- 26 Haziran 2022
- 2.147
- 3.513
- Konu Sahibi redvelvetcake
Onikiagustos için okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum1. C Canangul133 - 10 tane - OKUNDU
2. H Huzurkokanmevsimler - 10 tane -
3. E eczpinar00 - 10 tane - OKUNDU
4. Mavi_Eftelya - 10 tane - OKUNDU
5. redvelvetcake - 10 tane - OKUNDU
6. @Leftright - 10 tane -
7. agustos72 - 10 tane -
8. -Bibli - 10 tane -
9. slnn12345 - 10 tane -
10. M mervem1001 - 10 tane -
11. Z Zeynoyi - 10 tane -
12. YagmurSendeanlarsn - 10 tane -
13. @loyalty16 - 10 tane - OKUNDU
14. E Esragull - 10 tane -
15. Nillatte - 10 tane - OKUNDU
16. dreamy07 - 10 tane -
17. Onikiagustos - 10 tane -
EvetttTekrar yapicak misiniz bende katilmak istiyorum redvelvetcake
Katılmak istiyorumYarınn yeni listemizi yapalım katılmak isteyenler devam etmek isteyenler toparlayalım cuma ya da cumartesi baslarız olur muyeni duamızı da yarın acıklıcam
canım aslında yarın acıklıcaktım ama simdi yazayım o zaman, her gun kisi bası 41 tane yunusun duası yani Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn diye dusundum. yani her birimiz 41 adet okuyacagız, toplam bir sayı olmayacak, ilk duamızdaki gibi aynı orada da her gun kisi bası 70 tane okuyorduk simdi de her gun 41 tane. ben sınav basvurusunu kacırdıgımın farkında olmayıp bosa calısırken bana aynı hafta is teklifi geldigi zaman yunusun duasını okudugumuz bır dua listesine katılmıstım, ve o duadan sonra bır kisi de hamile kalmıstı, o yuzden mucizelerine cok inanıyorum, hepimiz de insallah tecrube edelim istiyorumYarın ne okumaya başlayacağız, esmalar da olsun kuzucum ya.
Ayy çok güzel ya çok iyi böyle dualara katılmak rabbim yar yardımcımız olsun inşallah canım Allah razı olsun senden inşallah.canım aslında yarın acıklıcaktım ama simdi yazayım o zaman, her gun kisi bası 41 tane yunusun duası yani Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn diye dusundum. yani her birimiz 41 adet okuyacagız, toplam bir sayı olmayacak, ilk duamızdaki gibi aynı orada da her gun kisi bası 70 tane okuyorduk simdi de her gun 41 tane. ben sınav basvurusunu kacırdıgımın farkında olmayıp bosa calısırken bana aynı hafta is teklifi geldigi zaman yunusun duasını okudugumuz bır dua listesine katılmıstım, ve o duadan sonra bır kisi de hamile kalmıstı, o yuzden mucizelerine cok inanıyorum, hepimiz de insallah tecrube edelim istiyorum