koyun. Kelimelere takılıp kalmadan hedefinize doğru yürümeyi seçin. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanın davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz. Beraberliği olmayanlar ise seçimlerinizi sadece kalbinizle değil mantığınızın da desteğini alarak belirlemelisiniz.

Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak geliştirerek değiştirir, hep iyiye ve hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam. Öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi-manevi olarak bana kazanç sağlar.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Septerian

YENGEÇ
Bugün iş hayatınızın getirdiği tempo sizleri oldukça zorlayabilir. Bir süre kendinize zaman ayırarak beden ve zihninizi dinlendirin. Önemli kararlar almak mecburiyetindeyseniz ertelemeniz faydanıza olacaktır. Beraberliği devam eden Yengeç’ler eş ya da eşin ailesinden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Öfkeyle vereceğiniz tepkilerin sonucunda hiç hoş olmayan karşılıklar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Beden ve ruh sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Kuvvetli bir bünyeye sahibim, benim en büyük zenginliğim sağlığımdır. Tüm kalbimle şükrediyor ve bedenime her zamankinden daha fazla değer ve önem vereceğime söz veriyorum.

Günün Kristali: Ametist

ASLAN
Gökyüzü iş hayatınızda zorlandığınız hemen her konuda fırsatlarla karşılaşacağınız, keyifli ve tempolu bir güne işaret etmekte. Şimdi yaşamınızdaki keşkelere bir tane daha eklemek istemiyorsanız size sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Tembelliği bir tarafa bırakmalı, korkmadan, cesur ve disiplinli bir şekilde işinize, eğitiminizi ilgilendiren konulara sahip çıkmalısınız. Biraz yorulacaksınız belki ama buna fazlasıyla değecektir. İş hayatınızı ilgilendiren konularda hiçbir şeyi ertelemeden hareket etmeniz gereken zamanlardasınız. Maddi konularda birkaç gündür yaşanan durağanlık hareketlenmeye başlıyor. Şimdi paranızı biriktirip yatırımlar için düşünme zamanı.

Günün Olumlaması: Kuraklıktan sonra yağan yağmur gibi özel ve değerliyim. Yaşamımdaki herkes benim için, ben de onlar için çok değerliyim. Sevgimi, bilgimi, paramı paylaştıkça bana, benden de başkalarına çoğalarak akar gider. Böylece evrenin muhteşem dengesine ayak uydurmuş olurum.

Günün Rengi: Koyu sarı

Günün Kristali: Sitrin

BAŞAK
Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil, zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız. Eş ya da sevgilinizin davranışlarını izleyin, sadece size değil yakın çevresi ile ilişkilerini de gözlemleyin ve aşırı gergin davranışlarını kontrol altına alıp sizi ve başkalarını kırmaması gerektiğini ona uygun bir dille hatırlatın.

Günün Olumlaması: İzin vermiyorum hiç kimsenin benim değerlerimi acımasızca eleştirmesine ve izin vermiyorum kalbimi kırmalarına, beni başkalaştırmaya çalışmalarına. Hatalarımı seviyorum olgunluğumu kazandırdığı için, iyi niyetimi seviyorum her düştüğümde beni ayağa kaldıran mucizeleri getirdiği için, özümü seviyorum hiçbir zaman başkalaşmadığı için ve şükrediyorum her halimle hayatın bana sundukları için…

TERAZİ
Bugün başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Olayların sizi götürdüğü yere değil, sizin girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bitti dediğiniz, geçmişte kalan bir sevgili tüm samimiyeti ve pişmanlığı ile sizden aşkınız için bir şans daha isteyebilir. Yaşadıklarınızı düşünün ve kalbinizin sesine kulak vererek karar alın.

Günün Olumlaması: Korkularımdan sıyrılmış olmanın huzuru ile güçlenen ruhumun bana verdiği mesajı büyük bir duyarlılıkla dinliyor, anlıyor ve bilerek akıllıca kararlar alıp uyguluyorum. Yaşamımın her yönünde yenilikler gerçekleşiyor ve ben akışa sevgiyle ayak uyduruyorum.

Günün Kristali: Kaplan gözü

AKREP
Bugün sorun yaşadığınız sevdiğiniz insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. İşinizde emeğinizin karşılığını alacak sürpriz maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşka olan özleminiz içinize kapanmanıza sebep olabilir. Yaşanmışlıkların özlemi gün boyu duygusal davranışlar içinde olmanızı sağlayabilir.

Günün Olumlaması: Aşk yaşamımın her köşesinde hükmünü kararlılıkla sürüyor şimdi. Fark edemediğim kadar farkındayım aşkın gücünün ve bana kattığı güzelliklerin. Dürüstlüğün, saflığın ve masumiyetin aşkla dolu dolu yaşandığı her güne şükürler olsun.

