Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Yarin benim günüm benim niyetim derslerimde basarili olmak okulu bitirebilmek, iyilesmek ve hayirli bir insanla evlenmek ☺
Canim okulunu bitirebilmen, iyilesebilmen ve hayirli biriyle evlenmen icin ben okudum Allah kabul etsin erken okudum bu sefer bos vaktim oldu bilgine canim redvelvetcake

Yarin benim günüm benim niyetim derslerimde basarili olmak okulu bitirebilmek, iyilesmek ve hayirli bir insanla evlenmek ☺

25 ocak çarşamba için R rainyy kardeşim niyetine okudum RABBİM sağlıkla huzurla başarıyla okulunu bitirmeni, iyileşmeni ve hayırlısıyla ile yuva kurmanı nasip eylesin aminnnnn

redvelvetcake canım bende musaittim okudum listem bitti RABBİM hepimizin niyetlerini dualarını kabul eylesin aminnnnn

Başka bir dua listesinde tekrar buluşmak umuduyla benden yana Hakkım helal olsun sizlerde helal edin

Allah razi olsun her zaman guzel seylere vesile oluyorsunuz. Hakkim varsa benimde helal olsun

Canım niyetin için okudum.Rabbim hayırlısıyla okulunu bitirip iyileşmeni ve hayırlı bir eşle evlenmeni nasip etsin aminnnn redvelvetcake

Bu arada benim taşınma durumum var. Türkiye’ye dönüyorum nasipse. Şuan üç aylar diye okuma grupları da var.Bayağ yoğunum. Bir sonrakine inşallah işlerimi yoluna koyduğunda gelmeye çalışırım. Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hakkınızı helal edin

ayy anladım canım sen ne zaman müsait olursan tekrar bekleriz her zaman kapımız acık helal olsun canım sen de helal et, islerini hallet gel geri

kızlar yeni liste icin ben soyle bir sey dusundum;
ya 786 besmele bölü kisi sayısı (yani 20 kisi olursak kisi bası 39-40 tane gibi olacak) + 41 yunusun duası olabilir.

veya 99 hasbinallah nimel vekil olabilir

siz ne dersiniz fikir alısverisi yapalım

Varsa hakkımız helal olsun canımhep destekoluyorsun sen de helal et bize

cuma gunu yeni liste baslayacak katılacak mısın canım

çok güzel ikisi de hasbinallah nimel vekil çok duydum nasip olmadı toplu okumada ve okumak isterim. hz.yunus duası bu grupta çok etkili oldu o sebeple en azından 2 3 okuma içerisinde olmasını zaten çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…