Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

evet ben de aynı seyı dusundum aslında, dua kısa cunku :KK54:
keinlikle katılıyorum listelerin kısa olması çok iyi oluyor bana sorarsanız cünkü 10 15günde birçok insanın aynı anda duası şifa gibi oluyor. Kimin duası kime kabul olur bilinmez. iyi düşünmüşssünüz kızlar ❤️

canım aslında yarın acıklıcaktım ama simdi yazayım o zaman, her gun kisi bası 41 tane yunusun duası yani Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn diye dusundum. yani her birimiz 41 adet okuyacagız, toplam bir sayı olmayacak, ilk duamızdaki gibi aynı orada da her gun kisi bası 70 tane okuyorduk simdi de her gun 41 tane. ben sınav basvurusunu kacırdıgımın farkında olmayıp bosa calısırken bana aynı hafta is teklifi geldigi zaman yunusun duasını okudugumuz bır dua listesine katılmıstım, ve o duadan sonra bır kisi de hamile kalmıstı, o yuzden mucizelerine cok inanıyorum, hepimiz de insallah tecrube edelim istiyorum :nazar:

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canım burası dualarda buluşmak umuduyla :KK200:

Nillatte Nillatte L Leftright dreamy07 dreamy07 slnn12345 slnn12345 Z Zeynoyi -loyalty -loyalty R rainyy M mervem1001 Onikiagustos Onikiagustos E Esragull H Huzurkokanmevsimler mandalina01 mandalina01 namaste21 namaste21

katılmak isteyen arkadaslarım simdilik bu kadar:KK49:

C Canangul133 Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya agustos72 agustos72 -Bibli -Bibli YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn kızlar katılmak istiyor musunuz yeni listeye:KK54:
E eczpinar00 canım sen telefonsuz olabilirim demistin son durumun nedir ona göre yazayım ya da yazmıyım seni de :KK16:
Telefon işi tamam oldu.Ben de katılabilirim.Emeğiniz için tekrardan teşekkürler

canım aslında yarın acıklıcaktım ama simdi yazayım o zaman, her gun kisi bası 41 tane yunusun duası yani Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn diye dusundum. yani her birimiz 41 adet okuyacagız, toplam bir sayı olmayacak, ilk duamızdaki gibi aynı orada da her gun kisi bası 70 tane okuyorduk simdi de her gun 41 tane. ben sınav basvurusunu kacırdıgımın farkında olmayıp bosa calısırken bana aynı hafta is teklifi geldigi zaman yunusun duasını okudugumuz bır dua listesine katılmıstım, ve o duadan sonra bır kisi de hamile kalmıstı, o yuzden mucizelerine cok inanıyorum, hepimiz de insallah tecrube edelim istiyorum :nazar:
Bende katılabilir miyim♥️🤲🏻🥹🥰

X