Günün Kristali: Hematit

YAY
Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeniz gereken bir gündesiniz. Bugün sevdiğiniz herhangi bir şeyle ilgilenin ve enerjinizi bu şekilde yükselterek olanları görmezden gelin. Her şeyden önemlisi tepkisiz kalın. Sizler oldukça sabırlı insanlarsınız, her şeyin bir yeri zamanı vardır. O gün bugün değil! Özel yaşamınız da ise çarpıcı gelişmeler yaşanabilecek bir gündesiniz. Hiç ummadığınız bir anda karşınıza çıkacak yeni tanışacağınız bir insan farklı duygular içine girmenize sebep olabilir. Beraberliği devam eden Yay’lar ise bugün yaşadığınız her şey size oldukça zor gelecektir.

Günün Olumlaması: Sezgim bana rabbimin kutsal bir armağanıdır. Bu güzel ve ilahi armağan için şükrediyorum. Benim ve bütünün hayrına en güzel haliyle geliştirerek kullanıyorum.

Günün Kristali: Ay taşı

OĞLAK
Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız. Güzel gelişmeler söz konusu, hesapta olmayan kazanımlar elde edebilirsiniz. Şans oyunlarında da talih size gülebilir. İş hayatınızda son derece aktif ve girişken davranmanız gereken bir gündesiniz. Eleştirilmekten korkmadan cesur adımlar atın ve içinizden gelen sese güvenin. Çevrenizdeki insanları gözlemleyin; tavırlarını, size yaklaşım şekillerini değerlendirin ve size karşı niyetlerini hissettiğinizi onlara bariz bir şekilde hissettirerek hadlerini bildirin. Hiç kimsenin huzurunuzu kaçırmasına fırsat vermemelisiniz. Size kötü duygular besleyen insanları yaşamınızdan uzaklaştırmanın zamanı geldi.

Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun, aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne şükrediyorum. Yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.

Günün Rengi: Oranj

KOVA
Gökyüzü bugün iş hayatınızın ön plana çıkacağına işaret etmekte. Yaşanan gelişmeleri soğukkanlılıkla karşılamalı, duygularınızla değil mantığınızla hareket etmelisiniz. Bunu yaptığınız takdirde başarı sizin olacaktır. Bugün işiniz gereği yeni tanışmalar size şans getirebilir ve yeni kapıların açılmasını sağlayabilir. İletişime ve kendinizi yeterince iyi ifade etmeye özellikle önem verin. Özel yaşamınızda agresif tavırlar sergileyerek eş yada sevgilinizle tartışmalar yaşanabilirsiniz. Sağduyulu davranın ve sorun çıkarmamaya özen gösterin.

Günün Olumlaması: Ruhumu sabırla, bilgimi eğitimle, aşkımı emekle besliyorum. Sağlıklı alışkanlıklar ediniyor, tüm zararlı alışkanlıklarımdan kolaylıkla uzaklaşıyor ve arınıyorum.

Günün Kristali: Topaz

BALIK
Kimin ne dediğinin, ne söylediğinin önemi olmadan yaşadıklarınıza odaklanın. İşinizle ilgili konularda yeni fikirler ve yeni düşünceler peşinde olacak, bunu ifade tarzınızı geliştireceksiniz. Diğer insanlar ile konuşmalar ve iletişimde kolaylık, olumlu bir yoğunluk göze çarpacaktır. Her türlü görüşmenin düzgün gitmesi olasıdır. Sosyal hayatınıza da yansıyacak bu keyifli gelişmeler ilişkilerinizi çok daha canlı bir hale getirecek.

Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyorum. Geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum ve kendimi var gücümle eğitiyor, disipline ediyor ve geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor, kazanıyor, huzur buluyorum.

KOÇ
Bir anda alevlenen tartışamaların içinde kalabilir, buna bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Öfkenizi kontrol altında tutmakta zorlanacağınızı hissettiğiniz an bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın. Günün enerjileri ne kadar stresli olursa olsun siz sakinliğinizi koruyabilirseniz enerjileri dengeleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karşı cinsle ilişkilerde heyecan verici gelişmeler sizi ürkütebilir. Duygularınızı kendi içinizde yaşamak yerine paylaşmayı tercih etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamın her anı öylesine değerli, öylesine öğretici ki farkındalığımın doğrultusunda yaşamıma yeniden yön verdiğim zamanlardayım. Eğriyi doğruya çevirmekten vazgeçtiğim, gereksiz emekten sakındığım, doğruyu görmeyenden uzaklaştığım, kendi doğrularıma sahip çıkıp geliştirdiğim zamanlardayım.

Günün Rengi: Mavi

BOĞA
Bugün sakin ve huzurlu bir ruh halinde olacak, masum duygularınızla çevrenizde hayranlık uyandıracaksınız. Olaylara yaklaşımınızdaki içtenlik, aşılması zor engellerin bile üstesinden gelmenizi sağlayacaktır. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, bu olumlu ruh halinizin rakiplerinizin kıskançlık duygularını harekete geçirerek size saldırır tarazda konuşmalarda bulunup dengenizi bozmaya çalışmalarına fırsat vermemeniz olmalıdır. Yapabileceklerinizin farkındasınız, bu da sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden sorunları çözüme kavuşturabilmek tamamen sizin elinizde. Yeter ki isteyin ve unutmayın ki aşk fedakarlık sabır, emek gerektirir.

