- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.021
evet canım okuyabilirsin sorun olmazArkadaşlar bisey sorcam ben hasta olmuşum bu şekilde yarın ki duayı okuyabilir miyim bi bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederimevet canım okuyabilirsin sorun olmaz
Allah yardımcın olsun sıkıntılarından en kısa sürede kurtulursun inşallahArkadaşlar yarın benim günün sizden ricam niyetim pisiklojik olarak duzelmeyi çok istiyorum öncesi berbat bir durumdaydım dualara çok inanıyorum dualar sayesinde ilk burada dua katıldigimda iyi değildim sağolsunredvelvetcake ilk beni kattı iyyim.biraz sizden ricam psikolojik olarak niyeti okursanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun sizden
Aa yarın benim gunum değil demiAllah yardımcın olsun sıkıntılarından en kısa sürede kurtulursun inşallahben okudum senin için ve H Huzurkokanmevsimler arkadaşımız için redvelvetcake herkese iyi geceler
Okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin inşaallah
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden inanıyorum ki hepsi geçecek inşallah .H Huzurkokanmevsimler ve Z Zeynoyi sizler için okudum RABBİM hayırlısı ile dualarınızı kabul etsin aminnnn
Zeynoyi sizin için ayrıca inşirah süresini okudum RABBİM kabul etsin aminnnredvelvetcake
Canım çok sağol Allah razı olsunhuzurkokanmevsimler ve zeynoyi arkadaşlarımızın niyetine okudum.Zeynoyi istediğin gibi Dua ettim .Allahım yardımcınız olsun.Afiyet versin. Hepimize sağlıklı mutlu yıllar diliyorum.
Okundu Allah feraha erdirsin hakkınızda hayırlısını versin inşallah1.Onikiagustos
E eczpinar00
2. H Huzurkokanmevsimler - OKUNDU
Z Zeynoyi
3. @slnn12345
-loyalty
4.Nillatte - OKUNDU
@Mavi_Eftelya
5. @dreamy07
@rainyy
6.YagmurSendeanlarsn
@mervem1001
7.redvelvetcake
@agustos72
8.mandalina01
@mandalina02
9. C Canangul133 - OKUNDU
namaste21
10. E Esragull
@Leftright
11.Tiniminimavihanim
penyez83 - OKUNDU
geçecek tabi ki ...yeter ki biz Duaya sarılalım,umuda yaslanalım Allah çözümsüz bırakmaz.Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden inanıyorum ki hepsi geçecek inşallah .