- 23 Ocak 2020
- 1.239
- 1.291
- Konu Sahibi redvelvetcake
çok iyi olur , bu şekilde listenin bitmesi çok uzun sürer:) redvelvetcakeMAAŞAALLAH.. Dua kısa sayı az günde iki kişi niyetine bile okunur aslında. Fikir sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi olur , bu şekilde listenin bitmesi çok uzun sürer:) redvelvetcakeMAAŞAALLAH.. Dua kısa sayı az günde iki kişi niyetine bile okunur aslında. Fikir sadece
keinlikle katılıyorum listelerin kısa olması çok iyi oluyor bana sorarsanız cünkü 10 15günde birçok insanın aynı anda duası şifa gibi oluyor. Kimin duası kime kabul olur bilinmez. iyi düşünmüşssünüz kızlarevet ben de aynı seyı dusundum aslında, dua kısa cunku
çok mantıklı :)MAAŞAALLAH.. Dua kısa sayı az günde iki kişi niyetine bile okunur aslında. Fikir sadece
canım aslında yarın acıklıcaktım ama simdi yazayım o zaman, her gun kisi bası 41 tane yunusun duası yani Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn diye dusundum. yani her birimiz 41 adet okuyacagız, toplam bir sayı olmayacak, ilk duamızdaki gibi aynı orada da her gun kisi bası 70 tane okuyorduk simdi de her gun 41 tane. ben sınav basvurusunu kacırdıgımın farkında olmayıp bosa calısırken bana aynı hafta is teklifi geldigi zaman yunusun duasını okudugumuz bır dua listesine katılmıstım, ve o duadan sonra bır kisi de hamile kalmıstı, o yuzden mucizelerine cok inanıyorum, hepimiz de insallah tecrube edelim istiyorum
Telefon işi tamam oldu.Ben de katılabilirim.Emeğiniz için tekrardan teşekkürlerNillatte L Leftright dreamy07 slnn12345 Z Zeynoyi -loyalty R rainyy M mervem1001 Onikiagustos E Esragull H Huzurkokanmevsimler mandalina01 namaste21
katılmak isteyen arkadaslarım simdilik bu kadar
C Canangul133 Mavi_Eftelya agustos72 -Bibli YagmurSendeanlarsn kızlar katılmak istiyor musunuz yeni listeye
E eczpinar00 canım sen telefonsuz olabilirim demistin son durumun nedir ona göre yazayım ya da yazmıyım seni de
Bende katılabilir miyimcanım aslında yarın acıklıcaktım ama simdi yazayım o zaman, her gun kisi bası 41 tane yunusun duası yani Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn diye dusundum. yani her birimiz 41 adet okuyacagız, toplam bir sayı olmayacak, ilk duamızdaki gibi aynı orada da her gun kisi bası 70 tane okuyorduk simdi de her gun 41 tane. ben sınav basvurusunu kacırdıgımın farkında olmayıp bosa calısırken bana aynı hafta is teklifi geldigi zaman yunusun duasını okudugumuz bır dua listesine katılmıstım, ve o duadan sonra bır kisi de hamile kalmıstı, o yuzden mucizelerine cok inanıyorum, hepimiz de insallah tecrube edelim istiyorum
Geldimmm ablacımmmmTiniminimavihanim canım burası dualarda buluşmak umuduyla
Yarın canımKızlar Ne zaman başlıyor
cok sevindim canımBende katılmak istiyorum arkadaşlar ,
tabii kiBende katılabilir miyim
Canım bir sonraki listeye katılayım,çok sistemli yürütemedim.-Bibli canım sen de katılmak istiyor musun seni de yazayım mı listeye
estagfurullah canım, nasıl istersen, teklif var ısrar yokCanım bir sonraki listeye katılayım,çok sistemli yürütemedim.