Günün Olumlaması: Ruhumu ısıtan, saran, kuşatan sevginin güzelliğiyle ertelediğim, sonralara bıraktığım her şeyi şimdiye taşıyorum. Anı yaşıyor, aşkla seviyor ve ilahi bir şekilde aydınlanarak ilerliyorum.

Günün Rengi: İndigo

Günün Kristali: Akuamarin
İKİZLER
Gökyüzü bugün aşk hayatınızda ve güzelliklerin konu olduğu alanlarda olumlu gelişmelere işaret etmekte. Gökler bugün size en güzel enerjilerini gönderiyor. Bugünü en iyi şekilde değerlendirin. Hangi alanda sesinizi duyurmak istiyorsanız, o alanda harekete geçin. Yüksek hedeflerinizi belirleyin ve sevdiklerinizin desteğiyle, emin adımlarla yürüyün. Maddi konularda oldukça şanslı bir gündesiniz. Evren size yenilenmeniz, isteklerinizin gerçekleşmesi için şahane bir gün armağan etmekte. Bunun değerini bilin. Bugün içinde karşınıza hayatınızın kadını ya da erkeği çıkabilir.

Günün Olumlaması: Her doğan günle bolluk ve bereketim artıyor. Paylaştıkça daha çok kazanıyor ve huzur buluyorum. Yaptığım işi seviyorum, ruhumun en güzel yansımalarını katıyor ve emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Yaşamımın en başarılı, en parlak, en güzel dönemindeyim. Sorumluluklarımın bilincindeyim ve sevgiyle yerine getiriyorum. Kalıcılığımı sağlamak için yeterli güce sahibim, yeteneklerim benim güvencemdir.

Günün Kristali: Turmalin
YENGEÇ
Gökyüzü bugün kanuni, ticari veya mesleki zorlukları ortaya çıkabileceği konusunda uyarıyor sizleri. Bu konulara hassas davranmalı ve incelemelerde bulunmalısınız. İş hayatınızda ise sahip olduğunuz kararlılık, birlikte çalıştığınız insanların gözünden kaçmayacak. Onlardan alacağınız destekle işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise bugün ben merkezli düşünmeyi bir kenara bırakın. Eş ya da sevgilinize özen gösterin, onun fikirlerine değer verin ve bu enerjiyi pozitif yönde kullanın. Aldığınız enerjileri bu şekilde kullanmadığınızda durum değişecektir. Gün içinde iş hayatınızda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sabırlı davranın, ilerleyen günlerle birlikte sabır ve çabanızın karşılığı alacaksınız. Sözlerinizi ve hitabetinizi dikkatli kullanın.

Günün Olumlaması: Evrende her şey beni değiştirmek için vardır. Attığım adım, sevgilim, arkadaşlarım, ailem ve sevmediklerim beni olgunlaştırarak değiştirir. Hep iyiye ve hep güzele… Ay, güneş, yıldızlar ve gezegenler beni değiştirir. Onlar beni ışıklarıyla değiştirip aydınlatırken ben de onların yenilenmesine katkıda bulunurum.

Günün Kristali: Akumarin
ASLAN
Bugün eşiniz ya da sevgilinizle aranızdaki iletişim oldukça iyi olacaktır. Bu süreçte var olan problemlerin üzerinde konuşabilir ve birbirinize anlayışlı davranarak ortak çözümler üretebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırın ve ruhsal enerjinizi dengeleyip yükseltmek için meditasyon yapın. İşinizle ilgili konularda kendinizi geliştirebileceğiniz her fırsatı değerlendirin. Bu dönemde büyük işler başarabilirsiniz. Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın. Bekarsanız bir arkadaşınız sizden etkilendiğini ifade edebilir ya da sizi harika biriyle tanıştırabilir.

Günün Olumlaması: Sadece kendim olmayı seçiyorum, her şeyi ile ve bütün olarak. Mükemmel olmak yerine kendim olmayı seçiyorum. Her zaman içimdeki sonsuz inancın benimle birlikte olduğumu bilirim ve ona güvenirim. Benim asıl zenginliğim sahip olduğum değerlerimi en yüksek akıl yetilerimle ortaya koymaktır.

Günün Kristali: Rodokrozit
BAŞAK
Bugün enerji yoğunluğu ve canlılık zirvesini hissedeceksiniz. Kendinizi işinize verin ve enerjinizi en iyi şekilde başarıya dönüştürün. Egosu yüksek insanlarla kaynaklanan çatışmalara girmeyin. Enerjinizi bu gibi olaylarla düşürmeyin. Yaratıcılıkla ilgili bir alanda gücünüzü kullanın. Buradaki önemli nokta fikir ve görüşlerinizi anlaşılır bir dille açıklamanızdır. Özel yaşamınızda ise ilişkilerinizde birden fazla duyguyu bir arada yaşayabilirsiniz. Kimi zaman sevgi dolu, kimi zaman sıkıntılı ve çatışmaların olabileceği enerjileri deneyimleyeceğiniz bir gündesiniz. Sakin ve sabırlı tavrınızı korumanız gerekli. Gerek özel yaşamınızda gerekse iş yaşamınızda sabır, sevgi, çalışma ve gayret zamanı.

