- Konu Sahibi redvelvetcake
Allah razı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım
Senden de Allah razı olsun canımAllah razı olsun canım
İnşallah temiz çıkar. Allah'ım güzel haberler almanı nasip etsin yüreğine ferahlık versin inşallahArkadaşlar Allah razı olsun sizden hepinizden yarın gidecem endoskopiye girecem inşallah temiz çıkar ve psikolojik olarak inşallah duzellerim çok teşekkür ederim hepinizden
Geçmişolsun Allah şifalar versinArkadaşlar Allah razı olsun sizden hepinizden yarın gidecem endoskopiye girecem inşallah temiz çıkar ve psikolojik olarak inşallah duzellerim çok teşekkür ederim hepinizden
YagmurSendeanlarsn senin için okudum bu niyetle Dua ettimYarın benim için okunacak arkadaşlar Allah'ım yağmurun hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et diye dua ederseniz çok sevinirim Allah razı olsun hepinizden
Eksik kalan arkadasımız adına okudum duamız tamamlansın1. C Canangul133 - 10 tane - OKUNDU
2. H Huzurkokanmevsimler - 10 tane - OKUNDU
3. E eczpinar00 - 10 tane - OKUNDU
4. Mavi_Eftelya - 10 tane - OKUNDU
5. redvelvetcake - 10 tane - OKUNDU
6. @Leftright - 10 tane - OKUNDU
7. agustos72 - 10 tane - OKUNDU
8. -Bibli - 10 tane - OKUNDU
9. slnn12345 - 10 tane - OKUNDU
10. M mervem1001 - 10 tane - OKUNDU
11. Z Zeynoyi - 10 tane - OKUNDU
12. YagmurSendeanlarsn - 10 tane - OKUNDU
13. @loyalty16 - 10 tane - OKUNDU
14. E Esragull - 10 tane - OKUNDU
15. Nillatte - 10 tane - OKUNDU
16. dreamy07 - 10 tane - OKUNDU
17. @Beyourselff - 10 tane -
Günaydın canım
Tabii ki Az kaldı zaten sizi etiketlerim yenı grubu yapacağımız zamanredvelvetcake bitince yeni gruba benide eklermisiniz