- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
Ben de okudum simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiinnn. Hepimizin niyetleri kabul olsun inş. Yeni Dualarda da hep beraber olalımDua zincirinin yarıdan çoğu bitmiş.Allah tamamına erdirsin inşallah
Şahsen kendime,kendi ettiğim duaları kabulüne pek umudum kalmadı.Ama gıyaben edilen dualar kabul olurmuş.Buna inanarak katıldım ben deAmiiinnn. Hepimizin niyetleri kabul olsun inş. Yeni Dualarda da hep beraber olalım
Öyle düşünme her zaman bir umut var Allah hepımızın dualarını duyuyor ınsallah senin de umutlarını tekrar yeşertecek cok guzel seyler olur, iyi ol umutlu ol ki guzel enerjileri guzel seylerı cek kalbinden geçenler hep senı bulsun Ben ne zaman toplu dua listesine katılsam böyle cok sukur hep bir mucize yaşıyorum. Allah bizi mucizelerinden mahrum bırakmasın insallahŞahsen kendime,kendi ettiğim duaları kabulüne pek umudum kalmadı.Ama gıyaben edilen dualar kabul olurmuş.Buna inanarak katıldım ben de
Ben okudum canim kalan arkadaşımız yerine Allah kabul etsinıkı arkadasımız kaldı okumayan, eğer eksik kalırsa yarın sabah ben okuyacağım
Yaa canım cok tesekkur ederim Allah razı olsun sendenBen okudum canim kalan arkadaşımız yerine Allah kabul etsin
Kusura bakmayın cenazemiz var fırsat bulup giremedim. Arkadaşımızın niyetine okudum Allah ne duası varsa kabul etsin insallahıkı arkadasımız kaldı okumayan, eğer eksik kalırsa yarın sabah ben okuyacağım