Günün Olumlaması: Kendimi ve yaptıklarımı sevgi ile görüyorum. Emin ellerdeyim, kendimi hayatın akışına bırakıyorum. Sevgiyle iletişim kuruyorum. Kendi merkezimdeyim, yeteneklerimin bilincinde sakinim ve dengeliyim. Evren beni onaylıyor, her şey yolunda ve benim hayrıma işliyor.

TERAZİ
Bugün kişisel büyüme yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu kendinize dair daha sakin, uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın konuşmaları canınızı sıksa da anlayışlı davranmayı deneyin. Sizi gerçekten seven insanlar zarar görmenizi istemezler. Bunu eleştiri olarak algılamayıp onların da fikirlerine önem vererek hareket edin. Bugün sakinlik, sabır dengelerini sağlayabilmeniz için anahtarınızdır.

Günün Olumlaması: Çevremde negatif enerjileri ile beni, sevdiklerimi, işimi engellemeye, zarar vermeye çalışan ruhlarının karanlığına esir düşmüş kişi ve kişilerin tüm negatif enerjilerini sevgiyle onlara iade ediyorum. Ben ilahi sistemin kutsal ışığının koruması altındayım. Beni güçlendirdiğiniz, farkında dahi olmadan bilgelik yolunda ruhumu daha da aydınlatmama katkıda bulunduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

Günün Rengi: İndigo

Günün Kristali: Turkuaz
AKREP
Gökyüzü bugün iş hayatınızı ilgilendiren konularda hiçbir şeyi ertelemeden hareket etmeniz için destekliyor sizleri. Kariyerinizi ilgilendiren konularda, yeni tanışacağınız insanlardan hiç beklemediğiniz şekilde önemli teklifler ve başarılı olabileceğiniz orijinal fikirler alabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere pek çok kapıyı aralayacaktır. Yakın çevrenizde sizin dışınızda gelişen olaylara müdahil olmamaya özen göstermelisiniz. Günlerdir yaşadığınız stresle duygusal olarak kendinizi teskin etmekte bir hayli zorlanabilirsiniz. Yaşadıklarınız oldukça güç ve bunaltıcı olmasına rağmen sizler bugün çevrenizdeki hemen herkese karşı toleranslı davranmalısınız. İçinde bulunduğunuz şartlar bu süreçte yapacağınız tüm karşı çıkışların size daha fazla olumsuzluk getirecektir. Sabırlı olup sakin davranın.

Günün Olumlaması: Bilinçaltım ve bilinç üstüm mükemmel bir uyum içinde. Tüm negatif düşünce ve olayları yaşamımdan sevgiyle uzaklaştırıyorum. Kendimi tam olduğum gibi ifade ederek meslek ve özel hayatımda isteklerime sahip olmak için mücadele etmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Akumarin
YAY
Bugün kadın ve erkek ilişkilerinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aile bireyleriniz de bu durumun içinde olabilirler. Duygusal konularda uzlaşı sağlamanız oldukça güçtür. Fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal konularda yapacağınız ani çıkışlar, karşıt fikirlerle çatışmaları arttırabilir. Sakin davranın ve olayları sadece kendi tarafınızdan değil karşınızdakilerin yönünden de ele almaya çalışın. Uzlaşmacı tavrınızla yaşananları dengeleyebilirsiniz. Fikirlerinize başka insanların meydan okumasına alışmalısınız. Kişiliğiniz ile duygularınızı dengelemeye çalışmalısınız. İş hayatınızda yaratıcı yönünüz her geçen gün ön plana çıkmaya devam ediyor. Bu dönem biraz yoruluyor olsanız da ilerleyen günlerde alacağınız başarılı maddi-manevi olumlu sonuçlarla bunlara değdiğini göreceksiniz.

Günün Olumlaması: Daha önce fark edemediğim kadar bilincindeyim geçiciliğin. Bu hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığının bilincindeyim ve bilincindeyim gerçek dostlarla, sevdiklerimle olan dayanışmanın. Tek gerçeğin sevgi olduğunun ve bunun öneminin farkındayım artık, boşluğun sonsuzluğunda saklı gerçeğin, bilgeliğinin farkındayım. Yaşamımın en olgun, en bilge, en verimli çağındayım.

Günün Kristali: Pirit
OĞLAK
Bir arkadaşınız sürpriz bir gelir elde etmenize vesile olabilir ya da bir akrabanızdan gelecek unuttuğunuz eski bir alacak. Kaybettiğiniz değerli bir eşyanız gibi uzun vadede yaptığınız bir yatırımın geri dönüşü sizleri oldukça rahatlatabilir. Bugün şans oyunlarında da talihinizi denemelisiniz. İşinizle ilgili konularda başladığınız hemen her işi bitirebilecek motivasyonunuz olacak. Aceleci davranmamaya özen gösterin. Yüksek enerjinize eklenen telaş, bir takım aksaklıklara sebep olabilir. Kendi yakın akrabalarınızla iletişiminizde mantığınızı kullanın ve harekete geçmeden önce her şeyi ayrıntıları ile düşünün. Beraber çalıştığınız insanlarla hararetli görüşmeler söz konusu olabilir. Bugün uzun bir seyahat düşünüyorsanız aksilikler yaşanabilir.

Günün Olumlaması: Kimseden benim gibi davranmalarını beklemem. Sorumluluklarımı paylaştığım insanları dikkatlice seçerim. Gördüğüm, eksik kalan bir durum söz konusu olduğunda en yüce hayrıma olacak şekilde onun da sorumluluğunu paylaşır ve kazanımlarımı güçlendiririm.

KOVA
Gökyüzü bugün, ruhunuzu rahatlatacak enerjiler sunuyor sizlere. İçsel dünyanızı rahatlatıp yenilenme için sizlere fırsat sunacak. Ruhunuzdaki yenilenen değişimin enerjisini tüm benliğinizle yaşamaya başlayın. Yeni tanışacağınız insanlar sizleri olumlu başlangıçlara yöneltebilir. İlgi odağı olma isteğinizin artacağı bu süreçte, yaptığınız işte yükselmek veya yönetici pozisyonundaysanız, ekibiniz içinde liderliğiniz gösterebilmek, kabul ettirmek çok daha kolaydır. Aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olması, size yeni hedefler kazandıracağı gibi kafanızın içindekileri cesaretle ön plana çıkarabilmeniz de destekleyici olacaktır.

Günün Olumlaması: Duygularım benim parçamdır. Duygularımı en doğru davranış ve sözlerle ifade etmeyi seçiyorum. Hiç kimse beni üzemez, kıramaz ve engelleyemez. Yaşamım, duygularım ve mantığımla ahenkli bir uyum içinde.

BALIK
Gökyüzü kendinize dair davranışlar geliştirmeniz için destekliyor sizi. Bilinçaltınızdaki düşüncelerinizi ortaya çıkarıp sizi rahatsız eden, geçmişte deneyimlediğiniz olaylardan sıyrılarak ruhsal anlamda arınmanız için sizleri teşvik ediyor. Bunu yapmayı başardığınızda kendinize, yaşamınıza, en derin arzu ve isteklerinize dair önemli ipuçları elde edeceksiniz. Sezgilerinize güvenin ve sezgi gücünüzü arttırmak için bu dönemde meditasyon yapın. Özel yaşamınızda hızla yaşanan gelişmeler başınızı döndürebilir. Duygularınızla mantığınızı dengeleyerek hareket edin. Gizli ilişkiler sizi cezbedecektir, dikkatli davranın büyük pişmanlıklar ve sarsıcı olaylar yaşanabilir.

Günün Olumlaması: Yaşamımdaki öncelik sıralamamı biliyor ve uygulamalarımı buna göre yapıyorum. Zorlandığım, yorulduğum, emek verdiğim her şeyin bana geri dönüşünün olacağına olan inancım, iş ve özel hayatımda kusursuz dengeyi bulmama katkıda bulunuyor. Kendimi sevgiyle ifade ettikçe sahip olduğum yaratıcı enerji çevreme yansıyarak özümden gelen dürüstlüğüm herkesçe kabul görür. Saygınlığım artar ve yaşamımın her alanında kendini gösterir.

Günün kristali: Oniks

KOÇ
Ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi oldukça enerjik hissedeceğiniz pırıl pırıl bir gün sizleri karşılıyor. Bugün her işiniz yolunda gidecek ve maddi olarak olumlu gelişmeler yaşayarak moral bulacaksınız. Bugün dikkat etmeniz gereken konu çevrenizde bulunan sinsi bakışlar ve kıskanç tavırlarını sergilemekten çekinmeyen insanlar olmalıdır. Yüksek enerjiniz ve sezgilerinizin kuvveti ile kimsenin negatif enerjilerinin sizi etkilemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Bugün işinizle ilgili konularda son derece aktif ve girişken tavırlar sergilemeli, tüm bilgi ve yeteneğinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Koç’lar, eş ya da sevgiliden gelecek hoş sürpriz karşısında bir hayli duygulanacaksınız.

Günün Olumlaması: Yaşamın her anı öylesine değerli ve öylesine öğretici ki… Farkındalığımın doğrultusunda yaşamıma yeniden yön verdiğim zamanlardayım. Eğriyi doğruya çevirmekten vazgeçtiğim, gereksiz emekten sakındığım, doğruyu görmeyenden uzaklaştığım, kendi doğrularıma sahip çıkıp geliştirdiğim zamanlardayım.

Günün Rengi: Siyah

BOĞA
Gökyüzü keskin zekanız ve pratik çözüm önerilerinizle, işinizle ilgili zorluklara rağmen ön plana çıkıp isteklerinizi yavaş yavaş gerçekleştirebileceğinize işaret etmekte. Şimdi kendinize güvenerek tevazulu davranmayı da elden bırakmadan hareket etmelisiniz. Size muhalefet eden insanların bile takdirinizi kazanarak sizin yanınızda olmalarını sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Ortaklaşa alınacak kararları daha sonraki günlere bırakmanız, tüm riskleri hesaplayarak hareket etmeniz sizler için çok daha olumlu sonuçlar getirecektir. Özel hayatınızda ise yapmak istediğiniz bir seyahat ya da özel bir hazırlığınız ertelenebilir. Üzülmeyin, kısa bir süre sonra çok daha iyi şartlarda isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Günün Olumlaması: Sezgimin ve aklımın en üst seviyesindeyken kendi iç sesimin rehberliğine güveniyor, var olan tüm iyi özelliklerimi sevgiyle ele alıyor, geliştiriyor ve yaşamımdaki tüm karanlık noktalara ışık olup aydınlatmak için kullanmayı seçiyorum.

Günün Rengi: Kahverengi

Günün Kristali: Akik
İKİZLER
Gökyüzü bugün, bağımsızlık duygunuzun bir hayli yüksek olacağına dikkat çekiyor. Uyumsuz davranışlarından yorulduğunuz insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda ise son derece cazip fikirler üretebilir ve insanların takdiriyle karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve ev hayatınızla ilgili harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Kırıcı olmadan, ufak uyarılarda bulunup tasarruflu olmaları yönünde aile bireylerinize öğüt ve uyarılarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın. Dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına izin vermeyin. İlişkisi olmayan İkizler ise yeni bir ilişkiye adım atabilirler.

Günün Olumlaması: Ben hür irademle kendi hayrıma olacak tüm güzel davranışlarımı ortaya koymayı seçiyorum. Seçimlerimin olumlu sonuçlarıyla kendimi ve sevdiklerimi mutlu ediyorum.

Günün Rengi: Koyu Gri

YENGEÇ
Gökyüzü bugün verilecek acele kararların ilerleyen günlerde yaşatabileceği sıkıntılara işaret etmekte. Öfkeniz ya da başkalarının etkisiyle verilecek kararlardan uzak durun. Ortaklaşa yaptığınız işlerde olumlu haberlerle sevineceksiniz. Maddi konulardaki gelişmeler istediğiniz hızla ilerlemese de bu sizi bunaltmamalı, sabırla davranmayı öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ev ve aileyi ilgilendiren konularda fikirleriniz önem kazanacak ve bu konulardaki sorumluluğunuz artacak. Olgun yaklaşımlarınız sayesinde çok ciddi sorunları ortadan kaldırabileceksiniz. Eş ya da sevgilinizle tartışmalar ilişkiyi bitirme noktasına taşıyabilir. Ailenize gösterdiğiniz olgunluğu ilişkinize de göstermeli, bitirecekseniz de her şeyi iyice analiz ettikten sonra bu isteğinizi gerçekleştirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Evrenin yüksek sesinde sessiz kalan yalnızlığımla yüzleşiyorum şimdi. Kalabalıkların çığlığı sağır ederken kulakları ve tozu dumana katarak koşturmalarının kör ettiği gözlerden olmaktan, kendi istek ve irademle uzaklaşıyorum. Tozu, dumanı ve karmaşayı arkamda bırakarak; sakin, huzurlu, başarılı olmayı, gözümün ve kulağımın aydınlandığı yolda yürümeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Krizopras
ASLAN
Gökyüzü bugün, karşılaşacağınız bir arkadaşınızın geçmişte yaşadığınız acı deneyimlerinizi hatırlatmasıyla bir anda taşıdığınız pozitif enerjilerden uzaklaşarak, karamsar hiçbir şeyin yoluna girmeyeceği endişesiyle kaygılı bir ruh hali içine girebileceğinize işaret etmekte. Bunu yaptığınız sürece göklerin size sunduğu enerjiler ne denli kuvvetli olursa olsun siz ayağınıza kadar gelen fırsatları değerlendiremezsiniz. Bu hayat sizin! iyisiyle kötüsüyle birçok olay deneyimlemiş olmanız, ümit ettiklerinizi gerçekleştirmeniz için engelleyici olmamalı. Bunu başarabilecek enerjilere sahipken değerlendirmeniz sizin elinizde.

Günün Olumlaması: Geçmişi bırakıyor ve yeni olanı sevgiyle kabul ediyorum. Her şey benim hayrıma çalışıyor. Yaşama güveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve her şey yolunda.

Günün Rengi: Gri

Günün Kristali: Firuze
BAŞAK
Gökyüzü bugün, kişisel büyüme yönünde iş çevrenizle ilişkilerinizde sergileyeceğiniz tutumunuzun, isteklerinize başarıyla ulaşmanıza yardımcı olacağına işaret etmekte. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki davranışlarınızı bir başkasının yönlendirmesine müsaade etmeden, daha sakin, uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak ikna yeteneğiniz sayesinde doğru adımlar atabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal davranarak yapacağınız ani çıkışlar, birlikte olduğunuz insanla çatışmalara sebep olabilir. Sakin davranın ve olayları sadece kendi tarafınızdan değil, karşınızdakilerin yönünden de ele almaya çalışın.

Günün Olumlaması: Kendimi bağışlıyorum, kendimi seviyorum ve kendi iyiliğim için herkesi bağışlıyorum. Güvendeyim, her şey olması gerektiği gibi, huzur içindeyim. Yaratıcılığımı kendim için en iyi yollarla ifade edebilmede içimdeki bilgeliğe güveniyorum.

Günün Kristali: Yeşim
TERAZİ
Gökler mücadeleci ruhunuzun tüm güçlü yanlarını ortaya koyarak hareket etmeniz için destekliyor sizleri. Bugün beklediğiniz bir ödemeniz gerçekleşebilir ve maddi anlamda rahat bir soluk alarak yapmayı planladığınız finansal yatırımlarınız için değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Ancak yatırım yapmaktansa var olan borçlarınızı ödeme yoluna gidip kalanı ile ilerleyen günlerde yatırıma yönelmek sizin için daha karlı kazançları getirecektir. Elinizdeki işi tamamlamadan bir başkası ile ilgilenirseniz zamanı doğru kullanamayabilirsiniz. Görev dağılımı yapabileceğiniz insanlar varsa onlardan yardım istemeniz akıllıca olacaktır.

Günün Olumlaması: Eksimle, artımla seviyorum kendimi. Güvensiz olduğum konularda kendimi geliştiriyor, ilk önce kendime güvenmeyi öğreniyor ve bunun getirdiği tüm olumlu enerjiyi yaşamımın derinliklerine sevgiyle ileterek ruhumu yükseltiyorum.

AKREP
Bugün iş hayatınızı ilgilendiren konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sizi sabitleyen, ilerleme kaydetmenize engel olan durumlar yaşamınızdan hızla uzaklaşmaya başlayacak ve rahatlayacaksınız. Yeni bir büyüme devresinin içindesiniz. Bugün birçok şeyle ilgilenmek zorunda olmanız yorucu olabilir. Dikkatinizi dağıtmadan hareket etmeye özem göstermelisiniz. Özel yaşamınızda, birlikte olduğunuz insanın sıkıcı ve soğuk tavırları karşısında sert tepkiler göstermek yerine ilişkinin seyri adına oturup düşünmek sağlıklı kararlar almanız açısından daha faydalı olacaktır.

Günün Olumlaması: Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Biten, ardımda kalan her şey en yüce hayrımadır. Neden, niçin, keşke sorgusunda bulunmam ve yenilenen değişime sevgi ile ayak uydururum, yaşamıma kattıklarını en iyi şekilde değerlendiririm.

Günün Rengi: Bordo

Günün Kristali: Kırmızı zirkon
YAY
Uzun zaman sonra belki de ilk kez bu kadar huzurlu, enerjik ve cesur hissettiğiniz bir gündesiniz. Yaşadıklarınızı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini biliyor ve planlı bir şekilde düşündüklerinizi uygulamak için her fırsatı değerlendiriyorsunuz. İş ve özel yaşamınızda yeni insanlarla tanışmanın getireceği şansları elde edeceksiniz. Bunun için sosyal olun, iletişime her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda tatlı heyecanlar ruhunuzu sarabilir, yeni bir ilişki ya da var olan ilişkiniz tekrar aşkın kuvvetli etkileriyle canlanabilir.

Günün Olumlaması: Kendimi, doğayı, insanı, özgürlüğü bütünüyle ve saf bir kalple seviyorum. Sevgimin gücüyle köklerimi sağlamlaştırıyorum. Yüksek akıl yetilerimle yeteneklerimi ortaya koyuyor ve kazanıyorum.

Günün Kristali: Kalsedon
OĞLAK
Gökyüzü bugün, geçmişte deneyimlediğiniz bir sağlık problemi ya da bir ilişkinizin tekrar nüksedebileceğinize işaret etmekte. Sağlığınızla ilgili hiçbir şeyi ihmal etmemeli ve ilişkiler konusunda bencil, sadece uğramış olduğunuz haksızlıkların hesabını sorma gibi bir düşünce ile hareket etmekten uzaklaşın. Net kararlar vermeli ve geçmişte yaşananları tekrar etmemek üzere dünde bırakmayı öğrenmelisiniz. Finansal konularda da risk almamanız gereken bir gündesiniz, yapmayı düşündüğünüz yatırımlar söz konusu ise daha ileri bir tarihe ertelemeniz yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise eşinizi dinlemekten rahatsız olmayın. Onu anlamaya çalışarak hareket edin. İlişkinizi bitirmekse niyetiniz, tercih size kalmış. Yeni bir ilişki içinde olanlar ise alışagelmişin dışında bir insanı tercih etmiş olmanın toplumsal baskılarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizin birlikteliğe ve evliliğe bakış açınız farklıdır. Herkesin sizin gibi düşünemeyeceğini anlayışla karşılamalısınız.

Günün Olumlaması: Geçmişte yaşadığım acıları, kalp kırıklıklarımı ve huzursuzluklarımı affediyorum, bağışlıyor ve serbest bırakıyorum. Ruhumda kine ve bencilliğe yer vermiyorum. Biliyorum ki ilahi sistemde herkes için işleyen bir adil düzen var. Ben üzerime düşeni yapıp tevekkülü seçiyorum.

Günün Kristali: Granat
KOVA
Gökyüzü olumlu etkileriyle yaşamınıza hareket kazandırıyor. Bugün kendinizi oldukça huzurlu hissedeceksiniz. Uzun süredir beraberliği devam eden Kova’lar, yaşadığınız ilişkiyi resmileştirmekten korkuyorsanız kendinizle yüzleşin. Sizi engelleyen korkunuz nedir? Sadece korkularınız mı yoksa ilişkide yaşanan sorunların çözüme kavuşturulmadan, yok sayılarak hareket edilmesi mi? Kendi gerçeğinizle yüzleşin ve bu ilişkiye “devam mı yoksa tamam mı” diyeceğinizin net kararını vererek hareket edin. Bugün dikkat etmeniz gereken konu sağlığınız olmalı. Hava değişimine bağlı gribal enfeksiyon gibi bir durum söz konusu olduğunda kendi kendinize iyileşmeyi beklemeden hemen bir hekime danışarak hareket edin.

Günün Olumlaması: Evren engin bir deniz. Ben ise bu denizde yol alan kaptanım. Yaşamımı huzurlu, sağlıklı, mutlu ve aşk dolu sürdürebilmek için rotamı bu amaca giden yola çeviriyor ve yol alıyorum.

Günün Rengi: Koyu kahverengi

Günün Kristali: Ay taşı
BALIK
Gökyüzü yeni başlangıçlar yaşamanız yönünde sizleri destekliyor. Gün içinde karşılaşacağınız en ufak bir yenilik bile sizi var olan sıkıntılarınızdan uzaklaştırarak yeni adımlar atmanız için cesaretlendirecektir. Yaşamınızdaki her konuyla ilgili ayrıntılara önem vererek hedeflerinizi belirleyin. Bugün yaşanacak bir olay, özel hayatınızda uğramış olduğunuz haksız davranışlar için çok önemli bir ipucu olabilir sizler için. Eski sevgiliniz ya da ayrılmış olduğunuz eşinizin size karşı planlı bir saldırısının önüne geçebilirsiniz bu sayede. Parasal gelirlerinizde artış söz konusu olabilir. Bu geçişten en yüksek seviyede faydalanmak için hızlı hareket etmeniz ve her günü iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Ancak her zamanki gibi temkinli davranmayı elden bırakmayın.

Günün Olumlaması: Acılarımı bırakıyorum, kızgınlıklarımı terk ediyorum. Yaşam sorumluluklarımı kabul ederek kalp kırıklıklarımı bırakıyorum. Anlayış yeteneğimi harekete geçiriyor ve beni engelleyen, yorgun düşüren tüm enerjileri yaşamımdan uzaklaştırıyorum.

NOT: Günlük burç yorumlarınızı yükselen ve ay burcunuzla birlikte okuyunuz.

Hadi bakalım, toplaşın.
Baş harflerinize göre kişilik analizleri geliyor.:31:
Herkese keyifli günler.:40:

Baş harfi A olan:

Bakışları ve gülüşü etkileyicidir.
Dobradır.
Karşı tarafta ilk önce fiziksel güzelliğe dikkat eder.
Algılama gücü yüksektir.

Baş harfi B olan:

Sezgileri çok kuvvetlidir.
Her şeyin üstesinden gelebilir,güçlü kişiliği vardır.
Karşı cinsinin duygusal olmasını ister.

Baş harfi C olan:

Sevdiği kişiden sürekli ilgi bekler, araya başkalarının girmesini istemez.
Biraz bencil olabilir.
Dışa dönük ve sosyaldir.

Baş harfi Ç olan:

Karşı taraf ona adım atmadıkça o da asla ilk adımları atmaz.
Çünkü biraz çekingendir.
Bu yüzden az ama büyük aşklar yaşar.

Baş harfi D olan:

Kıskançtır.
İstediği neyse, onu er ya da geç alır.
Hırslıdır ve hayatında ne yaşarsa yaşasın pes etmez.

Back
X